Tippek, trükkök

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Ide lehet írni minden hasznos infot, amivel megkönnyebb lehet a Zónában való túlélés.

Akkor kezdem:

-eddig az a tapasztalatom, hogy pénz lesz elég, ezért nem érdemes mind fegyvert, limlomot visszhordani a bázisra, elég ha van nálad 2 fő fegyver és gyógykészletek.
-2 fegyvert azért érdemes tartani, mert könnyen ki lehet fogyni a lőszerből és minden területnek megvan a maga "bandája" aki valamilyen fegyvertípus köré építkezik.
-állatcsordák ellen érdemes shotgunt használni, mert egyszerre több szörnyet is sebzel velük
-ne vállal sok küldetést, mert csak ki fogsz futni az időből (ált. 1 napot adnak rá) [ez alól kivétel persze a főküldetés]
-nézd meg kire lősz, mert egy rossz mozdulattal egy egész csoportosulás ellenségévé válhatsz

Egyelőre ennyi :wink:

Kiegészítés: fegyvereket úgy érdemes szortírozni, hogy előszöris kiüríted amit épp nem használsz, hogy a lőszer egy kupacban legyen aztán ameik rosszbb állapotban van azt sutty ki.
Másik, hogyha épp folyik a harc CSAK akkor lootolj hulláktól ha lőszer vagy kötszer kell gyorsan. Máskülönben várd meg amíg midnenki kiterül és biztonságos. Ez 2 okból jó: egyrészt nem kell kapkodni mindenkit átnézhetsz nem marad a földön semmi, másrészt ha túlpakolod magad a WASD érzéketlenné válik, kapsz egy feliratot h cannot move és amíg ki nem dobsz valamit cövekelsz. Mondanom sem kell ez harc közben mit jelent...
Vadászat: mindenből lesz elég, nem kell szűkösködni de egy fontos különbségre felhívnám a figyelmet: Ha emberekre támadsz azoktól kaphatsz kötszert meg töltényt meg fegyvereket is, Ha viszont mutánsokra azok csak zabálják a lőszert meg az életet is. Érdemes tehát meggondolni, ha meglátsz egy csorda kutyát, hogy eldurrogtass-e rájuk egy csomó töltényt.
Ja és nem kell "betojni" mindentől ami mozog. a röfi meg a kutya általában fél tőled (elfut) és csak akkor támad ha éhes. (Ma megpróbálom ha hagyok nekik a közelben hullát lövöldözés nélkül ki tudom e kerülni a falkát)

Nekem nekemrontott egy röfi .. Aztán még kettő rontott felém .. Egyik belefarolt egy sredderbe .. Másik kettő kapott 2-2 töltényt shotiból :D

Majdnem kifelejtettem a legfontosabbat:
-fejlövésre kell menni kivétel nélkül

... Mutant Hognál is ? Inkább tockos ! :D

elején fölösleges berakni a talált artifactokat, mert több a rossz tulajdonságuk mint a jó

Artifactokat érdemes összegyűjteni eladni, mert súlyukhoz képest sokat érnek. Hispan ha megnézed a tulajdonságaikat rájössz melyik jó és melyik nem. Van pár ami rádioaktív, ha nem veszel fel mellé olyat, ami ezt a hatást csökkenti beteg leszel :)

Ráklikkelsz... ide oda húzod. Egér jobbgomb... mégis mivel van baj :?

Mai tanulságok: Sehol nem jelzi a játék, de egy idő után megéhezik STALKERünk szóval nem árt legalább valami szalámit vagy konzervet magunknál tartani. Arra még nem jöttem rá mi történik ha nem eszek (lehet h elkezd csökkenni a HP)
További siker: kinyírtam a Dark Valley felé menet 5 banditát majd az egyiket kicibáltam a mezőre (Shift+F) a mocsár mellé. A mocsártól arébb kutyafalka ugatott. Elmentem fellootoltam a maradék 4 cuccát. Mire visszamentem ott csócsálták :shock:

Jó lehet ez az A-Life eljen . Amúgy a GS meg azt írta hogy fogja mutatni valami kis ikon... valahol véletlen nem kell beállítani? A menüje ugyanaz mint a beta multiknak?

Így néz ki: (pont arénában jött rám a kajálhatnék)

ss_bunzybuddy_03-20-07_18-34-39_(l05_bar).jpg

Ja meg nemtom írták-e már valahol, de a vodka nemcsak sugárzásra jó. Keményen be lehet tőle állni :D

Jó a kutyás sztori :D

Tibi: nem kell beállítani, automatikus kijelzi, ha éhes vagy. Menü más egy kicsit.

Help mee:(
Az első pályan a legelején hogy megyek ki a boltos faszitől?

XD lehet mégis be kéne tenni a FAQ-ba. Beszélj vele (F) és nyisd ki után az ajtót (F) :lol:

Kiriyama":2kmygpq3 mondta:
Mitöl lehet hogy runtime error-al elszáll a játék? Eredeti.

Nvidián gyakori. (persze nem tom mid van mert nem írtad) Hát a runtime error az DX9 probléma szokott lenni és sok esetben csak az xp újrahúzása segít. De előtte próbáld meg a drivert frissíteni.

Nem ír ki valamilyen azonosító számot?

Vissza
Top Alul