Technikai problémák

Még egy kérdés: összeakadhat a tűzfallal, vagy a vírusírtóval a játék?
Esetleg lehet a memória hibás? A memteszt negatív lett.

1. Dupla hsz
2. Speciel nekem se működik a Clear sky, vagyis semmi nem mükszik ami lemezes mert elromlott a dvd író/olvasóm.
3. a modfix szerintem nem az, én bugfixet írtam.
4. Nekem nem akadt össze, kipipáltam hogy engedje az adatáramlást a tűzfal.
5. Igazából én nem értek hozzá, csak nekem ez bevált amit írtam.

Bocsánat a dupla hsz-ért, csak most tanulom a fórumozást. :?
A bugfix-re találtam azt, amit írtam, be kell másolni a könyvtárába dolgokat.
Kipróbáltam , el sem indúlt. :cry:

pvtneo":1un2urkf mondta:
Nem azt, hanem valamit be kellett másolni a gamedata-ba (nem crack), és nem lépegetett ki egyfolytában , talán bugfix a neve , de nem biztos.

ez nekem pölö új , ilyenről még nem halottam :D

esetleg tudnátok javasolni egy videokártyát, amivel tuti megy a SCS?!
nem egy 150 eFt-osra gondolok, hanem valami 30-40 eFT körülit.

Szevasztok!
Esetleg tudja valaki, hogy hol találom a Tábornok nevű
stalkert, akinél elméletileg van egy pendrive?

Gondolom, a tábornoki rangban lévő katonára gondolsz, a megálló melletti banditabázisnál található.

misa5":2o0zrmdk mondta:
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Másfél éve kaptam szülinapomra a játékot. Elkezdtem vele játszani, eljutottam az első pálya feléig, majd jött a probléma: kidobott a játékból. Aztán féretettem, mert nem találtam rá megoldást.
Most újra elővettem, felraktam, az 1.5.10-es patch-et is feltettem.
Az XRay enginnel van valami problémája, a következő hibát írta ki: " A crash has been detected byBugTrap."

A gépem:
Intel Core 2 DuoE6750 2,66 GHz
2 GB RAM Geil
Nvidia Gforce EN8500GT
OS XP, most raktam újra a gépet, frissítettem a drivereket.

Most eljutottam a Cordonig, aztán újra jön a hiba: kidob és az XRay enginre hivatkozik.
Van valakinek ötlete?

Sziasztok!

Megoldódott a problémám!!! :)
A RAM-mom ment tönkre, kicseréltem és minden rendben, a VGA is elég jól bírja.

Kedves Csiga07!
Egészen pontosan hol van az a megálló,valamint a banditabázis?
Bocs az érthetetlenségemért,de nem tudom betájolni.
Csak annyit mondjál hogy merre keressem, pl: Kordon, jantar Agroprom stb...
Előre is kössz!

Csiga helyett válaszolok: a megálló a Kordonban van, ha az úton haladsz a vasúti sín felé a jobb oldalban, a híd után de még a járműtelephez vezető mellékút előtt. A járműtelepen találod meg a karaktert akit keresel, a General névre hallgató katonát.

Üdv mindenki!
Nem tudom jó helyre e írok, de az a problémám, hogy feltettem a gémet és szaggat.. ez oké csakhogy nekem a konfigom szerint maxon is kéne futnia. Sok oldalt olvastam van ahol a win7-et okolták..azt írták tegyem fel ezt a 1.5.10-es peccset és megjavul..hát sajnos nem így lett.. Valaki segítsen mert ez az egyetlen STALKER amivel nem tudok játszani.. a másik kettőt már kivittem és nagyon tetszett. Válaszotokat előre is köszönöm!

Kicsit bővebb technikai leírás kellene. Legjobb lenne megnézni az erőforrás használatot valahogy, ha tudsz rakj be pár screenshotot a CPU/RAM/GPU kihasználtságról meg jó lenne látni azt is mi fut még a háttérben ami terhelheti a rendszert (van e tűzfal, vírusírtó ilyesmi), legjobb lenne a process exploreres kép, amiben látszik az egész process tree.
Még szükség lenne a konfigodra, és hogy milyen beállításokkal futtatod a játékot és hogy mindenhol szaggat e.
Amúgy a volumetrikus fény nagyon le tudja szívni az FPS-t, még egy komolyabb kártyával ( c.a. 4870 X2, 5870) is csak 25 frame körül produkál nagy felbontásban.
Szerintem próbáld meg visszavenni DX9-be, van valami ilyesmi hogy nap minőség talán vagy hasonló ( már nem emlékszem ponotsan hogyan fordították ) azt állítsd közepesre és ha így flottul megy akkor a többit felrakhatod maxra. Egyébként a CS 1.5.6-os patchtől játszható, ez a minimum amit fel kell tenni, de amit ajánlok az az 1.5.8-as, főleg ha ATI HD szériás kártyád van, mert evvel a patchel már lehet rendesen futtatni dx10.1-es kódot. Sebességben ez egy picit droppol, cserébe viszont sokkal szebbek a fények és az árnyékok.

Kösz a választ. Meg fogom csinálni ezt a process tree-s képet, viszont minimumon is akad sajnos.. Egyébként ha számít valamit akkor leírom, hogy a Call of Pripyat tökéletesen futott maxon.

Akkor ott valami gubanc van. Van a CS-nak is egy benchmarkja, azt tölds le, telepítsd fel egy külön mappába, futtasd, és írd meg hogy az is akad e.

Megoldódott a probléma, átállítottam az általad javasolt dolgokra és statikus módra, és így már nem akad.. Köszönöm a segítséged VinoBob!

Üdv.
Egy újabb kérdéssel fordulnék hozzátok. Haverom unszolásomra feltette a játékot. Viszont neki az a problémája, hogy legalább fél órát kell várni a töltésekre. A gépének simán bírnia kellene a játékot. Esetleg valakinek valami ötlete lenne a megoldásra? Előre is köszönöm!

Vissza
Top Alul