Tippek, trükkök

A zöld ruhának is 40% a bulletproof cap-je, mint a SEVA-nak.
Megfelelő artifactokkal ez nem jelenthet nagy gondot.

nem halunk meg mindenféleképpen (7befejezés van nézzél vissza pár oldalt) és egyenlőre nem lehet folytatni utána, várjuk az official patchet

tényleg, nem tudja valaki esetleg hogy mi lesz a beigért 1.0002 patch-el? Mert semmi hivatalos infót nem találtam róla, ti sem?

semmi, csak a gsc forumon írkálnak róla... de nincs megerősítve a megjelenése :D kezdem úgy érezni magam mint amikor a játékra vártam... viszont nekem így is jo, nem foglalkoztatnak a bugok, mert engem valahogyan elkerültek mindig, kivéve a kilépegetések, INKÁBB a zónát állítanák helyre :F

Adok egy tippet kezdőknek:

Amikor elkezded a játékot, a Cordonban megerősödsz minél hamarabb, Stalker suit, gépfegyver stb., akkor menj a Military Outpost-ba.
Ha Sidorovich-tól és a Stalker falu-tól felmész az útra és nem Garbage felé veszed az irányt, hanem ellenkező irányba, ott a támaszpont.
Elég sok katona van ott, nyírj ki mindenkit.
Eszméletlen sok medkit, bandage, kaja, ital, AK74, Abakan, rengeteg lőszer, injekció stb-stb található itt. Nagyon-nagyon megéri, aranybánya!

Én meg arra szeretnék segítséget kérni, hogy itt találtam meg még egy ugyanolyan "Documents"-t fehér táskában, mint amiért a Sidorovich küld Agroporm-ba. És ez Quest item, mert nem jelenik meg a Trade menüben és nincsen súlya. Nem tudja valaki hogy ki adja és hol azt a küldetést, amire ezt kell megszerezni?

amikor megszerzed x18ban a dokumentumokat akkor Sidorovich szol neked rádion hogy mutasd meg neki is a szerzett dokumentumokat, amikor megmutattad neki asszem az után lehet elvállalni azt a questet hogy lopd el a dokumentumokat a katonaságtol... de nem biztos xD :D

más: valaki nem tudja hogy hol szerezhetek Vintar BC-t?

Nem! A katonaságtól x18 előtt kell megszerezni Sidorovich utasítására a dokumentumokat. De az Agroporm Research Institute-ban van. Amiről én beszélek, az az általam először feltérképezett Cordon Military Outpost, a pálya legeleje fizikailag. S ott van egy quest doksi, amire senki se ad utasítást, pedig már végigvittem true endigre, s most minden mellékküldit is felveszek, de erről nem tudok semmit. Valaki pls hlp

én is arrol a Militaryrol beszéltem ami cordonban van a kezdöhelytöl jobbra, de lehet hogy én azért kaptam meg akkor azt a questet mert elötte átvittem pár Sidorovich mellékküldit :)

Miután Dark Valleyből visszamész a traderhez, utána lehet elvállalni (special mission)...amúgy én is már az elején lerohantam őket :D

Taki nemtod hol szerezhetnék Vintar BC-t? tudom hogy a duty parancsnok ad egyet ha megszerzed neki a Sniper TRs 301-t de én nem szeretném neki odaadni :D nem akarom hogy hiányozzon a szép kis fegyvergyüjteményemböl

Kanyhalos":w0ozx1v3 mondta:
Adok egy tippet kezdőknek:

Amikor elkezded a játékot, a Cordonban megerősödsz minél hamarabb, Stalker suit, gépfegyver stb., akkor menj a Military Outpost-ba.
Ha Sidorovich-tól és a Stalker falu-tól felmész az útra és nem Garbage felé veszed az irányt, hanem ellenkező irányba, ott a támaszpont.
Elég sok katona van ott, nyírj ki mindenkit.
Eszméletlen sok medkit, bandage, kaja, ital, AK74, Abakan, rengeteg lőszer, injekció stb-stb található itt. Nagyon-nagyon megéri, aranybánya!

Én meg arra szeretnék segítséget kérni, hogy itt találtam meg még egy ugyanolyan "Documents"-t fehér táskában, mint amiért a Sidorovich küld Agroporm-ba. És ez Quest item, mert nem jelenik meg a Trade menüben és nincsen súlya. Nem tudja valaki hogy ki adja és hol azt a küldetést, amire ezt kell megszerezni?

Ez a trader (Sidorovich) második speciális missziója.

SENKI":2hds000h mondta:
Taki nemtod hol szerezhetnék Vintar BC-t? tudom hogy a duty parancsnok ad egyet ha megszerzed neki a Sniper TRs 301-t de én nem szeretném neki odaadni :D nem akarom hogy hiányozzon a szép kis fegyvergyüjteményemböl
Army Warehouse-ban van egy stash-ban(de ugye csak akkor ha jelzi a lila kör...de ha igen akkor valamikor 2 is van benne)
Amúgy ha elviszed neki és utána lelövöd ott lesz nála a tuning trs 301...

SENKI":1jfg0t64 mondta:

Sztem is ArmyWarehouse-ban de nekem nem "stash"-ben volt hanem egyszerűen az egyik barakk-ban(hosszúkás épület) a padlón hevert! :wink:

Másodszorra nyomom végig és mindkét alkalommal ott volt!

hali!

koly":2talcude mondta:
... sajna én meg nem tudok angolul ...

http://pcgameshuns.hu/index.php?func=le ... etolt&id=3
letölt, telepít és máris nincs nyelvi probléma :-)

SENKI":2talcude mondta:
Taki nemtod hol szerezhetnék Vintar BC-t?

army warehouse, főkapun be, hídon át, balra 2 hosszúkás épület, az elsőben 1 csóka alszik (mindig, nem is értem miért nem rúgják ki ;-) ), a másodikban hátul a vasútra nező ablak előtt van a fegyver a földön.
a berobbantandó fal mellett a stashben csak akkor van, ha megkapod az infót vmelyik halottól...ez vonatkozik az összes többi stashben talált motyóra is!

bg_

Vissza
Top Alul