Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Hmm, furcsa... régebben volt egy csomó videó a You Tube-oin, hogy hogy kell suitot szerezni az elején, azon Stalker Suit volt mindegyiken, én meg már kb. 20-30-szor kezdtem újra, de egyszer se volt a ládában Stalker Suit, mindig csak Merc Suit :? .
Hmm, furcsa... régebben volt egy csomó videó a You Tube-oin, hogy hogy kell suitot szerezni az elején, azon Stalker Suit volt mindegyiken, én meg már kb. 20-30-szor kezdtem újra, de egyszer se volt a ládában Stalker Suit, mindig csak Merc Suit :? .
A Stancia1 az Erőmű (ChNPP), a négyes reaktor, a szarkofág, ahol a Wish Granter van, meg a dekóderes szoba, meg az az ajtó, amit mutattál az előbb a Youtube-on. Ha a zöld hologram emberen túljutottál, hogy nem csatlakozol a projecthez, akkor tesz ki Stancia2-re, ami az Erőmű külterülete.
De ha megfordulsz és visszamész, akkor ott lesz az az ajtó, amin kimentél a hologram ember után, csak be van zárva.
Ha azt ki lehetne nyitni így, akkor Stancia2-ről vissza lehetne menni a Szarkofágba!
Nem tudtam kinyitni mert az a másik oldala az ajtónak és onnan nem lehet, viszont kinyitottam azt az ajtót belülről úgy hogy nem beszéltem a hologrammal
Egy saját mentést használva bementem a hologramos terembe de nem lőttem szét az akármicsodákat hanem kinyitottam az ajtót és kimentem a stancia2re anélkül, hogy beszéltem volna a hologram csávóval de vissza nem tudtam menni Amúgy a mentés amit adtál műxik petch nélküli verzióval? Vagy te is azzal tolod?
jaja, de úgy gondoltam, hogy felfeszítette, és az ott lógicsált tovább, a másik oldalról szedte ki, és nem szedi ki, hanem otthagyja, akár töbet is betuszkolhat a biztonság kedvéért Vagy a töltés alatt kiesik, vagy totál hülyeségeket írogatok :roll: