Tippek, trükkök

köszönjük Blackfater az információt! :) már írták mások is + rossz helyre írtad, mert van már ilyen topic :arrow:

ha valaki barátságban akar lenni a freedommal, akkor az army falberobbantós helye melletti kis faluból ne rohanjon a fal felé :-)
ha mégis így tesz, akkor a toronyőr ellenségnek nézi, akkor is, ha előtte már voltál bent a bázison haverkodni, meg akkor is, ha nem lősz egyet sem, meg fegyver sincs a kezedben :-)
sőt, ha lukácstól kapsz megölős küldit, akkor a csóka pont ebben a faluban van. ha csak lekéseled, akkor semmi baj, a többiek észre sem veszik, freedombarát maradsz. viszont ha lelövöd, majd utána a többiekkel tűzpárbajt vívsz, akkor célszerű a faltól távolabb eső irányból támadni őket, különben ismét csak ellenségnek nézhet a toronyőr, még ha nem is abba az irányba tüzelsz .

bg_

Bloody Fox":21zd14a9 mondta:
Tibi/ kick: hol találtátok a távcsöves val-t? gondolom unique a cucc

A Freedom bázisnak annak a végében, ahol be kell(ene) robbantani a falat, van egy kupolás tetejű egyszemélyes óvóhely (sok ilyen van a játékban, betontalapzat, acél kupola nagy kerekes zárral piros csíkokkkal jelölve, elég feltünő), nekem eddig minden végigjátszás alkalmával volt benne egy.

kick":20rm099h mondta:
Átnéztél néhányat? Hűűű. Miért nem az összeset, majd utána reklamálj. :roll: Amúgy a speckó bandit suit a beomlott alagútnál van a vasút végén, ha azt keresed.

Amúgy ezt egy feladatnál is meg kell szerezni. Az elején, akit megmentünk az út mellett, az fogja adni a küldetést, ha jól tudom...

Jah és nem tudom, hogy írták-e már, de ha kiadnak valami Camp Defense-és feladatot akkor mentsd el a játékot és töltsd be újra. S láss csodát "Come Back for Reward" felirat lesz. Ez a patch-elt és a nem patch-elt verzióban is így volt nálam.

szóba került korábban, hogy mod nélkül kevés a kereskedőknél a fölvásárolható lőszerkészlet.

nos ha megveszed ami van, aztán kilépsz a párbeszédablakból, nyomsz egy kvikszévet, aztán egy kviklódot, resetel a kereskedő árukészlete. néhány ilyen körből föl lehet szerelkezni akár egy kolumbiai hegymászáshoz is.

...ha valaki már posztolta, akkor szórri

srácok, aki képes tíz-tizenöt poszton keresztül elvitatkozgatni azon, hogy a "RAKÉTA hajtotta GRÁNÁT" az voltaképpen rakéte-é, avagy gránát...

...nos arra ráférne egy kiadós pihenés. ;)

vagy egy parlamenti képviselői karrier...

neutálj, ne vond össze a szemöldököd, nem akarok én senkinek a lelkében gyalogolni; de körbeláncleveleztem a kimásolt posztokat itt az irodában: mindenki szakadt a röhögéstől, ez az év poénja így áprilisig...

:D

Hali!Nem biztos. hogy mindig bejön sztem ez random de azért leírom.
Miután "Dark Valley"-ben kinyírtam Borov-ot és kiszabadítottam a Duty tagot ottmaradtam még egy kicsit felderíteni a terepet. Minden apró zugot bejártam a rablóbázison töviről
hegyire.Folyamatosan respawnoltak a banditák így mindig volt kit lootolni.

Kb 10-15 perc múlva megjelent az egyik épületben egy olyan bandita amelyiknek az a faja kis rucija van mint Borov-nak volt(a hosszúkabátos.) Lelőttem és Egy UNIQUE SHOTGUN volt nála amelyik pontosabban céloz és nagyobb a sebzése hmmmmmmm......azóta is azt haszálom. eljen

az a bandita volt Poker :-)

