Tippek, trükkök

Kanyhalos":zehu8zoo mondta:
Nem! A katonaságtól x18 előtt kell megszerezni Sidorovich utasítására a dokumentumokat. De az Agroporm Research Institute-ban van. Amiről én beszélek, az az általam először feltérképezett Cordon Military Outpost, a pálya legeleje fizikailag. S ott van egy quest doksi, amire senki se ad utasítást, pedig már végigvittem true endigre, s most minden mellékküldit is felveszek, de erről nem tudok semmit. Valaki pls hlp

Hát én is megtaláltam de nem tudtam vele semmit se kezdeni, ugyanígy találtam egy flash drive ot az Army Werhouseban de azzal sem mentem sokra szóval lehet, hogy csak dísz :D

TakiHUN":hop5e7m7 mondta:
Miután Dark Valleyből visszamész a traderhez, utána lehet elvállalni (special mission)...amúgy én is már az elején lerohantam őket :D

Ahogy már lett az AK mba 100 töltény rögtön letámadtam őket énis XD, bár mondjuk jó jöhet ottt egy pár granyó

pedig csak akkor lehet elvállalni, ha már az x18ból visszamégy (mer amúgyis útba esik, mer elözönlik a katonák a dark valley-t és visszafelé kell menni.)

a krézi stalker pendrive meg 1ik freedoomos küldetés... szal nem csak dísz :F

Hali!

Nem tudjátok a legutolsó patchel elmúlnak azok a szörnyű bugok, amiket ti is írkáltatok?
Kiakadt, megkavarodott küldetések,a Freedom ostromnál kiugrás az asztalra, visszatölthetetlen quicksave...

Sziasztok!

Hol találhatok Night Star relikviát !?
- Köszike

hali!

Többször volt itt említve, hogy 100%-osan kész a magyarítás. Ezt honnan lehet letölteni, mert a magyarításportálon úgy van hogy még készül?

Kipróbáltam a magyarítást....hát ja, béta...nem alfa inkább és a 100%-ot felejtsétek el....a lényeg nincs lefordítva (napló stb...) meg párhelyen hibás a fordítás stb...ez így ilyen formában xar...én megvárom hogy tényleg 100%-os legyen(bár azért le a kalappal jó szövegek vannak benne...pl.: csatlakozz a dutyhoz, én is tegnap csatlakoztam és nézd milyen f*sza ruhát kaptam :D de azért elég lehangoló hogy mindenféle idióta névvel illetik az artifactokat...jó az úgy angolúl)

Amúgy meg hol tudom őket elérni?
Mert lenne azért pár ötletem...pl az artifactok meg az anomáliák nevét hülyeség lefordítani(olyan ovada feeling...nem tudom miért...), jah meg ez a "küldetés elrontva"...inkább ELBUKVA nem? ez is nagyon dedónak hat, én annó ezért törőltem le e csába a sanandreas honosítását.... :?

Jólesz ez csak én inkább olyan 60%-ot mondanék az elkészűltségre...még kell 1-2hónap minimum....
(az enciklopédiát végígolvastam....ilyenek hogy pseudokutya meg stb....inkább hamis kutya hamis óriás stb...meg az artifactok...anomáliákról ne is beszéljünk!...viszont ezeknek a leírása egész jó :wink: )

én a izén mosolyogtam .... a nevünk alatt hogy "magányos" ejj hát annál azé vannak jobb kifejezések is... a lohnerre de mind1

mer így a magányos nem elég, vonzana maga utána valamit amire illetik a magányos kifejezést...

dezodor":1jelbuxr mondta:
pedig csak akkor lehet elvállalni, ha már az x18ból visszamégy (mer amúgyis útba esik, mer elözönlik a katonák a dark valley-t és visszafelé kell menni.)

a krézi stalker pendrive meg 1ik freedoomos küldetés... szal nem csak dísz :F

Na azé csodákoztam is vóna most direkt freedoom oldalon tolom végig a gamet, bár azért egy-két dutys küldit is megcsinálok előtte :)

Igor":1cdv19kj mondta:
Sziasztok!

Hol találhatok Night Star relikviát !?
- Köszike

kb 3-4 helyen ebből kettőre emlékszem pontosan van agropomnál egy a pálya egyik sarkában egy anomáliás/ sugárzásos rét ahol vagy 5 artifect van, na ott van az egyik aztán van a monolith Pripyati bázisa ott vna mégeggy annak a környékén van még több kira artifect is egyébként

dezodor":2gzlefix mondta:
én a izén mosolyogtam .... a nevünk alatt hogy "magányos" ejj hát annál azé vannak jobb kifejezések is... a lohnerre de mind1

mer így a magányos nem elég, vonzana maga utána valamit amire illetik a magányos kifejezést...

Én az artifectek nevén aszaltam sokat :D

Most nézem milyen retek módon írok :D .
zombikiller:
én a garbageben találtható egyetlen alagútra gondoltam, ahol a vagonok vannak és sok a bandita. Az alagútban pedig a springboard nevű anomáliák fényét használom/tam. Ott nincs elektró.

