Blackfater
New Member
100%-on a honosítás!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Bloody Fox":21zd14a9 mondta:Tibi/ kick: hol találtátok a távcsöves val-t? gondolom unique a cucc
kick":20rm099h mondta:Átnéztél néhányat? Hűűű. Miért nem az összeset, majd utána reklamálj. :roll: Amúgy a speckó bandit suit a beomlott alagútnál van a vasút végén, ha azt keresed.
Hi, ott csak egy sima VSS Vintorez van. Amúgy ott a bázison találhatsz még egy ilyet 2-3 barakkal arrébb, egy tök üres barakk közepén van. BF másik fegyverre gondolt. :wink:Revert":2qv6n5o1 mondta:Bloody Fox":2qv6n5o1 mondta:Tibi/ kick: hol találtátok a távcsöves val-t? gondolom unique a cucc
A Freedom bázisnak annak a végében, ahol be kell(ene) robbantani a falat, van egy kupolás tetejű egyszemélyes óvóhely (sok ilyen van a játékban, betontalapzat, acél kupola nagy kerekes zárral piros csíkokkkal jelölve, elég feltünő), nekem eddig minden végigjátszás alkalmával volt benne egy.
bg_":3rcd0xzs mondta:az a bandita volt Poker
én úgy jártam, hogy már nem voltam jó viszonban a dutyval amikor a dark valleyba mentem. de azért lementem kiszabadítani a csókát, ha már oolyan kétségbeesetten helpmíbráderezett![]()
lemegyek, célkereszt piros
kinyitom az ajtót, erre szinte félrelökött, majd hülye mély hangon magyarázva elrohant, de úgy, hogy utol sem értem....felmentem utána a lépcsőn, de onnan már fogalmam sem volt, h merre ment tovább....utána még bóklásztam a bázison és néha hallottam a hangját, de nem találtam meg
bg_
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.