The West (2008)

Barin

New Member
Csatlakozás
2008.12.14.
Üzenetek
1,966
Reakció pontszám
0
A The West egy böngészővel játszható MMORPG, az InnoGames játéka.
A játékos a 19. századi Vadnyugaton találja magát. A játékos többek között teljesíthet küldetéseket, dolgozhat, várost alapíthat és párbajozhat.
Az első magyar nyelvű The West-világ 2008. november 24-én indult. Mivel nagyon sokan regisztráltak erre, december 16-án elindították a Világ 2-t, majd lezárták az elsőre való regisztrációt. 2009. február 2-án elindult a Világ 3. Rá kicsit több, mint egy hónapra a 4-es és 5-ös világokat is bejelentették, amelyek közül egy játékos csak egyre regisztrálhat! A 4. világ március 9-én, az 5. március 12-én indult ,majd szeptember 4-én megindult a V6. 2009 Karácsonyakor pedig a V7.
Az első angol nyelvű világ 2008 nyarán indult.
A The West-nek segítő oldala: http://hu.weststats.hu

Én speciel október óta játszok, musescribe néven. V6-on kezdtem, de mára már csak a V7-el foglalkozom, és a V8-at várom :) V7-en New Hope városában vagyok szürke kalapos, többek között Ned Deal Arcast, The Norbi West vagy Nobilitas társaságában :) A Húsvéti kalandokat meg csináljátok mert csak szerda 24:00-ig lehet :)

vilag 2ben 65os vok :D egy varos felepiteseben es egy erod epiteseben reszt vettem nagyon.
vilag 6on 50es vok es varosomat epitem :D

V8 is nemsokára ittvan :) Oda miként terveztek?
Húsvéti kalandokkal hogy álltok? Záptojásokat kapunk az ünnepi szetthez, amik párbajfegyverek lesznek 36-49es sebzéssel :) 40. szinttől használható :)

Dettó :) De még nem tudom milyen taktikával...Lehet ellenállósnak kéne lenni, V7en úgy vagyok hogy eddig csapdás voltam most pontozok át ellenállásra.. :)

[mod]Csak nekem rémlik, hogy a játékoknak van saját gyűjtőfóruma??? Áthelyeztem, a címet kérem korrigálni - az első HSZ szerkeszésével - az ottani szabályoknak megfelelően.[/mod]

nem zaklatasbol vagy okoskodasbol de ez egy oan jatek mint a farmville. szoval ha farmville maradt a tarsalgoba akkor ez miert lett koltoztetve?

Most hétfőn regeltem a 8-ason. Már 11es Kalandor vagyok.

ezt ma láttam egy manus kis bemutatkozásánál:

15 perces ima
Könyörgök istenem!
Add, hogy a szerver játékosai elsajátítsák ékes anyanyelvünk!
Add, hogy képesek legyenek helyesírási hibáktól mentes levelet írni!
Add, hogy megtanuljanak köszönni!
Add, hogy ismerjék az írásjeleket!
...
Kérlek legyen elegendő energiám, hogy lesújtsak azokra kiknek nem adtál kellő tudást!
És bocsáss meg nekem, amiért csak azoknak a leveleire válaszolok, akik rendelkeznek ezen képességekkel és használják is azokat!

Mindenkinek nem tudom elküldeni kb 20 ember megkapta de beteszem ide is ha valaki nem kapta volna meg és kedve van hozzá :)
Sziasztok!
Arra gondoltam hogy a fórumlakók (az aktívabb része persze) létrehozhatna a The West játék 8. szerverén egy várost. Én már el is indítottam karakterem. A West egy olyan játék ami előtt nem kell órákat ülni, már be lehet állítani a legutóbbi frissítésnek köszönhetően úgy hogy 5 perc alatt 6 órára lekösd munkával a karaktered. Ezenfelül egy jó szórakozás is lenne úgy gondolom. Válaszaitokat előre is köszönöm
Üdv. Barin

Én elkezdtem játszani most még csak az elején vagyok :D.

Vissza
Top Alul