Tippek, trükkök

ADIKING":jdo7eyw8 mondta:
Segííítsetek!

Celeron 2.5 GHz, Asus P4SX alaplap, ATI Radeon 9200 SE, 768MB RAM
A VGA-t és a Virtuális memóriát pirossal jelölte a telepítésnél, a virtuális memóriát már felhúztam 2GB-ra, de a VGA-n ügyebár nem változtathatok.
A főmenüben csak az egeret látom.

Előre is kösz a segítséget.

Mi a kérdés? kérdés1

"A főmenüben csak az egeret látom."

Szerintem ez a gondja :wink:
Amúgy valahol olvastam hasonlóról, pont 9200-as VGA-val....szerintem cserélni kéne :roll:

Üdv!
Köszi szépen a gyors válaszokat. ezek szerint nincs más hátra, kezdem újra a kőbaltától :-) .

genya

Hol tudok minnél hamarabb valamilyen extrább ruhát szerezni, valamilyen golyóálló rögtön jó lenne ???
Hogy működnek ezek az artifacktok , mi a lényegük ??

ruha: első benyomások topic utolsó hozzászólása.

Artifactok lényege: ha az övedre akasztod (2x rákattintasz), védenek valami ellen. Az invertory ablakban tudod megnézni a tulajdonságukat: mire jó, mi ellen véd, mennyire, és mennyire sebez (százalékban). Ritka, aminek nincs negatív hatása. Jobb oldalt az emberkéd képe alatt vannak, hogy mi ellen mennyire vagy védett (zölddel), és ha van, hogy hány százalékban sebez valami (pirossal). Szóval nem éri meg egyből minden artifactot övre akasztani ;) .

Hello!

Ezekkel az artifactokkal szinte teljesen tisztaba vagyok, csak arra az egyre nem jottem meg ra, hogy mifene az a "rupture" :? ? Valami, ami mindentol ved egy kicsit, vagy mi?

Hi! Lenne egy kérdésem. Tudna valaki segíteni?
Fegyvert lehet javítani? Ha lehet hol?? Megszeretgettem a felturbózott AKt, és mér elég ramaty állapotban van, meg oszt sokszor megakad. :cry:

Még egy kérdés. Lehet hogy már írták, de hol is találom meg aszt a szexi Exosceleton rucit? :roll:

'ZeBrA":2cfqkx4f mondta:
Hello!

Ezekkel az artifactokkal szinte teljesen tisztaba vagyok, csak arra az egyre nem jottem meg ra, hogy mifene az a "rupture" :? ? Valami, ami mindentol ved egy kicsit, vagy mi?

A rupture eredetileg valamiféle törést, szakadást jelent. A játékban ellenben, ha jól emlékszem, a karmolás-harapás jellegű támadások ikonja szerepel mellette (4-5 közel párhuzamos vonal). A mutánsok (kutyák, bloodsucker, snork, egyebek) támadásai...

Melyik kereskedő? A bárban, v. a tudósoknál tok javítani? Pontosabban mit értesz az alatt hogy az alapjátékban nem?

Szia!
Szóval ha nincs fent mod akkor nem tudsz javítani, a gyári játékban nincs benne ez a lehetőség. Azt hiszem egyébként z első kereskedőnél és a bárban lehet javítani.

Hali!

Nem tud vki egy oldalt ahonnan tudok modokat letölteni S.T.A.L.K.E.R. -hez??

Előre is kösz. Csak a nagyobb teherbírás miatt kéne :?

bem13":gfmx9z7v mondta:
Hali!

Nem tud vki egy oldalt ahonnan tudok modokat letölteni S.T.A.L.K.E.R. -hez??

Előre is kösz. Csak a nagyobb teherbírás miatt kéne :?

Hali!

Lehet érdemes stétnézni a Mod-box-ban :wink:

Sziasztok!

Ha a Duty főnöktől elvállalom azt a küldit, hog támadjunk meg egy freedomos területet, utána be tudok menni majd a freedomoskhoz illetve küldetéseket is tudok majd vállalni náluk? :roll:

Hello mindenki. Én csak most kezdtem a game-t, de már most elakadtam. Sajna nem tudom hogy kell kajálni a játékban. És mint ezt tudjuk fontos. Én nem jöttem rá és nem találtam erre utalást sehol. Szoval hogy kell. Ugyanugy mint a kötszer ( 1 gombnyomás ) vagy valami más modja van.
Ha tudja valaki, írjon THX.

Stevy#":2505dc9j mondta:
Sziasztok!

Ha a Duty főnöktől elvállalom azt a küldit, hog támadjunk meg egy freedomos területet, utána be tudok menni majd a freedomoskhoz illetve küldetéseket is tudok majd vállalni náluk? :roll:
elvileg nem ^^

Mr Zoli":200a41jb mondta:
Hello mindenki. Én csak most kezdtem a game-t, de már most elakadtam. Sajna nem tudom hogy kell kajálni a játékban. És mint ezt tudjuk fontos. Én nem jöttem rá és nem találtam erre utalást sehol. Szoval hogy kell. Ugyanugy mint a kötszer ( 1 gombnyomás ) vagy valami más modja van.
Ha tudja valaki, írjon THX.

ZOLI
A KÖTSZERT BE LEHET ÁLLÍTANI AKÁRMELYIK GOMBRA A "QUICK BANDAGES" A NEVE AUZ OPTIONS BAN
VAGY PEDIG AZ INVENTORYBAN KÉTSZER RÁKATTINTASZ
A KAJÁT MEG VESZED, MAJD AZ INVETORYBAN KÉTSZER RÁKATTINTASZ.
ENNYI

Caps lock! :roll: - pYura

Vissza
Top Alul