Tippek, trükkök

Derwen_LLewelyn":1uudae3q mondta:
Player full leharcolt állapotban.lol

Jól sejtettem én...megvan a külső nézet! :D Csak bele kell írni.

XR_3DA2007-03-3008-57-09-90.jpg

Embeer, ehhez mit írtál be és hova? :shock: eljen

Tibi":25c6x4h5 mondta:
Embeer, ehhez mit írtál be és hova? :shock: eljen

Tök egyszerű. A fájl amibe be kell irni a 4 kameranézetet:

A c:\ dokumentumok and settings\all users\dokumentumok\stalker-shoc\ user.ltx

Ott keress rá a "bind night_vision" bejegyzésre.

Ha ezt megtaláltad, akkor ezeket szúrd be alá:

bind cam_1 kF1
bind cam_2 kF2
bind cam_3 kF3
bind cam_4 kF4

Kilépés, save és a játékban az /a zoom és out az a kpad -, +/

F1 / fps nézet
F2 / tps nézet
F3 / "nézz szembe magaddal" tps
F4 / ez nemtom mire a retekre gyó majd rájöttök. lol

szabo861011":25c6x4h5 mondta:
Sziasztok valaki megtudnámondani hol lehet a játékban kocsit szerezni ha lehet????
Előre is köszi!!!!!!!!

Van egy rossz hírem. Sehol.

Ugyanis kivették ezek a drága emberek.
Ezt, és az rpg elemekből a "bebólintást" Amit nagyon sérelmezek, mivel gatyázhatok, várhatok, ha este akarok egy bázisra besunnyogni. :?

Remélhetőleg ezeket mint patch vagy modokként majd viszontlátjuk. :roll:

Köszi! Nem is tudtam hogy ilyen nézeteket is lehet előhívni (azt hittem kivették őket vgéleg :) ) eljen .

Kocsi: azért ha bennehagyták volna, nagy lenne, ha dutys vagy beülsz egy kamazba egy csapattal irány army warehouse és bammm! be a falon :D . Lenne meglepődés :D :D . De a kocsinak is megvannak a maga hátrányai...

Nekem az is elég lett volna, ha a Traderek között lehet kocsikázni mondjuk úgy hogy beülsz a Duty bázison a kocsiba cutscene és a Cordonnál vagy vagy Yantarba....Sztem ez bőven jó lett volna, sokat spórolt volna dolgokon mert így csak nyomhatom a Red Bull-t magamba, hogy gyorsabban sprinteljek :)

Keressél két flash-t és alig akar majd elfáradni :D . Nekem egy van de kb. háromszor annyi ideig bír futni mint simán eljen . Három flash-nél egyáltalán elfárad? :idea:

Tibi":13dex39q mondta:
Keressél két flash-t és alig akar majd elfáradni :D . Nekem egy van de kb. háromszor annyi ideig bír futni mint simán eljen . Három flash-nél egyáltalán elfárad? :idea:
Igen, ha 50+ kilóval mászkálsz. Nekem négy moonlight-om van (+109%-os endurance, míg a flashnek csak +73%-os van) és még úgy is elfárad 50 kiló felett, igaz elég sokára.

Amúgy meg:
Ezeket a speckó fegyvereket gyűjtöttem eddig össze:
specko.jpg

Meg itt egy kis nehéz fegyverzet, jöhet bárki ellenem :D Már egy második M203-ast is találtam és megvan mind a kettő Bulldog gránátvető is :)
heavy.jpg

Wow... az már arzenál :D

Egyébként ügyes modderek mindent meg fognak előbb utóbb valósítani, ami épp az eszünkbe jut.. már most dolgoznak serényen, szoval idő kérdése és jó kis stalkerünk lesz!

kick":8azpq2il mondta:
...Ezeket a speckó fegyvereket gyűjtöttem eddig össze...
Üdv!
Egyik képen félig látszik egy gitár...nah aszt hol szerezted és mire lehet használni?(feelinges lenne rajta játszani, vagy csak pofánvágni vele egy zombit :D )

Komolyan mondom ezeknek az endurance-os dolognak sokal jobban örültem, mint az eddigi artifactoknak. :wink:

A gitáron nem lehet játszani :) Nem jó semmire, csak egy kis érdekesség.

Titok :D Amúgy Dark Valleyben egy konténerben :) Jól el volt dugva, már nem tudom pontosan leírni, hogy hol volt, valahol az X18-nál.

Gitározó NPC -k től is pár rubelért meg lehet venni :D

Hello:-)

elakadtam a 18-as laborban..megszereztema dokumenteket, de ahol bejöttem, kódos ajtó bezáródott, nincsen belülről billentyüzet, kivülről meg valami barom döngeti...Hol lehet kimenni???

Ahogy itt olvastam keress valami biztositékos dobozkát .. Fingasd ki őket pisztollyal , huzz elő 1 AK -t és a "dörömbölő állatot" meg nyuvaszd ki a fenébe !

biztositékok?? hm....az emeleten ahol a doksik voltak??:-))
amugy hol lehet vásárolgatni spéci cuccokat?? a BARban elég gyér a választék......

biztositékok?? hm....az emeleten ahol a doksik voltak??:-))
amugy hol lehet vásárolgatni spéci cuccokat?? a BARban elég gyér a választék......

Spéci cuccokat csak szerezni lehet.
Amúgy így sokadik nekiugrásra rohadt szemét módon hagyok meghalni mindenkit (Nimble, Bes, Fox) és egész jó cuccok vannak náluk... :twisted:

Vissza
Top Alul