Tippek, trükkök

Kedves Mindenki!

Gondoltam megosztok egy problémát Veletek.

Sajnos az utóbbi időben észrevettem, hogy miközben játszottam a Stalker-rel az idő egyszer csak begyorsult. Ez azt jelenti, hogy egy napi játékidő a játékon belül, úgy 1.5 perc a valós életben. Alapvetően éhen is halna hősünk, de mivel kellő artifact van az övén ( + 200% healthx2) ezért nem teszi.
A játék sajnos így szinte játszhatatlan. Az időhöz kötött küldetések kivitelezhetetlenek.
Az ellenfelek "újratermelődése" gyorsított, szóval alighogy kinyírod a bandát (garbage) újra ott lesznek.

Kíváncsi volnék, hogy más is találkozott ezzel a hibával?

Üdv

'ZeBrA":qniey5be mondta:
Genyo ezt a * megnyomasaval csinaltad es a / megnyomasaval lehet kivenni.

Köszi, utána fogok nézni...
Ha jól emlékszem ,akkor anno arra raktam a gyors medikit-et. tényleg mintha azóta szórakozna velem...
Üdv

Tibi":106t2778 mondta:
Valójában is létezik Exoskeleton? :shock: És ez mire jó a valóságban?

Létezik bár én a legvégén találtam meg Chernobyl NPP ben, kár hogy nem lehet vele futni, azonban 70 kilót bír el a csávó ha ez van rajtunk bár a pajzs alapból 15 kg a gyolyók és karmolás ellen meg az ilyesmik ellen 60% ig véd de az anomáliák ellen csak 30 ami kevés bár ezeket könnyen lehet javítani, a játék vége felé egyébként jól jöhet amikor már nem kell annyit mászkálnod vagy rengeteget kell gyilkolni :D

Néha jól jönne nekem ilyen exoskeleton. Mondjuk, amikor rakásszámra hozom a fegyvereket a Vad Területről... 8)

Kell benne mozogni. Két részből áll. Egyik rész az érzékelők hada amelyek érzékelik melyik testrészedet szeretnéd merre és meddig mozgatni. A másik pedig a szervómotorok amik elvégzik helyetted a mozgás erőemelés részét. Így nem a te csontjaidnak a terhelhetősége lesz a mérték hanem az acél teherbírása és nem a Te izomerőd nek kell megemelni azt a súlyt hanem a szervómotoroknak.

Kicsit kisérleteztem az információ áramlással.
A Wlid terratoryban benéztem a páncélszekrénybe ahol a SEVAnak kellett volna lennie, de üres volt, mert nem volt meg róla az infó. Majd végigkutattam zombikat, megkaptam a maci infóját és visszafele megint benéztem. Mit adj Isten, odatojta a húsvéti nyúl... :)
Remélem ez mindig így van és ha túlkorán nézek be egy lyukba akkro nem nullázom le a cuccost amiről még nem tudom, hogy ott lesz :)

Mártír":13clrslk mondta:
Kicsit kisérleteztem az információ áramlással.
A Wlid terratoryban benéztem a páncélszekrénybe ahol a SEVAnak kellett volna lennie, de üres volt, mert nem volt meg róla az infó. Majd végigkutattam zombikat, megkaptam a maci infóját és visszafele megint benéztem. Mit adj Isten, odatojta a húsvéti nyúl... :)
Remélem ez mindig így van és ha túlkorán nézek be egy lyukba akkro nem nullázom le a cuccost amiről még nem tudom, hogy ott lesz :)
nemtuggyátok a játékba honnan szerválhatok egy ilyet? mer eddig nemtuttam lehúzni senkiről :(

Yantar-ban általában mindig kapsz ilyen ruhát.

Gyerekek! Már bitos volt róla szó de egy ujszülóttnek... Ujra install után a mentéseket nem tudom betöltés után inditani!!Van megoldás?

pacsi! a bizniszelés, hogy megy?csak dumálgatnom kell a mukikkal és kész!Bármit eladhatok nekik ami nekem felesleges?

laciba10":2q406jjv mondta:
Gyerekek! Már bitos volt róla szó de egy ujszülóttnek... Ujra install után a mentéseket nem tudom betöltés után inditani!!Van megoldás?

A patch felrakása után a mentések korrupttá válnak. Tehát használhatatlanok lesznek. De ez sima reinstall volt? Mert akkor csodálkoznék...

buta kérdésem lesz...

a Stalker könyvtárban csak tömöritett filek vannak...azt hiszem * cab.
ezeket hogy lehet kitömöriteni hogy nem dolgozzon annyit a vinyó???

acura":1zrkvges mondta:
buta kérdésem lesz...

a Stalker könyvtárban csak tömöritett filek vannak...azt hiszem * cab.
ezeket hogy lehet kitömöriteni hogy nem dolgozzon annyit a vinyó???

Szerintem csak látszólag vannak betömörítve, nem hinném hogy játék alatt elkezd tömörítgetni :D Megvan valakinek az összes kicsomagolva? Mennyit foglal?

Vissza
Top Alul