koly
New Member
hát sajnos kezdhetem elöröl

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Kanyhalos":w0ozx1v3 mondta:Adok egy tippet kezdőknek:
Amikor elkezded a játékot, a Cordonban megerősödsz minél hamarabb, Stalker suit, gépfegyver stb., akkor menj a Military Outpost-ba.
Ha Sidorovich-tól és a Stalker falu-tól felmész az útra és nem Garbage felé veszed az irányt, hanem ellenkező irányba, ott a támaszpont.
Elég sok katona van ott, nyírj ki mindenkit.
Eszméletlen sok medkit, bandage, kaja, ital, AK74, Abakan, rengeteg lőszer, injekció stb-stb található itt. Nagyon-nagyon megéri, aranybánya!
Én meg arra szeretnék segítséget kérni, hogy itt találtam meg még egy ugyanolyan "Documents"-t fehér táskában, mint amiért a Sidorovich küld Agroporm-ba. És ez Quest item, mert nem jelenik meg a Trade menüben és nincsen súlya. Nem tudja valaki hogy ki adja és hol azt a küldetést, amire ezt kell megszerezni?
Army Warehouse-ban van egy stash-ban(de ugye csak akkor ha jelzi a lila kör...de ha igen akkor valamikor 2 is van benne)SENKI":2hds000h mondta:Taki nemtod hol szerezhetnék Vintar BC-t? tudom hogy a duty parancsnok ad egyet ha megszerzed neki a Sniper TRs 301-t de én nem szeretném neki odaadninem akarom hogy hiányozzon a szép kis fegyvergyüjteményemböl
SENKI":1jfg0t64 mondta:Taki nemtod hol szerezhetnék Vintar BC-t? tudom hogy a duty parancsnok ad egyet ha megszerzed neki a Sniper TRs 301-t de én nem szeretném neki odaadninem akarom hogy hiányozzon a szép kis fegyvergyüjteményemböl
koly":2talcude mondta:... sajna én meg nem tudok angolul ...
SENKI":2talcude mondta:Taki nemtod hol szerezhetnék Vintar BC-t?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.