Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
jim67":2wwe6oce mondta:korso milyen felbontásban nyomod a stlkert ??
zombikiller":3cmt91g5 mondta:Egyébként mát megvan, hogy mértnem találtam artifecteket a múltkori végigjátszáskor az elektro anomáliáknál. Mert akkor mindig nappal voltam pl Wild Territoryban, és akkor semmi sem volt, de most este voltam és már összesen 5 moonlight ot szedtem össze (Agroprom+Wild Territoryból)![]()
jsandor":3gsancyf mondta:zombikiller":3gsancyf mondta:Egyébként mát megvan, hogy mértnem találtam artifecteket a múltkori végigjátszáskor az elektro anomáliáknál. Mert akkor mindig nappal voltam pl Wild Territoryban, és akkor semmi sem volt, de most este voltam és már összesen 5 moonlight ot szedtem össze (Agroprom+Wild Territoryból)![]()
Hello!
A night Star is csak este alakul ki a "springboard" anomáliából asszem. Nem tudjátok hol a leggyakoribb ilyen születés? Kiváncsi vok a Tourist suitra Sidorovich-tól :?:
jim67":2geqyfz2 mondta:korso milyen felbontásban nyomod a stlkert ??
zombikiller":zdg3gxiq mondta:Egyébként érdemes a halottakat akár többször is megnézni mert akár több helyről is szerezhetünk így infót, én már a SEVA suitot már vagy 4X összeszedtem ilyen módon![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.