Tippek, trükkök

Szekrényeknél bejött a zár szétlövés. (Pontosabban oda kell lőni, ahova a lakatot kell beakasztani) Viszont a fiókoknál nem működik. :?

A Duty tól vagy a Freedom tól nem lehet venni Gear-t? (még nem jutottam annyira közel egy frakciohoz se h engedjenek vásárolni dolgokat tölük)

Ha Gear alatt felszerelést értesz, akkor nem lehet vásárolni, de adnak küldetésekért olyat, amit máshol nem találsz :)

hát jah pl Stalker's Suit. Mert Aréna közben amikor 2 Spetznatz ellen harcolsz akkor egy Freedom Felszerelést kapsz.

ja hát nekem is az van de a skinje nem tetszik. Jobb lenne egy Duty-gázálarcos :D

nem tom volt-e máér rola szó, de a rank mennyire fog a küldetésekkel előre haladva növekedni? Most a Barkeeper-nél tartok, egy halom mellékküldetést megcsináltma már, de csak 200 valamennyi a rankom, a vezetőké pedig 900 felett van.

Csanjedi":1u0hghvv mondta:
nem tom volt-e máér rola szó, de a rank mennyire fog a küldetésekkel előre haladva növekedni? Most a Barkeeper-nél tartok, egy halom mellékküldetést megcsináltma már, de csak 200 valamennyi a rankom, a vezetőké pedig 900 felett van.

Végére tuti első leszel. Nekem több, mint 2500 pontom volt ...

Gordon Freeman PDA-ja :shock:
27943616zi0.jpg

jaja mire elérsz pripyat-ba már tuti 1 leszel :D

Tibi":3nn7i6eh mondta:
Valaki nem tudja hogy honnan tudok fejlámpát szerezni? Agropomban is elmentem a tök sötétségbe alig láttam valamit :? .

Van miko bekapcsol van mikor nem .. nekem is ez a bajom .. Agropromban a sötétben fejlámpa nélkül ? :oops: :twisted:

Tibi":3po0mo1b mondta:
Valaki nem tudja hogy honnan tudok fejlámpát szerezni? Agropomban is elmentem a tök sötétségbe alig láttam valamit :? .

Alapból van, külön nem is lehet venni. Nézd meg a bill kiosztásodat... (flashlight).

Vissza
Top Alul