The West (2008)

Rendben :D V8-on ugye? Én Juffy vagyok várost én fogok alapítani fogok szólni mindenről időben de nekem még kell egy kis idő :D még kell 200 dollár nekem 2 cucchoz amivel menni fog a grizzli :) 5-6 nap :) Addig fejlődjetek :)

Igen v8on:D Fejlődök én:D. Beálítottam páűr munkát ami majd kész lesz ma estére XD

Mindenkinek nem tudom elküldeni kb 20 ember megkapta de beteszem ide is ha valaki nem kapta volna meg és kedve van hozzá
Sziasztok!
Arra gondoltam hogy a fórumlakók (az aktívabb része persze) létrehozhatna a The West játék 8. szerverén egy várost. Én már el is indítottam karakterem. A West egy olyan játék ami előtt nem kell órákat ülni, már be lehet állítani a legutóbbi frissítésnek köszönhetően úgy hogy 5 perc alatt 6 órára lekösd munkával a karaktered. Ezenfelül egy jó szórakozás is lenne úgy gondolom. Válaszaitokat előre is köszönöm
Üdv. Barin

Jé, asszem' ilyenem nekem is van valahol :D
No meg is kerestem, Lady Skylar vagyok a 8-ason :D

Örülök hogy szép számmal gyűlünk :) Kezd kialakulni az a névsor akikre számíthatunk de ide is írom :)
Reni, Domesz, Scare, Légió, Ramirez, Vic, jómagam plusz egy meglepi :D

Itt található a kis városunk :)
westuhsf.png

update: valaki egy UHSF logót tudna ide betenni? photoshop vagy valami :)

Stalkerek! ha kell egy hely ahol ennétek, innátok, pihennétek, vásárolnátok a 100 Rad a ti helyetek!
Örömmel várok minden kedves stalkert a kis városkába ami a 4es világon található 100 Rad néven.
Hotel: lvl5
Vegyesbolt:Lvl6
Szabó:lvl8
fegyveres:lvl6

Várnák kedves építész kollégákat és minden mást a kis "bárocska" további építéséhez!

Vár mindenkit az Alcatraz Arizónán :D. Nincs adó meg efféle hülyeségek.
Hotel lvl 5
Szabó lvl 10
Fegyverkovács lvl9
vegyesbolt lvl 7
De fokozatosan fejlődő színvonalas város.
És kapható a pontos borsszóró revolver :D.

Hát igen v8 on eléggé kihalt a város :D.

De aki játszik v10en és nincs városa vagy éppen nyugalomra vágyik akkor szeretettel vár téged is a SZH Nyugalom Szigete :P

Nem tudom valaki még éldegél-e ezzel a játékkal. De azért felteszem a kérdésemet, ami a következő:
Csinálom nagyban az aranycoltos küldit, néztem leírást, a baj csak az hogy kicsit fura...
addig megvolt simán, hogy kibányásztam a szemétkupacot, majd a halászattal levakartam a nagyját ,de már az is fura volt mert leírásban 18:00-20:00 között kellett volna de akkor nem adta meg helyette 2ik nap 21:00ra adta meg a koszos tárgyat. a továbbiak szerint Henrynek kellene adnia egy kalandot amennyiben van 1 kalapácsod és 100 kézügyességed. ez meg van de hiába rakosgattam a kalapácsot vagy a koszos tárgyat a termék helyére, nem kaptam meg a küldetést...

Mi lehet a baj? Hogy kell megcsinálni?

Én már nem játszok vele jó ide,e noha én vagyok a topik indító. :D Sikerült bekerülnöm az admin/support csapatba, jó buli volt csak sok volt a napi 30-40 levél, amiben hülye kérdésekre kellett válaszolni meg büntetni embereket etc.. :D Szóval ott hagytam és vele együtt a játékot is. Az arany coltot több szerveren is megcsináltam ahogy rémlik, a 100 kézügyesség és a kalapács a termék helyén után megjelenik egy kaland a csaposnál. :)

Útmutató a következő linken: http://wini.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1135628

Ha van bónuszokkal 100 kézügyességed és a termék helyén a kalapács van és nem adja akkor írj nekik, majd ránéznek a karakteredre és megmondják mi a bibi. :)

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul