www.thesource.hu itt vannak a kód-ok és végigjátszás.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
'ZeBrA":qniey5be mondta:Genyo ezt a * megnyomasaval csinaltad es a / megnyomasaval lehet kivenni.
Tibi":106t2778 mondta:Valójában is létezik Exoskeleton? :shock: És ez mire jó a valóságban?
nemtuggyátok a játékba honnan szerválhatok egy ilyet? mer eddig nemtuttam lehúzni senkirőlMártír":13clrslk mondta:Kicsit kisérleteztem az információ áramlással.
A Wlid terratoryban benéztem a páncélszekrénybe ahol a SEVAnak kellett volna lennie, de üres volt, mert nem volt meg róla az infó. Majd végigkutattam zombikat, megkaptam a maci infóját és visszafele megint benéztem. Mit adj Isten, odatojta a húsvéti nyúl...
Remélem ez mindig így van és ha túlkorán nézek be egy lyukba akkro nem nullázom le a cuccost amiről még nem tudom, hogy ott lesz![]()
laciba10":2q406jjv mondta:Gyerekek! Már bitos volt róla szó de egy ujszülóttnek... Ujra install után a mentéseket nem tudom betöltés után inditani!!Van megoldás?
acura":1zrkvges mondta:buta kérdésem lesz...
a Stalker könyvtárban csak tömöritett filek vannak...azt hiszem * cab.
ezeket hogy lehet kitömöriteni hogy nem dolgozzon annyit a vinyó???
'ZeBrA":1p2x6hdb mondta:Ebben az igazi exo-skeletonban akkor nem kell mozogni hanem mozgat teged vagy mi?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.