Technikai problémák

Üdv.
Nem tudom jó helyre írok-e most, ha nem akkor elnézést.
De egy kérdést szeretnék feltenni.
Eredeti clear sky-al toltam, de elrepedezett a lemez, és nem olvassa be.
A kérdés az lenne, hogyha letöltöm, és beírom azt a cd kulcsot amit adtak, akkor olyan mintha eredetivel játszanék?

Szerintem elvileg működnie kéne így.
Nem vagyok benne biztos, de egy próbát megér.

Jah... próbát megér, de én abban látom a buktatót, hogy szerintem amikor gyárilag megírnak egy ilyen lemezt, akkor annak azért van saját azonosítója, mert az írás során is "egyedi jelzést" kap minden lemez. Értsd jól... :D Minden lemez csak a saját kódját fogadja el. (Of course... tévedhetek) :)

Lehet, hogy úgy van ahogy te mondod,de nekem az a teóriám, hogy mindegyik lemezhez van egy cd kulcs, az eredeti lemez csak a sajátját fogadja el.Namármost, a letöltöttnek nem jutott, :D és ő boldogan átvállalja amásik cg kulcsát, mert neki alapból ugye nincs, tehát elvileg kompatinilis akármelyikre,csak ha más cd kulcsát búrod be az azért nem jó, mert nem lehet vele multizni.De Dmitrij helyzetében szerintem kompatibilis a letöltött verzióra a cd kulcs, sőt még multizni is lehetne vele, bár ezeket szintén nem tudom semmivel sem alátámasztani. :)

Üdv!

A Clear Sky nem kompatibilis win7-tel. Tudom hogy van egy file ami segít a problémán. Valaki adna linket?

Nem kell link.
Rámész a CS ikonra, tulajdonságok, kompatibilitás, és ott kiválasztod a Windows XP (Service Pack 3) at.
Onnan tudom, h nekem is Win 7 van és így megy.

szerintem ezt nem kelett vóna elmondanod , hogy kerekelt :S vedd meg a játékot és felejtsd el a warez-t ennyi :D

Sikerült megoldanom :)
Annyi hogy, a telepítés végén nem futtattam a Direct X et, felraktam az 1.5.04 es patchet, és így megy :)
Mindössze annyit szeretnék még kérdezni, hogy mit kell beírni, és hova -gondolom a konzolba- hogy mutassa hány fps-em van. . . A Single-be.

Nem tudok játszani mert a játék lebasz mindig ugyan azzal buggal. Hogy mi is ez a bug? -> Bármit csinálok (10 napja vagyok a zónában) egyszerűen kilép a játék vagy xrCore.dll vagy xrGame.dll hibáikkal...orvoslás van-e erre a problémára? Válaszokat köszönöm! 1.5.10-es patch van fent. :?

rrr_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

-Telepítéskor minden hardver megfelelt
-Ugyanezen a gépen már tudtam rendesen futtatni a játékot, többször végigvittem (azóta újrarakva)
-Felpatchelve
-Videókártyához legfrissebb driver feltelepítve

Nem értem!

A mentések helyén (alapban megosztott mappa) lévő *.ltx fájlt nyisd meg notepaddal és néz körül a " r3_use_dx10_1 off " környékén.Nekem on-ra állítódott.
Valószínűleg olyan paraméter van beállítva,amit a vga-d nem tud.
Nálam is csinálta,nem tudom,miért.
Úgy emlékszem,1.5.08 patch után.

Átírtam a sort offra, de ugyanazt írja ki. Pontosan mit kell tennem?
Igazából hazudtam, mert a 10. patch még nincs nincs felrakva, nem engedi:
rrr2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ez is érthetetlen számomra.

Még megvan a régebbi meghajtón a CS mentések mappa és megnéztem ott is ezt a fájlt, ott pl ezek az r3-as sorok nem is léteznek.

Na most látom hogy kétféle patch létezik mindegyikből és hogy másnak is ugyanez a probléma jött elő szintén eredeti verzió mellett szóval kipróbálom a másikkal aztán szólok mi történt.

Na hát úgy tűnik működik a játék, köszönöm, hogy rávilágítottál a problémára!:)

nekem windows 7 alatt nem megy pedig azt csináltam amit dimitrij és ugy se müköik még azt is csináltam hogy rendszergazdaként futtatom szeriz pack 3 ban és ugy se müködik most mit csináljak lécci segítsetek

Bármely pályáról érkezem Agropromba, 1 pecen belül BUG-os lesz a játék!
Mit tegyek? Segítsetek! Előre is köszönöm!

Itt ez a rengeteg problema szerintem a patch miatt van, vagy mert nem olyan a game amiet
a gépetek szeret.
Azt javaslom, hogy tegyétek fel újra és töröljétek ki a mentéseket.
EZ NÁLAM MINDIG BEVÁLIK
:))

Sajnos újra kellett telepítenem a játékot,viszont sehogy sem tudom
feltelepíteni a 15.10-es patchet! mi lehet a probléma?
Előre is köszönöm a segítséget!

Vissza
Top Alul