Tegnap éjjel miután beakadtam egy lemez alá és nem tudtam kijönni visszatöltögettem régebbi állásokat és kipróbáltam a fórumon leírtakat.
Pl a Thunder megszerzése a barban. De hiába vártam, hogy jöjjön a Dutys kutyavacsorának. Rámeseledett, majd rám is virradt mégsem jött. Illetve csak az őrposzt mögött poroszkált, de a nyílt terepre nem mert kimerészkedni.
Bebarangoltam a Wildet is, de nem találtam moonlightot se a banditák táborhelyén. se a családi fegyver alagútjában. Viszont találtam ott mást, egy olyan artifactot ami a chemical burnt csökkenti 30%-al.
Bejutottam a SEVA suitot ejtő házba, de természtesen üres volt a szekrény. Egyébként merre találom a zombi stalkert aki megsúgja nekem a cuccot? Ugye nem a Yantari alagút végén vár rám? Mert azokat inkább becsaltam a tűzbe és ott égtek meg. Ha egyszer már felderítettem és üres volt, találok benne valamit legközelebb, ha az infóval felvértezve megyek oda vissza?
Apró kérdés, van összefüggés a talát cuccok és a nehézségi szint között? Lehet úgy dobja a gép, hogy még teljesíthető legyen a játék? Ergo ha könnyebb akkor nem kell úgy tápolni a karaktert.

De bizony. A yantari alagút végén lévő zombik egyikénél van a PDa info, ami megmutatja a ruha helyét. Amíg nem olvasod el, addig nem lesz benn a trezorban. Elvben, ha kirángatod a tűzből a zombit, akkor nyugisan átkutathatod, és meglesz az info is.
Zombit legjobb késsel ölni.

TakiHUN":2x7j69ec mondta:
Kipróbáltam a magyarítást....hát ja, béta...nem alfa inkább és a 100%-ot felejtsétek el....a lényeg nincs lefordítva (napló stb...) meg párhelyen hibás a fordítás stb...ez így ilyen formában xar...én megvárom hogy tényleg 100%-os legyen(bár azért le a kalappal jó szövegek vannak benne...pl.: csatlakozz a dutyhoz, én is tegnap csatlakoztam és nézd milyen f*sza ruhát kaptam :D de azért elég lehangoló hogy mindenféle idióta névvel illetik az artifactokat...jó az úgy angolúl)

Amúgy meg hol tudom őket elérni?
Mert lenne azért pár ötletem...pl az artifactok meg az anomáliák nevét hülyeség lefordítani(olyan ovada feeling...nem tudom miért...), jah meg ez a "küldetés elrontva"...inkább ELBUKVA nem? ez is nagyon dedónak hat, én annó ezért törőltem le e csába a sanandreas honosítását.... :?

Jólesz ez csak én inkább olyan 60%-ot mondanék az elkészűltségre...még kell 1-2hónap minimum....
(az enciklopédiát végígolvastam....ilyenek hogy pseudokutya meg stb....inkább hamis kutya hamis óriás stb...meg az artifactok...anomáliákról ne is beszéljünk!...viszont ezeknek a leírása egész jó :wink: )

Nem mertek a fordítók mindent lefordítani. Sajnos néhány dolog igazán hülyén hangzik a magyarban. A Lonerekre sem tökéletes fordítás a Magányosok, de ha Független-re tennénk őket, akkor már a Freedom névbe is beleesnénk. A pseudokutya - hamis kutya - ezt mérlegelje mindenki, melyik hangzik jobban.

A magyarítás pedig hamarosan ki lesz adva (100%), próbálunk odafigyelni a legapróbb részekre is. Hibák előfordulhatnak, mert már most is találkoztam olyan szöveggel, amelyet nem tartalmazott egy nyelvi fájl sem. Vagy csak elnéztem. Nem kell sokat várni gyerekek! Annyit elárulok, hogy már folynak a lektorálási munkálatok (szerény személyemnek köszönhetően). A tesztek még kicsit elhúzzák a végleges magyarítást...

Többek között a PDA teljesen magyar volt, egy fájlnál volt egy hiba, amire fel is hívták a figyelmünket a magyarosítók. Egy klasszikus átnevezés után már mindenki anyanyelven olvashatta az Agropom-i akciót.

Üdv a társaságnak!

Nemrég kezdtem tolni a játékot, és nagyon láma kérdésben kérek tanácsot. Hogyan lehet feltenni a távcsövet a fegyverekre? Mármint technikailag hogyan oldható ez meg? Azt már tudom, hogy egy adott távcső nem minden típushoz jó, de most találtam egy alap-AK-t távcsővel, amit a gyorstüzelő AK-mra akartam feltenni. Levenni sikerült (jobb gomb, és leszed) de egyszerűen nem tudok rájönni, hogyan tudom rátenni a másikra.
Biztosan volt már szó erről korábban, csak nincs időm végigolvasni az összes hsz-t (a cégnél netezek, itt meg logolják a hálózaton töltött időt). Vagy kérdezzek a Fegyverek topikban?

Vissza
Top Alul