Tippek, trükkök

Tetszik az APC :) Most asszem kicsit hanyagolom a game-t. Magyarítás után 24órás maratoni S.T.A.L.K.E.R.-ezés :D

Na ,sikerült kinyírnom Sidorovichot, úgy ahogy a faszi csinálta a videóban :D

Morthel":1vcoag9z mondta:
Ave!

mikav: először nekem sem sikerült átmennem. Megcsináltam pár küldit a Garbageben, aztán az úton (csak úgy jött össze, hogy ott mentem) odasétáltam a barikádon keresztül, amikor átértem a az első örszemen megszólalat a kapuban álló főmuki, a rádión, hogy egy horda mutó közelít a Dark Valley -ból....pár malacka végzett öngyirohamot a csatasorba rendeződött Duty-k +ellenem. Kitettem vagy kettőt, minek köszönhetően hálából átenged a főnök....Ennyi! :)

Bocs de ez hülyeség!
A Duty soha nem enged át hálából mert beleresztettél a túlméretezett disznókba egy tárat , csak akkor enged be ha nálad vannak a dokumentek ,és beszélsz vele ,hogy beszélned kell valakivel:D De ezt előttem is mondták:D

Neked sincs teljesen igazad.
Ha nálad van a bőrönd tizsta sor, hogy beenged, ha viszont nincs, de segítesz elintézni a röfiket némi vám ellenében akkor is átmehetsz...

nálam viszont volt bőrönd, de amikor odaértem épp nagy nyüzsiben voltak, majd megkértek, hogy segítsek nekik mert jönnek a röfik.
utána persze átengedtek.
aztána az egyik hullától elszedtem vmi alkatrészt, amit boldogan megvett az egyik mellettem álló :-)
ez egyébként is be szokott jönni, ha valakivel együtt legyilkolok pár másikat, akkor az azoktól begyűjtött motyókat el lehet adogatni a melletted állóknak :-)
bg_

Crayon":29eeqcot mondta:
Neked sincs teljesen igazad.
Ha nálad van a bőrönd tizsta sor, hogy beenged, ha viszont nincs, de segítesz elintézni a röfiket némi vám ellenében akkor is átmehetsz...
Igen, én is így mehettem át, nem volt nálam semmi bőrönd, csak segítettem kinyírni a támadó röffencseket és hálából átengedett.

bg: Az hagyján, de a bárban sikerült eladnom a csókának pénzért az üveg vodkát amit a saját asztaláról csórtam :lol: :lol:

Kösz Mindenkinek! :)

Az volt a baj, hogy nem voltam ott annyi ideig. Odamentem, dumáltam a góréval... az elküldött a p**ba, én meg mentem... ;)
Röfiknek nem volt se hírük, se hamvuk

Tipp: Hogyan öljünk meg valakit pl.: a Freedom bázison úgy hogy ne forduljon mindenki ellenünk?

Először is keresünk egy robbanós hordót, és odatóljuk a célponthoz...
(az itt látható emberekhez 2 hordó kell minimum, ami a képen van hordó az a 3., de a jobboldali embert már kinyírtam, és ezzel a másik kettő is megdöglik :twisted: )
ss_ricsi_hordo.jpg

Belelövünk párat: robban a hordó
ss_ricsi_robban.jpg

Ezt a két távcsöves SIG-et zsákmányoltam büntetlenűl:
ss_ricsi_snipersig.jpg

Hello...

előjött egy problémám...eddig akadásmentesen toltam a játékot( 2,4 Celeron, 1 GB RAM, 256MB GF 6600, ) 1024 static beállitás, 4 GB swapfile
Odaértem a Warehause részhez--kill the sniper--- lelőttema pasit, gyilkolásztam a táboron belül, kimentem vissza a BAR-ba eladnia cuccokat, mennék vissza de még mielőtt ujra bemehetnéka táborba elkezd szörnyen rángatnia gép,tölt mint állat, és kidob..egyszerüen nem tudok tulmenni az első 300 m-en.........tippeket kérek sürgősen:-))) köszi.....

Acura! Annyira aspecifikus a hiba, amit tapasztalsz, hogy szinte lehetetlen megmondani mi okozza. Szinte bármi lehet. Kezd szerintem egy vírusírtással, aztán jöhet lemezkarbantartás meg töredezettségmentesítés.

ps.: a technikai jellegű problémákkal a rendszerkövetelmények vagy a bugshot topikba tessék segítségért fordulni!

Hali!

Lehet, hogy volt már de valamelyik külföldi fórumon olvastam a tippet!
Rögtön a játék elején amikor kijössz Sidorovichtól és beszélsz Wolffal!

Felmászol a Wolf mögötti létrán de nem mész be a padlásra hanem a vékony kis párkányon körbe mész a tetőre! Itt sprintből átugraszz a szomszédos ház tetejére és (a screenshoton látszik, hogy a tető melyik részén) van egy rés amin keresztül látsz egy ládát! Szétlövöd!
És voilá egy STALKER SUIT ami ennyire az elején nem kis segítség!

ss_tulajdonos_04-04-07_20-47-14__l01_escape__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hi !

