Tippek, trükkök

Nem láttam megmelítve ezért megemlítem. Army warehouses pályán az elhagyatott faluban a víztorony legtetején van egy pár cucc, köztük egy artifact ami azt hiszem felsőkategóriás, + 30%-ot ad ütés ellen, és semmiből nem vesz le. Igaz nincs sok értelme mert Bunyós Pityut kihagyták a játékból :) . Ja, és a neve Mushroom.

Jelentem: vezethető az APC (BTR)!!!
A következőket kell csinálni hogy te is vezethesd:
-Legyen egy mentésed Chernobyl NPP elejéről
-az user.ltx-be (Megosztott dokumentumok/STALKER-SHOC) másold be ezeket a sorokat:
-Külső nézetek, hogy láss is valamit:
bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
bind cam_4 kF4
Be kell indítani a motort a B betűvel:
bind turn_engine kB

Nah, ha ezek megvannak, betöltötted a mentés, keress egy olyan APC-t ami lő rád...ebből 3dbot fogsz találni...2 a pálya legelején (csak menny nyíl egyenesen és a vonatnál megtalálod), és van 1 a szarkofág bejáratával szemben...nah ha odamentél és esetleg még élsz is akkor nyomogasd az USE-t (alapból F) főleg az APC jobb elejénél próbálkozz...
Ha már bent vagy:
-válts kameranézetet(F1-belső, F2,F3 - külső nézet, távolítani vagy közelíteni numpad - és +)
-nyomd meg a B-t hogy beindúljon a motor
-nyomd meg az ugrást hogy sebességbe rakd az APC-t
Mozogni azokkal a gombokkal lehet amikkel az emberedet is rányítod...ha lefulladna akkor ismételd meg a lépéseket és újra "szágúldozhatsz" :D
Jah és vigyázzatok mert nagyon sérülékeny...nekem sikerűlt késsel kinyírnom egyet :shock:
Képek:
ss_ricsi_apc.jpg

ss_ricsi_apc2.jpg

ss_ricsi_apc3.jpg

ss_ricsi_apc4.jpg

A mentés innnen letölthető:
http://users.atw.hu/takihun2/modules.ph ... it&lid=103
(ha betöltöd a mentést valamikor elindul magától mert én úgy mentem oda hogy még nem indult el, de ilyenkor nyomok egy B-t és lefullad...utána ha beindítom akkor már én irányítom nem a script...amúgy ha magától megy és ellenkormányzól hajlamos felborúlni :D )!

Hehe, gratula. A srácoknak mégsem sikerült teljesen leírtani a vezethető jármű kategóriát :D

Lehet, hogy nem itt kellene megkérdeznem... de rádiózni, hogy kell a játékban?

Na szórakoztam apc-vel -elég jó moka ,csak a idegesítő a nézet, és folyton beszívom az anomáliákkal, nagyon messzire kell őket kerülni, ja és tankhoz képest rohadt érzékeny neki mentem egy falnak és felrobbantam:D Remélem beteszik későbbi patchekkel mert naon jó lenne ladát meg mindent vezetni!
Próbáljátok ki ti is!

júúúúúúúúúúúúúúúúúj taps1

Még a szöveggel is k*rva vicces, "Marked One, what the hell?" :lol: :lol: :lol:

én próbálkoztam kigyilkolni sigorovichot ,de sehogysem akart bepattani a gránát :D ,mondjuk én nem a videón lévő módszerrel próbáltam hanem simán odasétáltam ,aztán próbáltam mandínerből bedobni :D

Úgy már én is próbáltam, még a védekező gránáttal is, nem jön össze :D

Sziasztok!

Én még az elején tartok a kalandnak. Kaptam egy feladatot, hogy védjem meg a Garbage-ben található "hangárat" a banditáktól. Ezt megtettem, majd elindultam a bárba a megérdemelt jutalmamért. Igen ám, de a szemét Duty-sok nem hajlandóak átengedni és szóba sem állnak velem (esélyem nincs, hogy lefizessem őket), ráadásul csatlakozni sem tudok hozzájuk (lévén rookie vagyok még). Van erre megoldás, vagy mészárszékké kell hogy változtassam a terepet?

Egyébként először azt csináltam, hogy a kaputól nem messze álló kimustrált lakókocsiban elbújva, az ablakán át megkínáltam a kapu előtt szobrozó harcosokat egy gránáttal, majd amikor kitört a fejetlenség és kinyitották a kaput, kiugrottam a lakókocsibol és egy szép sprintet levágva átszaladtam. Ezzel csak az a baj, hogy a visszaúton nem éppen kellemes fogadtatásban részesültem, úgyhogy jobban szeretném, valahogy vér nélkül megoldani az átjutást...

Bocs a hosszadalmas dumáért :)
Előre is köszi a tanácsaitokat

Ave!

mikav: először nekem sem sikerült átmennem. Megcsináltam pár küldit a Garbageben, aztán az úton (csak úgy jött össze, hogy ott mentem) odasétáltam a barikádon keresztül, amikor átértem a az első örszemen megszólalat a kapuban álló főmuki, a rádión, hogy egy horda mutó közelít a Dark Valley -ból....pár malacka végzett öngyirohamot a csatasorba rendeződött Duty-k +ellenem. Kitettem vagy kettőt, minek köszönhetően hálából átenged a főnök....Ennyi! :)

Csak akkor ereszt át az utzár Duty-s vezetője, ha nálad van az Agropromban szerzett katonai dokumentumos aktatáska .. :roll:

Vissza
Top Alul