Tibi
New Member
- Csatlakozás
- 2006.11.22.
- Üzenetek
- 8,544
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Vasbogdány
- Webhely
- www.stalker-fan.extra.hu
Minimum videókártya: Ati Radeon 9600 - szerintem ez lehet a gond. De ki tudja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
ADIKING":jdo7eyw8 mondta:Segííítsetek!
Celeron 2.5 GHz, Asus P4SX alaplap, ATI Radeon 9200 SE, 768MB RAM
A VGA-t és a Virtuális memóriát pirossal jelölte a telepítésnél, a virtuális memóriát már felhúztam 2GB-ra, de a VGA-n ügyebár nem változtathatok.
A főmenüben csak az egeret látom.
Előre is kösz a segítséget.
'ZeBrA":2cfqkx4f mondta:Hello!
Ezekkel az artifactokkal szinte teljesen tisztaba vagyok, csak arra az egyre nem jottem meg ra, hogy mifene az a "rupture" :? ? Valami, ami mindentol ved egy kicsit, vagy mi?
asa_":3dp8lrgj mondta:Fegyvert lehet javítani? Ha lehet hol??
bem13":gfmx9z7v mondta:Hali!
Nem tud vki egy oldalt ahonnan tudok modokat letölteni S.T.A.L.K.E.R. -hez??
Előre is kösz. Csak a nagyobb teherbírás miatt kéne :?
elvileg nem ^^Stevy#":2505dc9j mondta:Sziasztok!
Ha a Duty főnöktől elvállalom azt a küldit, hog támadjunk meg egy freedomos területet, utána be tudok menni majd a freedomoskhoz illetve küldetéseket is tudok majd vállalni náluk? :roll:
Mr Zoli":200a41jb mondta:Hello mindenki. Én csak most kezdtem a game-t, de már most elakadtam. Sajna nem tudom hogy kell kajálni a játékban. És mint ezt tudjuk fontos. Én nem jöttem rá és nem találtam erre utalást sehol. Szoval hogy kell. Ugyanugy mint a kötszer ( 1 gombnyomás ) vagy valami más modja van.
Ha tudja valaki, írjon THX.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.