Biztos tök egyszerű, de ezekkel az "agymosós" csákókkal hogykell elbánni ? (asszem a konrollerek....)
Különben majdnem összefostam magam mikor találkoztam velük először..

jsandor":2joycscw mondta:
Hali!

Lehet, hogy volt már de valamelyik külföldi fórumon olvastam a tippet!
Rögtön a játék elején amikor kijössz Sidorovichtól és beszélsz Wolffal!

Felmászol a Wolf mögötti létrán de nem mész be a padlásra hanem a vékony kis párkányon körbe mész a tetőre! Itt sprintből átugraszz a szomszédos ház tetejére és (a screenshoton látszik, hogy a tető melyik részén) van egy rés amin keresztül látsz egy ládát! Szétlövöd!
Cordonban nagyon keleten van egy eltorlaszolt alagút, ott van egy speckó bandita ruha, 28%-os golyóálló kapacitással, elsőre az sem rossz fogás :D

Taki: Nekem ilyen cselek nélkül is ment mindig, hogy úgy lőttem le a faszit, hogy senki sem látta és hangtompítós fegyverrel követtem el a gyilkosságot. Amúgy visszaspawnolt a fegyverraktárat örző manus nálam, és most őrzi a full üres fegyverraktárat, aminek ráadásul nyitva az ajtaja, legalább megnézte volna bakker, picit sem gyanús, hogy lent van a földön szétlőve a lakat, ááá. Lehet ez inkább a bug topicba kéne. De mivel előzőleg már kifoszottam, msot már életben hagyom a pasit. De a lényeg, hogy ezen az A-Life-on még van mit csiszolni.

most olvastam a stalkerfansit-ot hogy lesznek vezethető járművek :D

--------

ugyanitt az elején a közeli gyárépületben (a vasúti híd mellett) az egyik ládát szétkéselve található 1 bőrszerkó is (maszk és korbács nélkül ;-) )
szintén a táborban vmelyik ház pincéjében pedig 1 artifact van bedobozolva.

bg_

Cordonban nagyon keleten van egy eltorlaszolt alagút, ott van egy speckó bandita ruha, 28%-os golyóálló kapacitással, elsőre az sem rossz fogás

-----------

Én azt a rucit küldetésben odaadtam Nimble-nak vagy kinek! hmm

nagycsupor69":2j5q7tyl mondta:
Morthel":2j5q7tyl mondta:
Ave!

mikav: először nekem sem sikerült átmennem. Megcsináltam pár küldit a Garbageben, aztán az úton (csak úgy jött össze, hogy ott mentem) odasétáltam a barikádon keresztül, amikor átértem a az első örszemen megszólalat a kapuban álló főmuki, a rádión, hogy egy horda mutó közelít a Dark Valley -ból....pár malacka végzett öngyirohamot a csatasorba rendeződött Duty-k +ellenem. Kitettem vagy kettőt, minek köszönhetően hálából átenged a főnök....Ennyi! :)

Bocs de ez hülyeség!
A Duty soha nem enged át hálából mert beleresztettél a túlméretezett disznókba egy tárat , csak akkor enged be ha nálad vannak a dokumentek ,és beszélsz vele ,hogy beszélned kell valakivel:D De ezt előttem is mondták:D

Amikor én átmentem még csak Cordonban meg a Garbageben (se Apropon, se Dark Walley) voltam és valóban így mentem: rádióüzi, aztán az egész Dutys horda csatasorba fejlődik, jön vagy 10-12 malac...jól kihentel, aztán a rádión ismét benyög a főtag, hogy THX és a kapu kitárul...és ha hiszed, ha nem kedves fórumtárs ez így volt és azért, mert te nem hiszed, vagy nem láttad még nem hülyeség :!:

Szevasztok!

Nekem egy égetően amatőr és fontos kérdésem lenne!

Átjutottam a 2. pályára a garbage-ra, és onnantól folyamatosan megjelenik a jobb alsó sarokban a radioaktivitás szimbóluma és onnantól kezdve folyamatosan fogy az életem. Ittam már vodkát, injekcióztam magam, hogy csillapítsam, de max 30 másodpercre tűnteti el. Kérdésem tehát:
Hogy a francba szűntethetém meg a folyamatos sugárzást ami sebez? Milyen tárgy kell hozzá, vagy mit kell "fogyasztani" , hogy elmúljon a folyamatos sebződés, mert ez már nagyon ba***a a csőrömet...

Sztem valami Radiation-os Artifact van az öveden! Más nem lehet hisz a Garbage-en még nincs ekkora sugárzási szint! Csekkold!

lehet, hogy csak nem kellene az övedre akasztani sugárzó artifactot. :-)

bg_

Vissza
Top Alul