én úgy jártam, hogy már nem voltam jó viszonban a dutyval amikor a dark valleyba mentem. de azért lementem kiszabadítani a csókát, ha már oolyan kétségbeesetten helpmíbráderezett :-)
lemegyek, célkereszt piros :-)
kinyitom az ajtót, erre szinte félrelökött, majd hülye mély hangon magyarázva elrohant, de úgy, hogy utol sem értem....felmentem utána a lépcsőn, de onnan már fogalmam sem volt, h merre ment tovább....utána még bóklásztam a bázison és néha hallottam a hangját, de nem találtam meg :-)

bg_

Revert":2qv6n5o1 mondta:
Bloody Fox":2qv6n5o1 mondta:
Tibi/ kick: hol találtátok a távcsöves val-t? gondolom unique a cucc

A Freedom bázisnak annak a végében, ahol be kell(ene) robbantani a falat, van egy kupolás tetejű egyszemélyes óvóhely (sok ilyen van a játékban, betontalapzat, acél kupola nagy kerekes zárral piros csíkokkkal jelölve, elég feltünő), nekem eddig minden végigjátszás alkalmával volt benne egy.
Hi, ott csak egy sima VSS Vintorez van. Amúgy ott a bázison találhatsz még egy ilyet 2-3 barakkal arrébb, egy tök üres barakk közepén van. BF másik fegyverre gondolt. :wink:

helló

vannak ilyen "ládák" amiben eltudom rejteni a cuccokat ha már nem bírom el??

és azt nem szedi ki senki??amit bele rakok?nektek bejön a magyarítás készitőinek honlapja?

Nézegettem a postokat és látom, hogy mindenki nagyon odavan az exoért meg a CSÁ ruháért(SEVA suit - :D). A zöld kezes-lábas buborékos undorító kinézete ellenére szerintem a legjobb armor a játékban. Két Mama's beads artifactal megtoldva olyan mint egy tank. A 200 kilónyi cuccolás meg az exosuittal szerintem nem olyan nagy előny, pláne hogy csak sétálni tud benne az ember. Én 4 darab fegyverrel fejeztem be a játékot mindegyikhez elég skulóval, az 50 kilós limiten belül. Szerintem az a lényeg, hogy 5.56, 5.54 és a VSS és a groza által használt lőszerhez legyenek mindig a legjobb fegyverek. Lőszerből nálam soha nem volt sok, inkább piócát játszottam. Általában 10-12 db sárga elsősegély doboz, 50-db kötszer (ami még sok is, de ha esetleg kifutnál a dobozokból segít), 30 antirad szuri, no meg a tüncifünci cuncimunci artifactok grántok, távcsövek. Ja és a legfontosabb! Két darab konzerv. :) Pisztolyra meg nem volt semmi szükség, csak az elején.
Remélem nem volt spoiler íze a dolognak, a felszerelésem leírását pedig azoknak szánom akik mindig gondban vannak a hely szűkével.

bg_":3rcd0xzs mondta:
az a bandita volt Poker :-)

én úgy jártam, hogy már nem voltam jó viszonban a dutyval amikor a dark valleyba mentem. de azért lementem kiszabadítani a csókát, ha már oolyan kétségbeesetten helpmíbráderezett :-)
lemegyek, célkereszt piros :-)
kinyitom az ajtót, erre szinte félrelökött, majd hülye mély hangon magyarázva elrohant, de úgy, hogy utol sem értem....felmentem utána a lépcsőn, de onnan már fogalmam sem volt, h merre ment tovább....utána még bóklásztam a bázison és néha hallottam a hangját, de nem találtam meg :-)

bg_

óóóóó! És akkor ezek szerint már nem lessz küldetésben "hogy nyírd ki pokert" mert már megöltem?
Ja és mégegy kérdés? mindig ezt a fegyót dobja?
köszi!

Ja és mégegytipp ha még nem lett volna. A Garbage-en a roncstelepen a jobboldali roncsok sorában az utolsó kamion platójára nekifutásból felugrani és a deszka allatt van egy kis fémdoboz abban van egy "silencer" de eddig csak pisztolyokra és a TRs 301-re tudtam felrakni. majd megpróbálom később a többire is ha ott tartok.

nekem is a tuning puskát dobta, uh valszeg mindig ez van nála.
küldit nem tudom, amikor én talákoztam vele, akkor csak úgy bóklászás közben akadtam rá :-)
dark valleyban a labor lejárata mellett balra a völgyben hadakozott kutyákkal, szemmel láthatóan esély nélkül. uh én csak kivártam, majd odamentem és elzavartam a kutyákat a puska és a tetem mellől :-D
bg_

Vissza
Top Alul