Technikai problémák

Nekem így sem megy. Bejön az a kis ablak mikor indítjuk a cs-t, bejön valami hibaüzenet, de fogalmam sincs hogy kiféle miféle, ugyanis nem lehet valamiért megjeleníteni. Rákattintok a tálcán semmi, bezárom a másikat az is bezárul...

Kérlek segítsetek! clear sky,eredeti játék,win 7-en nem indul,mert kompatibilitási problémát jelez

Haveromnál is ez volt.Asszem valami patch kell neki v mi.De inkább nem akarok több hülyeséget mondani! :P

Sziasztok!
A limanszki -clear sky- os hídfoglalós küldetés sikeres befejeztével, a remélt pénz,ill egyéb jutalom sajnos vmiért elmaradt,kimaradt nem értem miért, ez már nem az első újrajátszásom és nem emlékszem hogy
az eddigiek során ilyenkor hasonló történt volna. Valamelyőtöknek esetleg ötlete, tippe vagy
valami ötlet?
Egyébként a 10-es patch van fent,eddig ezzel sem volt gond!

Azóta a korábbi mentésekkel próbálkoztam,de így sem sikerül!
Valakinek ötlet?

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Másfél éve kaptam szülinapomra a játékot. Elkezdtem vele játszani, eljutottam az első pálya feléig, majd jött a probléma: kidobott a játékból. Aztán féretettem, mert nem találtam rá megoldást.
Most újra elővettem, felraktam, az 1.5.10-es patch-et is feltettem.
Az XRay enginnel van valami problémája, a következő hibát írta ki: " A crash has been detected byBugTrap."

A gépem:
Intel Core 2 DuoE6750 2,66 GHz
2 GB RAM Geil
Nvidia Gforce EN8500GT
OS XP, most raktam újra a gépet, frissítettem a drivereket.

Most eljutottam a Cordonig, aztán újra jön a hiba: kidob és az XRay enginre hivatkozik.
Van valakinek ötlete?

Hát én se, de jó dolog. Írd be google-be hogy stalker clear sky fix, és kiad valamit.
Így nem fog állandóan kilépni, nekem is ez orvosolta a problémát.
Ha nem találod írj PM-et.

misa5":2qi883m7 mondta:
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Másfél éve kaptam szülinapomra a játékot. Elkezdtem vele játszani, eljutottam az első pálya feléig, majd jött a probléma: kidobott a játékból. Aztán féretettem, mert nem találtam rá megoldást.
Most újra elővettem, felraktam, az 1.5.10-es patch-et is feltettem.
Az XRay enginnel van valami problémája, a következő hibát írta ki: " A crash has been detected byBugTrap."

A gépem:
Intel Core 2 DuoE6750 2,66 GHz
2 GB RAM Geil
Nvidia Gforce EN8500GT
OS XP, most raktam újra a gépet, frissítettem a drivereket.

Most eljutottam a Cordonig, aztán újra jön a hiba: kidob és az XRay enginre hivatkozik.
Van valakinek ötlete?

Igen az a legfrissebb verzió a játékból, sajnos elég bugos lett, szal az , hogy kidobál az nem meglepő, a vga-d nem a legerősebb, a grafikai beállításoknál nézz szét és ha magas beálllításokon vna a cucc akkor vedd lejebb, még 1 tipp érdemes sűrűn menteni aztán nem fog elveszni egy fél délutáni "meló"

pvtneo: ha fix alatt crack/törést értessz akkor nem tudunk segíteni.....

Már levettem a grafikai beállításokat minimálisra.
néha tudok vele játszani órákat, néha pedig be sem tölti a sav-ot.

Nem azt, hanem valamit be kellett másolni a gamedata-ba (nem crack), és nem lépegetett ki egyfolytában , talán bugfix a neve , de nem biztos.

találtam a neten Clear Sky Modfix 1.2 verziót, megyek, kipróbálom.
Köszi a tanácsokat!

Vissza
Top Alul