Jelentem: vezethető az APC (BTR)!!!
A következőket kell csinálni hogy te is vezethesd:
-Legyen egy mentésed Chernobyl NPP elejéről
-az user.ltx-be (Megosztott dokumentumok/STALKER-SHOC) másold be ezeket a sorokat:
-Külső nézetek, hogy láss is valamit:
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
bind cam_4 kF4
Be kell indítani a motort a B betűvel:
bind turn_engine kB
Nah, ha ezek megvannak, betöltötted a mentés, keress egy olyan APC-t ami lő rád...ebből 3dbot fogsz találni...2 a pálya legelején (csak menny nyíl egyenesen és a vonatnál megtalálod), és van 1 a szarkofág bejáratával szemben...nah ha odamentél és esetleg még élsz is akkor nyomogasd az USE-t (alapból F) főleg az APC jobb elejénél próbálkozz...
Ha már bent vagy:
-válts kameranézetet(F1-belső, F2,F3 - külső nézet, távolítani vagy közelíteni numpad - és +)
-nyomd meg a B-t hogy beindúljon a motor
-nyomd meg az ugrást hogy sebességbe rakd az APC-t
Mozogni azokkal a gombokkal lehet amikkel az emberedet is rányítod...ha lefulladna akkor ismételd meg a lépéseket és újra "szágúldozhatsz"
Jah és vigyázzatok mert nagyon sérülékeny...nekem sikerűlt késsel kinyírnom egyet :shock:
Képek:
A mentés innnen letölthető:
http://users.atw.hu/takihun2/modules.ph ... it&lid=103
(ha betöltöd a mentést valamikor elindul magától mert én úgy mentem oda hogy még nem indult el, de ilyenkor nyomok egy B-t és lefullad...utána ha beindítom akkor már én irányítom nem a script...amúgy ha magától megy és ellenkormányzól hajlamos felborúlni
)!