Tippek, trükkök

Két apró problémám is lenne. Tudom, hogy már volt róla szó, de persze most találtam meg.... Dutys srácokkal történt találkozás után army warehouse-ban lelövöm a mesterlövészt, robbantanak, bemegyünk, mindenkit legyakunk, majd jön az üzenet, hogy a farmon találkozunk. Visszamegyek, már ott vár a srác, de beszélni persze nem lehet vele. Próbáltam én visszatöltögetni az állást de az sem segített. A másik: Kruglov beígér egy védőruhát Yantar előtt a megmenekítéséért, de a kis sunyik nem adnak semmit. Most ez is bug, vagy valami teljesen triviális dolgot nem tettem meg (mondjuk nem vettem fel valahonnan :idea: ) A Yantari laborban egyébként kell majd lent? Mert akkor addig le sem megyek.

Találkozóhelynél állj meg és gyorsítsd fel az időt a *-al. Amint megjelent a tag akivel beszélned kell lassítsd vissza /-el.

Yantarban akkor kapod meg a ruhát, ha elvitted Ghost páncélját.

BaphomeT9":2rruk4l2 mondta:
Nekem nem müxik :x Be tok szállni, de a turn_engine kb nem jó :x
Hallod!
Én még beszállni se bírtam... :cry: De amúgy jóba akartam beszállni? A szarkofág bejáratával majdnem szemben, ha az erőműből nézzük kicsit jobbra....de aszt észrevetted hogy más színű a kipufogója mint a kilőtt APC-knek?( asszem ami kivan lőve annak piros ami meg lő annak meg kék)

nagycsupor69: BTR=APC majd rakok be képet is

TakiHUN: Bejössz a reaktor területére elindulsz előre, a vonat mögött jön 2 APC én azokba be tudtam szállni. Valahol az eleje felé futkozz és nyomkodd az F billentyűt!

"Próbáld úgy, hogy bind turn_engine kB"-pYura
Thx! Hazaérek megpróbálom

Amúgy érdemes megcsinálni a külső nézetet mielőtt beszállsz mert semmit nem fogsz látni

Sziasztok!

Akad egy aprócska problémám amiben a segítségeteket szeretném kérni. Két kisebb modot feltettem a single-hez és ezek valamelyike miatt nem tudom gyorsítani, ill. lassítani az időt. Esetleg valaki tudja mit kell bindelni vagy valamelyik file-ban hozzáadni? Előre is köszi!

Tudom, hogy nemigazán idevaló, de nem találtam másik topicban erre utaló dolgokat, így felteszem a kérdést, hogy mit változik a bizonyos nehézségi szinteken???
Több katona, pontosabb célzásaz AI nél, kevesebb lové stb.....

halosz":33fl2nz3 mondta:
Sziasztok!

Akad egy aprócska problémám amiben a segítségeteket szeretném kérni. Két kisebb modot feltettem a single-hez és ezek valamelyike miatt nem tudom gyorsítani, ill. lassítani az időt. Esetleg valaki tudja mit kell bindelni vagy valamelyik file-ban hozzáadni? Előre is köszi!

Ha feltetted az 1.001es patchet az kikapcsolja ezt a lehetőséget.
MODoknál nemtudom kiszedték e valameikből...

larry":38u9p4nh mondta:
Tudom, hogy nemigazán idevaló, de nem találtam másik topicban erre utaló dolgokat, így felteszem a kérdést, hogy mit változik a bizonyos nehézségi szinteken???

Annyit tok, hogy sokkal kevesebb lőszert dobnak az NPC-k. Mondjuk szerintem jobb fegyók esnek: master szinten tolom és a roncstelep megvédésénél a boss dobott 1 fejesztett AK-t. Lehet véletlen. Ha hülyeségeket irogatok szóljatok rám!

Ja és 1 kérdés: játék végén lesegetem az inventory-t és észreveszem, hogy 70kg-ot bírok max :shock: Ezt hogy csináltam? Megint akarom!

A roncstelepnél minden fokozaton ott van a manusnál a hangtompítós AKS74U. Abban térnek el a fokozatok, hogy te kevesebbet bírsz, az ellenfél többet, picivel talán jobban is céloz. Nem vettem észre, hogy kevesebb lőszert dobálnának el.

BaphomeT9":3ax6jcpf mondta:
larry":3ax6jcpf mondta:

Annyit tok, hogy sokkal kevesebb lőszert dobnak az NPC-k. Mondjuk szerintem jobb fegyók esnek: master szinten tolom és a roncstelep megvédésénél a boss dobott 1 fejesztett AK-t. Lehet véletlen. Ha hülyeségeket irogatok szóljatok rám!

Ja és 1 kérdés: játék végén lesegetem az inventory-t és észreveszem, hogy 70kg-ot bírok max :shock: Ezt hogy csináltam? Megint akarom!

belefutottál egy exoskeltronba :D te szerncsés....amúgy én azt csak az erőműben taáltam meg...gondoltam magamra öltöm megnézem mit bír....aztán hamar beugrott, hogy a sugárzással szemben mit sem ér.....

kick":24npt1na mondta:
A roncstelepnél minden fokozaton ott van a manusnál a hangtompítós AKS74U. Abban térnek el a fokozatok, hogy te kevesebbet bírsz, az ellenfél többet, picivel talán jobban is céloz. Nem vettem észre, hogy kevesebb lőszert dobálnának el.

Akkor bocs, rosszul emlékeztem.

Az exoskeleton jóóó(avataromon is az van rajtam[screenshot az igazi befejezés előtt]), de nekem az a ***** freedom elite suit kell!!!!!!! :cry:

pYura":24npt1na mondta:
Próbáld úgy, hogy bind turn_engine kB

Működik! Sikerült beindítani a motort! De mozogni, lőni így se tok :cry:
Nincs valakinek valami ötlete hogy lehetne megmozdítani azt a sz*rt?

Hali!
Akinek naon hiányzik az autó ,akkor az szerezzen négy darab flash airfactot és a csávó soha nem fárad el... sigorovich barkeeper 4 perc:D (Agropomban találtam 4-et nem emssze egymástól)

Nekem is van elég +edurace nem azzal van a baj. A feeling hiányzik! :cry:
Ahogy bepattanunk 4en egy lada-ba és megyünk gyakni a mocskos kis Dutysokat :twisted: (a Dutysoktól elnézést kérek sokan szidták a Freedomot gondoltam akkor én miért ne szidhatnám a Dutyt)

Nem mondjátok? Wild Territoryban kb. 12 flash-t találtam, meg azóta van már négy moonlightom ,az összes flashemet elpasszoltam. A moonlight ugyanazt tudja, mint a flash, csak a flash az 73%-ot ad, a moonlight meg 109-et! Abból négy és akkor van igazi sprint kapacitás 60 kilóval :D

Nagy áramos mezők környékén vannak ment lent az aluljáróban legalább 4-5 darab.

Vissza
Top Alul