Tippek, trükkök

Lehet már említette valaki, de visszaolvastam és láttam pár régi beírást hogy nagyon fogy a töltény, azóta lehe mindenki rájött hogy lehet állítani az egyszeri kilött töltények számát: Automata, 1 vagy még egy verziót láttam: 2 (nem minden fegyvernél).
A billentyűzet kiosztásban érdemes jó helyre rakni és így könnyen megspórolhatunk felesleges töltényeket!
Csak érdekességképp!
Üdv! :idea:

én bal kézzel egerezek de mégis jól megvyok :lol: , egyébként én azt ajánlom mindenkinek, hogy állítsa be úgy a fegyót, hogy 1 golyót lőjjön és mindeig hedeljen az autómatával csak az a baj, hogy sok golyót fogyaszt és nehéz vele pontosan célozni, bár mondjuk a zombi lényeknél előnyös lehet

Ja és szerintem az ilyen helyzetek keresése is nagyon előnyös, hiszen ilyenkor is lehet spórolni töltényt és bizony nem sok esély marad az ellenfélnek!
ss_kroso_04-26-07_22-13-13_l04_darkvalley1177666848.jpg

:) :twisted:

korso milyen felbontásban nyomod a stlkert ??

Egyébként mát megvan, hogy mértnem találtam artifecteket a múltkori végigjátszáskor az elektro anomáliáknál. Mert akkor mindig nappal voltam pl Wild Territoryban, és akkor semmi sem volt, de most este voltam és már összesen 5 moonlight ot szedtem össze (Agroprom+Wild Territoryból) :D

zombikiller":3cmt91g5 mondta:
Egyébként mát megvan, hogy mértnem találtam artifecteket a múltkori végigjátszáskor az elektro anomáliáknál. Mert akkor mindig nappal voltam pl Wild Territoryban, és akkor semmi sem volt, de most este voltam és már összesen 5 moonlight ot szedtem össze (Agroprom+Wild Territoryból) :D

Hello!

A night Star is csak este alakul ki a "springboard" anomáliából asszem. Nem tudjátok hol a leggyakoribb ilyen születés? Kiváncsi vok a Tourist suitra Sidorovich-tól :?:

jsandor":3gsancyf mondta:
zombikiller":3gsancyf mondta:

Hello!

A night Star is csak este alakul ki a "springboard" anomáliából asszem. Nem tudjátok hol a leggyakoribb ilyen születés? Kiváncsi vok a Tourist suitra Sidorovich-tól :?:

Agropom dél-nyugati részén van egy Night Star artifact. Egy régi lezárt kapunál, amelyet erős sugárzás vesz körül.

Meg Pripyatnál is van egy ha jól tudom ahol a van az a központi épület, Na és annak a legnagyobb termében ahol erős monolith ellenállás van, ott találsz 4 artifectet és ezek közül az egyik egy night star

Egyébként érdemes a halottakat akár többször is megnézni mert akár több helyről is szerezhetünk így infót, én már a SEVA suitot már vagy 4X összeszedtem ilyen módon :D

zombikiller":zdg3gxiq mondta:
Egyébként érdemes a halottakat akár többször is megnézni mert akár több helyről is szerezhetünk így infót, én már a SEVA suitot már vagy 4X összeszedtem ilyen módon :D

Igen, sajnos én is tapasztaltam ilyen "hibát". Többek között még ilyen, hogy a már kirabolt halottak 1 pályavisszatöltés után ismét tartogatnak maguknál egy kis meglepetést...

Ezt így még sose figyeltem csak azt vettem észre milyen feledékeny vagyok és nem néztem át az összes hullát. De ezek szerint nem kell cavinton :)

Én azt nem értem ha rá zoom-olok az ellenségre akkor miért nem lehet jobban és pontosabban lelöni mintha nem zoom-olok rá???? :?:

Nekem az lenne a kérdésem hogy ha átkutatok egy hullát a bal a lsó sarokba mindig felvillan egy kis kép és mellette egy szöveg valami információ akar lenni. Ezt vissza tudom nézni a PDA-ban vagy valahol vagy részletesebb infót nem ír valahol????

Vissza
Top Alul