Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Morthel":1vcoag9z mondta:Ave!
mikav: először nekem sem sikerült átmennem. Megcsináltam pár küldit a Garbageben, aztán az úton (csak úgy jött össze, hogy ott mentem) odasétáltam a barikádon keresztül, amikor átértem a az első örszemen megszólalat a kapuban álló főmuki, a rádión, hogy egy horda mutó közelít a Dark Valley -ból....pár malacka végzett öngyirohamot a csatasorba rendeződött Duty-k +ellenem. Kitettem vagy kettőt, minek köszönhetően hálából átenged a főnök....Ennyi!![]()
Igen, én is így mehettem át, nem volt nálam semmi bőrönd, csak segítettem kinyírni a támadó röffencseket és hálából átengedett.Crayon":29eeqcot mondta:Neked sincs teljesen igazad.
Ha nálad van a bőrönd tizsta sor, hogy beenged, ha viszont nincs, de segítesz elintézni a röfiket némi vám ellenében akkor is átmehetsz...
Cordonban nagyon keleten van egy eltorlaszolt alagút, ott van egy speckó bandita ruha, 28%-os golyóálló kapacitással, elsőre az sem rossz fogásjsandor":2joycscw mondta:Hali!
Lehet, hogy volt már de valamelyik külföldi fórumon olvastam a tippet!
Rögtön a játék elején amikor kijössz Sidorovichtól és beszélsz Wolffal!
Felmászol a Wolf mögötti létrán de nem mész be a padlásra hanem a vékony kis párkányon körbe mész a tetőre! Itt sprintből átugraszz a szomszédos ház tetejére és (a screenshoton látszik, hogy a tető melyik részén) van egy rés amin keresztül látsz egy ládát! Szétlövöd!
És voilá egy STALKER SUIT ami ennyire az elején nem kis segítség!
nagycsupor69":2j5q7tyl mondta:Morthel":2j5q7tyl mondta:Ave!
mikav: először nekem sem sikerült átmennem. Megcsináltam pár küldit a Garbageben, aztán az úton (csak úgy jött össze, hogy ott mentem) odasétáltam a barikádon keresztül, amikor átértem a az első örszemen megszólalat a kapuban álló főmuki, a rádión, hogy egy horda mutó közelít a Dark Valley -ból....pár malacka végzett öngyirohamot a csatasorba rendeződött Duty-k +ellenem. Kitettem vagy kettőt, minek köszönhetően hálából átenged a főnök....Ennyi!![]()
Bocs de ez hülyeség!
A Duty soha nem enged át hálából mert beleresztettél a túlméretezett disznókba egy tárat , csak akkor enged be ha nálad vannak a dokumentek ,és beszélsz vele ,hogy beszélned kell valakivelDe ezt előttem is mondták
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.