Tibi
New Member
- Csatlakozás
- 2006.11.22.
- Üzenetek
- 8,544
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Vasbogdány
- Webhely
- www.stalker-fan.extra.hu
Nekem inkább a banditák az ellenség meg persze a katonaság... mindig akkor találkozok össze velük, amikor nem kéne :? .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Erre majd a GSC varr gombot v1.0002 -es öltésselMorthel":2ci7be9m mondta:Valaki azzal kapcsolatban homályosítson már fel, hogy a gránátok, hogy is vannak: tegnap nagyban harcingolok némi katonai erővel, volt 2 védő és 6 támadó-gránátom. Nyomom 4 -es gomb védőgránát kézbe elbob mindkettő...aztán pillog...nézem inventory ott les a 6 db F1 támadógránát, de ennyi.....Végül lenyomom a katonákat megyek tovább újra megnyom 4 -es kézbeurik 6 db védőgránát.....ÁÁÁÁÁÁÁ...most mi van???? A támadógránátot nem tudom kézbe venni aztán hírtelen védő lesz belőle! :shock:
Na erre varrjatok gombot!
Crayon":1z7c8osp mondta:nézz bele a pda-ba menynire gyorsan pörög az idő.
van egy ganúm, hogy * jellel adagolsz medkitet...
a * jel felgyorsítja, a / jel normálra állítja az idő múlsását (a karatker 6-8 óránként éhezik meg)
Ha ez a gond, bindeld máshova a medkitet![]()
Vladi":le78znmh mondta:Tök jó, hogy kijött az első patch. Így már választhatok, hogy multi vagy játszom szinglit. fal1
Van rá lehetőség, hogy kétszer legyen feltelepítve a játék? Mág nem próbáltam, de nekem gyanús a dolog... nem1
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.