zombikiller
New Member
dezodor":3p6sewvh mondta:hát még úgy is gyér pl egy seva-hoz képest, bár ki is írja hogy nemvéd semmit töltények ellen, ha rákattintassz![]()
LOL, bakker nekem védett ugyanannyira mint a Seva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
dezodor":3p6sewvh mondta:hát még úgy is gyér pl egy seva-hoz képest, bár ki is írja hogy nemvéd semmit töltények ellen, ha rákattintassz![]()
dezodor":22afyq7i mondta:jamer nem a sárga sciencetist suit-ról vót szó?akko jovan nemszóltam
Kanyhalos":zehu8zoo mondta:Nem! A katonaságtól x18 előtt kell megszerezni Sidorovich utasítására a dokumentumokat. De az Agroporm Research Institute-ban van. Amiről én beszélek, az az általam először feltérképezett Cordon Military Outpost, a pálya legeleje fizikailag. S ott van egy quest doksi, amire senki se ad utasítást, pedig már végigvittem true endigre, s most minden mellékküldit is felveszek, de erről nem tudok semmit. Valaki pls hlp
TakiHUN":hop5e7m7 mondta:Miután Dark Valleyből visszamész a traderhez, utána lehet elvállalni (special mission)...amúgy én is már az elején lerohantam őket![]()
dezodor":1jelbuxr mondta:pedig csak akkor lehet elvállalni, ha már az x18ból visszamégy (mer amúgyis útba esik, mer elözönlik a katonák a dark valley-t és visszafelé kell menni.)
a krézi stalker pendrive meg 1ik freedoomos küldetés... szal nem csak dísz :F
Igor":1cdv19kj mondta:Sziasztok!
Hol találhatok Night Star relikviát !?
- Köszike
dezodor":2gzlefix mondta:én a izén mosolyogtam .... a nevünk alatt hogy "magányos" ejj hát annál azé vannak jobb kifejezések is... a lohnerre de mind1
mer így a magányos nem elég, vonzana maga utána valamit amire illetik a magányos kifejezést...
TakiHUN":2x7j69ec mondta:Kipróbáltam a magyarítást....hát ja, béta...nem alfa inkább és a 100%-ot felejtsétek el....a lényeg nincs lefordítva (napló stb...) meg párhelyen hibás a fordítás stb...ez így ilyen formában xar...én megvárom hogy tényleg 100%-os legyen(bár azért le a kalappal jó szövegek vannak benne...pl.: csatlakozz a dutyhoz, én is tegnap csatlakoztam és nézd milyen f*sza ruhát kaptamde azért elég lehangoló hogy mindenféle idióta névvel illetik az artifactokat...jó az úgy angolúl)
Amúgy meg hol tudom őket elérni?
Mert lenne azért pár ötletem...pl az artifactok meg az anomáliák nevét hülyeség lefordítani(olyan ovada feeling...nem tudom miért...), jah meg ez a "küldetés elrontva"...inkább ELBUKVA nem? ez is nagyon dedónak hat, én annó ezért törőltem le e csába a sanandreas honosítását.... :?
Jólesz ez csak én inkább olyan 60%-ot mondanék az elkészűltségre...még kell 1-2hónap minimum....
(az enciklopédiát végígolvastam....ilyenek hogy pseudokutya meg stb....inkább hamis kutya hamis óriás stb...meg az artifactok...anomáliákról ne is beszéljünk!...viszont ezeknek a leírása egész jó :wink: )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.