Ave
New Member
huh srácok, valaki úgy emlékszem feltette a gittyó, meg harmonika számokat netre. Valaki meg tudja mondani hol találom őket?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Áhh, kizárt, hogy ilyet tudjon az AI, béna ez ahhoz sajnos. Még az egyenruhát is leszarják, vígan bementem Duty-s egyenruhában a Freedomosok közé kereskedni és Monolithos ruhában is egyből rámtámadtak a monolithosok! Pedig ezt sztem nem került volna sokba megvalósítnai, hogy figyelje, hogy milyen ruciban van a játékos. :?Quventin":3ivjpkmt mondta:ez velem is előfordult bár én a dutykat részesítem előnyben. Asszem csak akkor vállik az ellenségessé a mesterlövész, ha a duty camptől mész a fal felé( gondolom azt gondolja h hú ez biztos dutys gyakjuk le) de amikor lementem az útre és onnan mentem a freedomosok bejáratához akkor semleges maradt. Lehet h aztán ez egy bug nem tom, de nekem így maradt csak semleges.
kick":2cvnqy2s mondta:Áhh, kizárt, hogy ilyet tudjon az AI, béna ez ahhoz sajnos. Még az egyenruhát is leszarják, vígan bementem Duty-s egyenruhában a Freedomosok közé kereskedni és Monolithos ruhában is egyből rámtámadtak a monolithosok! Pedig ezt sztem nem került volna sokba megvalósítnai, hogy figyelje, hogy milyen ruciban van a játékos. :?Quventin":2cvnqy2s mondta:ez velem is előfordult bár én a dutykat részesítem előnyben. Asszem csak akkor vállik az ellenségessé a mesterlövész, ha a duty camptől mész a fal felé( gondolom azt gondolja h hú ez biztos dutys gyakjuk le) de amikor lementem az útre és onnan mentem a freedomosok bejáratához akkor semleges maradt. Lehet h aztán ez egy bug nem tom, de nekem így maradt csak semleges.
Quventin":34yueco9 mondta:én úgy tudom a külső nézetet kivették ha nem bocsi és mondjátok meg hogyan kel mert poén lenne jah és Derwen_LLewelyn akkor küldj má nekem is egy két wallpapert légyszi![]()
jason":1rdp86r5 mondta:sziasztok!
az inventoryban a jobb alsó sarokban lévő értékeknél ha valamiből levesz egy artifact akkor attól jobban védve leszel vagy az jobban "fog bántani"? köszi a segítséget!
Én nem bántom őket, mert picit komolyabbak, mint a Dutysoksajt88":247elytk mondta:Freedom ... 1 marék anarchista vaddisznóGolyót nekik (még ha multiban őketz is alakitjuk !
)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.