Tippek, trükkök

huh srácok, valaki úgy emlékszem feltette a gittyó, meg harmonika számokat netre. Valaki meg tudja mondani hol találom őket?

Quventin":3ivjpkmt mondta:
ez velem is előfordult bár én a dutykat részesítem előnyben. Asszem csak akkor vállik az ellenségessé a mesterlövész, ha a duty camptől mész a fal felé( gondolom azt gondolja h hú ez biztos dutys gyakjuk le:)) de amikor lementem az útre és onnan mentem a freedomosok bejáratához akkor semleges maradt. Lehet h aztán ez egy bug nem tom, de nekem így maradt csak semleges.
Áhh, kizárt, hogy ilyet tudjon az AI, béna ez ahhoz sajnos. Még az egyenruhát is leszarják, vígan bementem Duty-s egyenruhában a Freedomosok közé kereskedni és Monolithos ruhában is egyből rámtámadtak a monolithosok! Pedig ezt sztem nem került volna sokba megvalósítnai, hogy figyelje, hogy milyen ruciban van a játékos. :?

kick":2cvnqy2s mondta:
Quventin":2cvnqy2s mondta:
ez velem is előfordult bár én a dutykat részesítem előnyben. Asszem csak akkor vállik az ellenségessé a mesterlövész, ha a duty camptől mész a fal felé( gondolom azt gondolja h hú ez biztos dutys gyakjuk le:)) de amikor lementem az útre és onnan mentem a freedomosok bejáratához akkor semleges maradt. Lehet h aztán ez egy bug nem tom, de nekem így maradt csak semleges.
Áhh, kizárt, hogy ilyet tudjon az AI, béna ez ahhoz sajnos. Még az egyenruhát is leszarják, vígan bementem Duty-s egyenruhában a Freedomosok közé kereskedni és Monolithos ruhában is egyből rámtámadtak a monolithosok! Pedig ezt sztem nem került volna sokba megvalósítnai, hogy figyelje, hogy milyen ruciban van a játékos. :?

Őszintén én sem értettem lényeg ha nem látot meg egyszer se akkor semleges maradt számomra.

Sziasztok!

A legelső képektől kezdve figyelem ezt a kis stalker gyöngyszemet. És ugyebár ott külső nézetben is jelentek meg screenshotok (meg még most is talán)
Egy nagyon furcsa kérdésem lenne: (Gmüllert bekapcsolni mert most hülye kérdés következik)
- Nem tudja valaki hogy milyen parancssorral lehet ezt bekapcsolni? Baromira kellene, mert Strelokról akarok fotosoppos képeket meg wallpéöröket rajzolni.

Hálám a zónán innen dunán túl fog üldözni.

én úgy tudom a külső nézetet kivették ha nem bocsi és mondjátok meg hogyan kel mert poén lenne jah és Derwen_LLewelyn akkor küldj má nekem is egy két wallpapert légyszi :D

Quventin":34yueco9 mondta:
én úgy tudom a külső nézetet kivették ha nem bocsi és mondjátok meg hogyan kel mert poén lenne jah és Derwen_LLewelyn akkor küldj má nekem is egy két wallpapert légyszi :D

Már eleve van kettő amit a harmadik kiadatási idő elhalasztása előtt rajzoltam
(azután ez a rajongás egyre alábhagyott) Úgyhogy be kell érned ezzel a hárommal:

http://www.deviantart.com/deviation/11827880/

http://www.deviantart.com/deviation/118 ... n%3Ascraps

http://www.deviantart.com/deviation/117 ... n%3Ascraps

Ebből egy wallpépör, de az olyan lila művész mint én - ilyen apróságokkal nem foglalkozik. :D

A konzol szerintem nem programozási vakbélnek van ott. Azzal is lehetne valamit kezdeni...*gondolkodik*

sziasztok!
az inventoryban a jobb alsó sarokban lévő értékeknél ha valamiből levesz egy artifact akkor attól jobban védve leszel vagy az jobban "fog bántani"? köszi a segítséget!

Nem ártana egy szótár. Azok a védettséget jelentik különböző típusú ártalmakkal szemben. Ha levesz valami, akkor többet sérülsz.

jason":1rdp86r5 mondta:
sziasztok!
az inventoryban a jobb alsó sarokban lévő értékeknél ha valamiből levesz egy artifact akkor attól jobban védve leszel vagy az jobban "fog bántani"? köszi a segítséget!

A piros betűs értékek gyengítenek, a zöld betűs érték pedig védettséget ad.

Szasztok! Nem tudja valaki hogy lehet csatlakozni a Freedomhoz? Megcsináltam az összes küldedtést amit Lukash ad, de semmi. :( Valaki segítsen plzzzz!

Freedom ... 1 marék anarchista vaddisznó :D Golyót nekik (még ha multiban őketz is alakitjuk ! :D)

sajt88":247elytk mondta:
Freedom ... 1 marék anarchista vaddisznó :D Golyót nekik (még ha multiban őketz is alakitjuk ! :D)
Én nem bántom őket, mert picit komolyabbak, mint a Dutysok :)

Hali!

Én se ugrasztottam össze a két bandát. Jobb ez így asszem. A monolith és a Merc-s a közös ellenség! lövés1 lövés1 lövés1

Nem kell őket külön összeugrasztani, hiszen amúgy is gyepálják egymást! Red Forestban miután kikapcsoltad a Brain Scorchert akkor egy egész kis ütközetet vívnak a pripyati átjárónál :)

Aham ott még nem járok! De tényleg először besegítettem a Duty-nak de valahogy bugos volt a küldetés és inkább visszatöltöttem. Így még nyugi van Army warehouseban és ez jó! hmm

Vissza
Top Alul