Tippek, trükkök

Valaki azzal kapcsolatban homályosítson már fel, hogy a gránátok, hogy is vannak: tegnap nagyban harcingolok némi katonai erővel, volt 2 védő és 6 támadó-gránátom. Nyomom 4 -es gomb védőgránát kézbe elbob mindkettő...aztán pillog...nézem inventory ott les a 6 db F1 támadógránát, de ennyi.....Végül lenyomom a katonákat megyek tovább újra megnyom 4 -es kézbeurik 6 db védőgránát.....ÁÁÁÁÁÁÁ...most mi van???? A támadógránátot nem tudom kézbe venni aztán hírtelen védő lesz belőle! :shock:

Na erre varrjatok gombot!

Lehet télleg jobb lett volna a Dutyhoz csatlakozni. Ha küldetést csinálok szinte mindig át kell mennem a Bar területén és darálhatom őket. Mindegy most már megyek a Freedomhoz(ha felvesznek végre :x ).

Morthel":2ci7be9m mondta:
Valaki azzal kapcsolatban homályosítson már fel, hogy a gránátok, hogy is vannak: tegnap nagyban harcingolok némi katonai erővel, volt 2 védő és 6 támadó-gránátom. Nyomom 4 -es gomb védőgránát kézbe elbob mindkettő...aztán pillog...nézem inventory ott les a 6 db F1 támadógránát, de ennyi.....Végül lenyomom a katonákat megyek tovább újra megnyom 4 -es kézbeurik 6 db védőgránát.....ÁÁÁÁÁÁÁ...most mi van???? A támadógránátot nem tudom kézbe venni aztán hírtelen védő lesz belőle! :shock:

Na erre varrjatok gombot!
Erre majd a GSC varr gombot v1.0002 -es öltéssel:)

segítsetek...!!! master fokozaton nyomom, és ha beadok magamnak egy medkitet utána folyamatosan éhezik szegény emböc... aztán egy idő után elfogy a kaja, és kampec :(

nézz bele a pda-ba menynire gyorsan pörög az idő.

van egy ganúm, hogy * jellel adagolsz medkitet...
a * jel felgyorsítja, a / jel normálra állítja az idő múlsását (a karatker 6-8 óránként éhezik meg)

Ha ez a gond, bindeld máshova a medkitet :)

Tök jó, hogy kijött az első patch. Így már választhatok, hogy multi vagy játszom szinglit. fal1

Van rá lehetőség, hogy kétszer legyen feltelepítve a játék? Mág nem próbáltam, de nekem gyanús a dolog... nem1

Crayon":1z7c8osp mondta:
nézz bele a pda-ba menynire gyorsan pörög az idő.

van egy ganúm, hogy * jellel adagolsz medkitet...
a * jel felgyorsítja, a / jel normálra állítja az idő múlsását (a karatker 6-8 óránként éhezik meg)

Ha ez a gond, bindeld máshova a medkitet :)

nem tom h mondják oroszul h kössz :D de gondold oda :D ez volt a baj :D

Vladi":le78znmh mondta:
Tök jó, hogy kijött az első patch. Így már választhatok, hogy multi vagy játszom szinglit. fal1

Van rá lehetőség, hogy kétszer legyen feltelepítve a játék? Mág nem próbáltam, de nekem gyanús a dolog... nem1

Telepítstd fel (gondolom ez már megvolt) és nevezd át ezek után a játék könyvtárát. A registry nem fogja találni és újra fel tudod telepíteni, majd jöhet a patch 8)

Dzienkuje pYura! :mrgreen:
(bár ez lengyelül van, oroszul kb: szpasziva, csak leírni nem tudom, gaboonak is :wink: )

Este kipróbálom a kettős telepítést.

Egy tipp:

Sokan próbálkoznak azzal, hogy a virtuális memória mennyiségét az egekbe emelik, kinek ez segít, kinek nem, de egy alaptapasztatatot had osszak meg: mikor a virtuális memória (lapozófájl) mennyiségét emeli az ember, az éppen úgy töredezetté válhat, mint ahogy a lemez általában (pláne ha olyan lemezen emeljük, 2 vagy akár 4 gb magasságába a lapozófájlt, ami amúgy is 80% körüli teleírt hellyel rendelkezik). Éppn ezért lenne egy javaslatom a virtuális memória emelésére, aminek a jótékony hatásairól a végén beszélek:

1) először is, tegyük vissza a virtuális memóriát a rendszerlemezen valami egészen kis méretre (minél kisebb, annál jobb, mondjuk 256-512), majd jön egy restart.
2) restart után lehetőleg minél több szabad helyet csináljunk a lemezen, amit csak tudunk, töröljünk le.
3) csináljunk egy töredezettség-mentesítést, akár többször egymás után, akkor is, ha a redszer azt mondja, már nem kell (a zöld, nem mozgatható csík lesz a lapzófájl az ábrán)
4) ha már van sok hely a merevlemezen és teljesen töredezettség-mentesített lett (vagyis a kép "elején" sok a kék vonal, a "végén" meg sok a fehér rész, akkor csináltuk jól), akkor elemljük fel a virtuális memóriát egy lépésben valami magas értékre (mondjuk 2048-4096)
5) indítsuk újra a gépet és szintén töredezettség-mentesítővel nézzük meg, hány darabban van az aktuális lapozófájlunk (elég csak az elemzést lefuttatni)
6) ha jól csináltuk a dolgot, nagy mennyiségű lapozófájlunk van (és az nem töredezett, egy darabban van).

Mi értelme volt ennek? Nos, hiába soka lapozófájl, ha lassan kezeli a lemez, mert töredezett. Ha egy darabban van a lapozófájl, sokkal gyorsabb a töltés. Tapasztalat, nálam 4GB lapozófájl 6 ddarabban volt, az említett módszerrel 1 darabba került és a töltési idő kb a felére esett vissza a játékban mindenhol.

vagy csinálsz egy kb 3gb-os partícíót és erre rakod a virtuális memóriát
aztán csókolom :idea:

Ha olyan hulla invetoryját (F) nézed meg akinél van PDA magától elveszi (csippan egyet, kivillan a PDA jel és a personal notes-ba a "Found PDA" fül alatt nézheted meg mint talált PDA-t)

Player full leharcolt állapotban.lol

Jól sejtettem én...megvan a külső nézet! :D Csak bele kell írni.

XR_3DA2007-03-3008-57-09-90.jpg

Ez a trükk sztem baromság, ezzel az erővel az összes katonát kivégezheti a hídnál, én pl. simán megtettem, nem értem mit kell szenvedni egy darab palival, jó ha öten vannak összesen, ha van egy kétcsövű shotgunod meg legalább egy gránátod, akkor gyerekjáték az egész, főleg, hogy attól a parancsnoktól jó ha 20 lőszert el bírsz szedni, több egyszerre senkinél sem szokott lenni.

Sziasztok valaki megtudnámondani hol lehet a játékban kocsit szerezni ha lehet????
Előre is köszi!!!!!!!!

Vissza
Top Alul