The Way To Pripyat

Dutch

New Member
Csatlakozás
2009.12.29.
Üzenetek
469
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
The Way To Pripyat - S.T.A.L.K.E.R. - Call Of Pripyat MOD

Main Mod
Patch
English Translation
Absolute Nature 3 (optional)

INSTALLATION:
Run the installer to install the main mod, then extract the patch and copy the gamedata folder over to your CoP directory (merge folders, copy and replace). If you want to install Absolute Nature, run the installer and extract it to a location that IS NOT your Stalker directory. Go into gamedata/levels and copy ONLY the Military and Pripyat folders to gamedata/levels in your CoP directory. Now you can copy over the textures folder and shaders.xr. Lastly, extract the translation and copy the gamedata folder to your CoP directory.

Kedvcsináló videó:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Teljes újragyártott sztorit, fegyvereket és páncélzatokat alkalmazó "full conversion" mod a Call Of Pripyat részhez. Főleg mutánsok (a játék első 2/3-ban), majd zsoldosok ellen lehet harcolni. Egyedül Pripyat pályája az, amit a CoP-ból átvettek, többi az CS map.

Ami hibája, hogy 4:3-as monitorra tervezték, úgyhogy a pontosabb célzásnál az iron sight/scope esetében a képernyő két oldalán fekete csík jelenik meg. Ez elméletileg hamarosan javítva lesz. A sztori és a pályák kárpótolni fogják a játékost. Egy jótanács még annak, aki esetleg kipróbálná: Agroprom Underground pályán (vagy mielőtt lemenne oda talán) Enhanced Dynamic Lighting-ra kell állítani a játékot, különben crash-sel kidob. Talán Static Lighting-on nem is megy, ami problémás, ha valakinek gyengébb gépe van. A párbeszédeket érdemes végigolvasni, mert nem minden küldetés esetén jelülö questmarker a PDA-ban, hogy hova kell menni.

Utoljára szerkesztette egy moderátor:
Én még az sgm-el meg a miseryvel se végeztem (nem nagyon játszottam mostanában) különben kipróbálnám, nagy itt a jólét modok terén :D

A Kordon katonai ellenőrzőpontjáról kell egy tervrajzot ellopni, ami a CNNP-re vonatkozik. Egy másik stalkerrel térsz magadhoz a kopasz falu egyik épületének alaksorában. Egy akna felrobbanása ütött ki és miután magadhoz térsz meséli el ezt. Pripyat-ba kell eljutni (ez a főcél). Mutánsvadászat, felszerelések viszajuttatása meg hasonló mellékküldetések vannak benne.

Pályák:

CoP Pripyat (meg talán az Underground is)
CS Kordon, Yantar, Katonai Raktárak, Agroprom Földalatti, Kórház

Kipróbáltam, még a kordonban vagyok de eddig valahogy nemgyerebe nem1
A történet lapos, a melléküldetések erősen emmávót' fílingüek: ölj meg egy valakit, szerezz meg egy valamit, csak nem stalkerrel és artifakóval hanem disznóval meg 1 kiló kenyérrel... a pályák üresek, a szkópok rondák és az egész játék néha bugzik (egyik pillanatról a másikra átmegy diavetítésbe, nem lehet tárgyakat felvenni a földről, villódzó zöld háromszögek stb)
Adok neki még egy esélyt, ha lesz időm folytatom de részemről eddig úgy néz ki hogy törlős :(

Van még mit csiszolni rajta ez igaz. Youtube playthrough alapján a Kordon a lightos része a játéknak. Yantar már jobb a zombik miatt. Meg hát ugye nehéz egy modban új sztorit kreálni (sok idő és munka lásd LA).

Küldetést megírni (mármint szkriptelni) elég pepecs munka de ha már energiát fektettek bele akkor valami érdekesebbet is kitalálhattak volna, nem is kell hozzá gógyi, annyi jó Sztrugackij regény van amiből lehetne meríteni vagy mixelni, lehet hogy túl sokat várok el de a "lüddagyon a gyesznót" kvesztek szvsz már eléggé elhasználódtak.... amúgy a grafikai részén észrevenni hogy eléggé tessék-lássék módon álltak hozzá, pl.: egyes textúrák, betöltőképrenyő no meg a szkópok.... próbáltam párat átemelni OGSE-ből de itt omf formátumba vannak a hudok amihez kéne az sdk... (selfnote: egyszer azt is le kéne tölteni :) ) de nem is számít, a történet lenne a lényeg
bár eddig mág csak kb egy órát játszottam vele, remélem lesz valami érdekesebb sztori is :)

btw, kicsit moddoltam a szkópokon hogy "jobban" lehessen velük célozni fogatlan

http://screenshot.xfire.com/s/125524900-4.jpg
http://screenshot.xfire.com/s/125524296-4.jpg

Üdv!
Csináltam a The way in Pripyat modhoz egy unofficial oldalt. Küldetés segítségek, képek a modból, letöltés helyek.

Akit érdekel, ide látogasson el:
http://thewayinpripyathun.allalla.com
Sajnos a like gomb nem működik, és a Pripyat underground nincs kész, de ott nincsenek is kapott küldetések. Dicsérni ér, örömmel veszem, mert sok munkát feccöltem(feccöltünk) bele...

dodopek":1dhnj8g1 mondta:
Üdv!
Csináltam a The way in Pripyat modhoz egy unofficial oldalt. Küldetés segítségek, képek a modból, letöltés helyek.

Sajnos a like gomb nem működik, és a Pripyat underground nincs kész, de ott nincsenek is kapott küldetések. Dicsérni ér, örömmel veszem, mert sok munkát feccöltem(feccöltünk) bele...

Nem engedi, hogy lájkoljam. (csak, hogy ne csodálkozz nem azért nincs like mert nem jó hanem mert blokkolva van)

The Ras":yk75kktu mondta:
dodopek":yk75kktu mondta:
Üdv!

Nem engedi, hogy lájkoljam. (csak, hogy ne csodálkozz nem azért nincs like mert nem jó hanem mert blokkolva van)

Igen, tudom. Már felvettem a kapcsolatot a facebookka, de válaszra sem méltattak. Szerettem volna a stalkeres fb oldalakon is megosztani, de ott sem engedi... :( Állítólag olyan sok illegál tartalom van a domain alatt, hogy tiltották az egészet... :( Most ki kell találnom, hogy a FB gomb a fontosabb, vagy a "bejáratott" cím, amit reményeim szerint jó páran elmentettek már...

dodopek !

Csak halkan súgom, hogy nem idézünk közvetlen megelőző hozzászólást ! :wink:

A kiszolgáló nem található

Biztos épp frissítettem az oldalt. Amúgy szinte mindíg elérhető...

A facebook meg megint tilt.Csesszék meg...

dodopek":dp25pa0r mondta:
Biztos épp frissítettem az oldalt. Amúgy szinte mindíg elérhető...

A facebook meg megint tilt.Csesszék meg...

Ha akarod, az én oldalamon szívesen adok helyet a projektednek :)

Vissza
Top Alul