Technikai problémák

Üdv!

Olyan kérdésem van a CS patch-ekkel kapcsolatban, h ezek is olyanok-e, mint a SOC-é, h egyessével kell felpakolni és szigorúan egymás után?
Ha igen akkor az 1.5.05-ös a legelső? (A hivatalos oldalon emlegetnek alacsonyabb verziót is.) Illetve van-e 05 és 07 között amit fel kell rakni? (Ld. SOC 1.04-ese ami nem volt kint hivatalos oldalon anélkül meg nem gyengén volt bugos.)

Sy, h nem olvasom végig a topicot ez ügyben, de a 3ik oldalig bírtam a fekete háttér előtti narancs betűket.

1.5.10-es patchet tedd fel aztán nem kell más

Lenne egy problémám
Elkezdtem Clear sky-ozni. Amikor mocsárban géptelepnél jártam meg akartam nézni mikor jönnek a tiszta égboltosok mert elfoglaltam a helyet. És az volt a feladat hogy várd a erősítést. Ekkor láttam hogy a PDA térképe egyáltalán nem jelöl ki ellenséges-, semleges-, és baráti csapatokat sem. Visszatöltöttem egy mentést amikor még jelölte ezeket. Már itt sem jelölt semmit. Persze amikor új játékot kezdtem ott tökéletesen működött. Többször ki-beléptem a játékba és semmi. Amikor ez megtörtént 1.5.05 patch volt fent. Feltettem az 1.5.10est és így se működött.
Valaki tudja mi lehet a baj? Előre köszönöm a választ.

óóó emberek... újra telepítettem a Win-7et jött hozzá szerviz csomag most nem régen, na mondom fel rakom már a gémet... erre kiderül hogy behalt a Dvd-m... dühös2 dühös2 dühös2 dühös2
Mármint igazából fogalmam sincs mi baj a dvd-nek mert egészen a töltésig semmi baja sincs, de amikor elindulna a telepítés kiírja hogy Xy fájl másolása nem sikerült a kihagyás nem volna ajánlatos...

[mod]Ne idézz előző hozzászólást - Tibi[/mod]
Én már jártam így. --> Kölcsön adtam egy ismerősömnek és ő volt olyan kedves hogy két szép kis karikát karcoljon a lemezre.

Nem karcos a lemezed? Ha meg semmi baja akkor az nagyon különös.

Scarecrow":2iky6kps mondta:
óóó emberek... újra telepítettem a Win-7et jött hozzá szerviz csomag most nem régen, na mondom fel rakom már a gémet... erre kiderül hogy behalt a Dvd-m... dühös2 dühös2 dühös2 dühös2
Mármint igazából fogalmam sincs mi baj a dvd-nek mert egészen a töltésig semmi baja sincs, de amikor elindulna a telepítés kiírja hogy Xy fájl másolása nem sikerült a kihagyás nem volna ajánlatos...

írsz a playon hungary-nek

http://www.playon.hu/termektamogatas/te ... -rlap.html , meg ha elolvasod a kézikönyv apró betűs részeit is akkor láthatod, hogy az adathordozóra örök garancia van...

Talán az hogy....warez ? Én is warezoltan játszottam vele először, de rájöttem hogy így sok minden nem fog működni, ezért megvettem, és láss csodát, működik ;)

eddig működött, és eddig bajotok se volt a törttel. na mindegy akkor... kösz a semmit khm...segítséget.

Madnes: Eljöhet az ideje ha folytatja...

Yodafone: Csak, hogy értsd! Ez a fórum a UHSF semmilyen módon nem tolerálja a nem eredeti játékot... Nem is óhajt segíteni a wareznél felmerülő problémák javításánál. Oka nagyon egyszerű: Hűek vagyok a játékhoz és azok készítőihez... Ha eltudtak készíteni egy ilyen jó játékot akkor alap dolog, hogy megtiszteljük a készítőket, hogy eredeti játékkal játszunk...
Nem mellesleg nem is drága darabok mint például a Bad company 2 vagy a CoD4 és a többi...(én a SHocot 3000ért a CoPot meg 4k ért míg az adott gémet 2000 ért vettem.
Röviden: ha warez ne itt kérdezz a problémákról...

Scarecrow, jártam én is így, ahogy te, csak nekem a géppel volt a baj, Raid kártyával ment a vinyóm és Win7-nek ez nem tetszett és akkor dobott fel nekem is ilyen problémát, mintha hibás lenne a dvd. Ha van másik vinyó a gépedbe, próbáld meg arra feltenni a játékot, nekem megoldotta a problémát.

Janem figyeltem a dátumot :) De, jó az, ha valaki ugyan ilyen problémával állna szembe, mint én:)

üdv mindenkinek....az lenne a problémám a javitással hogy ügye 2 féle van a letöltött es a dobozos-hoz.A letöltö oldalon a 6 also az oké érthetö de a felsö 4 van az INT és a DD nekem mejik kell?És hogy kéne azt jol felrakni.É n az INT-set szedtem le...kimásoltam a fökönyvtárba onnan a CS_full_unpack dos-os fájlt elindiva és végigfutaatan de semmi változás a verzio szám-ban.(lehet én csináltam valamit rosszul)....ha valaki tud segitsen elölre is köszi.

szerk:a problémát egy másik oldalrol leszedett"normális" javitással orvosolni tudtam.Ezzel semmi gond nem volt simán felment és müködik.

Vissza
Top Alul