Tippek, trükkök

Hmm, furcsa... régebben volt egy csomó videó a You Tube-oin, hogy hogy kell suitot szerezni az elején, azon Stalker Suit volt mindegyiken, én meg már kb. 20-30-szor kezdtem újra, de egyszer se volt a ládában Stalker Suit, mindig csak Merc Suit :? .

Tibi":1izz0k3x mondta:
Hmm, furcsa... régebben volt egy csomó videó a You Tube-oin, hogy hogy kell suitot szerezni az elején, azon Stalker Suit volt mindegyiken, én meg már kb. 20-30-szor kezdtem újra, de egyszer se volt a ládában Stalker Suit, mindig csak Merc Suit :? .
Nekem mindig Stalker suit van benne...

Na találtam egy mentést és megnéztem, télleg ki lehet így nyitni az ajtót és tovább is lehet menni :D

Azt az ajtót nem lehetne így kinyitni, ami visszavezetne Stancia2-ről Stancia1-re?

Kanyhalos":3jej8mjp mondta:
Azt az ajtót nem lehetne így kinyitni, ami visszavezetne Stancia2-ről Stancia1-re?
Az a baj hogy hirtelen nem tom melyi ka stancia1 meg 2 ha elmondod kipróbálom...

A Stancia1 az Erőmű (ChNPP), a négyes reaktor, a szarkofág, ahol a Wish Granter van, meg a dekóderes szoba, meg az az ajtó, amit mutattál az előbb a Youtube-on. Ha a zöld hologram emberen túljutottál, hogy nem csatlakozol a projecthez, akkor tesz ki Stancia2-re, ami az Erőmű külterülete.
De ha megfordulsz és visszamész, akkor ott lesz az az ajtó, amin kimentél a hologram ember után, csak be van zárva.
Ha azt ki lehetne nyitni így, akkor Stancia2-ről vissza lehetne menni a Szarkofágba!

Itt a mentés:

http://www.sendspace.com/file/kwi5zq

Sven":c41v80h7 mondta:
Nem tudtam kinyitni mert az a másik oldala az ajtónak és onnan nem lehet, viszont kinyitottam azt az ajtót belülről úgy hogy nem beszéltem a hologrammal :D

És mi történt? Ki tudtál menni Stancia2-re? És vissza? Vagy mit csináltál?

Kanyhalos":1g0lc4eh mondta:
És mi történt? Ki tudtál menni Stancia2-re? És vissza? Vagy mit csináltál?
Egy saját mentést használva bementem a hologramos terembe de nem lőttem szét az akármicsodákat hanem kinyitottam az ajtót és kimentem a stancia2re anélkül, hogy beszéltem volna a hologram csávóval :) de vissza nem tudtam menni :( Amúgy a mentés amit adtál műxik petch nélküli verzióval? Vagy te is azzal tolod?

Én az 1.0003-as patchet használom, a mentés kb 2 hónapos, s szerintem az 1.0001-el készült, de már nem vagyok biztos benne.

De a videóban nem ugy volt, hogy ha a fegyót ott hagyja az ajtónál nyitva marad? Úgy se lehet visszamenni, igaz?

jaja, de úgy gondoltam, hogy felfeszítette, és az ott lógicsált tovább, a másik oldalról szedte ki, és nem szedi ki, hanem otthagyja, akár töbet is betuszkolhat a biztonság kedvéért :) Vagy a töltés alatt kiesik, vagy totál hülyeségeket írogatok :roll:

Vissza
Top Alul