Technikai problémák

Ezt milyen módon tudom elérni? Amennyiben úgy, hogy Parancsikon-Jobb klikk-Kompatibilitás-XP+SP futtatási módban, akkor már próbáltam és furcsa mód így kevésbé szaggatott DE szaggatott. (Amúgy Dx11 van felrakva.)
Befrissítettem az NVidia drivert is már, felraktam a játékot újból és csak a legutolsó patch-et tettem fel, de ennek ellenére továbbra is fennáll a probléma.

Továbbfejlesztett teljes dinamikus megvilágítás (Enhanced Full Dynamic Lighting) helyett használj teljes dinamikus megvilágítást.
scssetting.jpg

Egyéb beállítások: http://www.vgaspeed.hu/article.php?arti ... es&page=10

Köszönöm a segítséget. Kipróbáltam és az a durva, hogy még úgy se futott simán. Viszont ha a statikus(!) világításra tettem akkor tökéletesen ment csak éppen bementem a CS bázison egy épületbe ahol "sötét" volt. Felkapcsoltam a lámpámat és csak a tárgyakat világította meg, a talaj pedig korom fekete maradt. Elég ocsmány és szvsz sokat ront a játékélményen. :|

Igen,statikuson finoman szólva élvezhetetlen,nem jön át a zóna hangulata,látványa.
Karácsonykor nem friss windows-telepítés után voltál?
Mert olyankor gyorsabban megy minden. :D

Az az igazság, hogy 2009 februárjában raktam fel a Vistat és azóta még nem telepítettem újra. A játékot meg 2009 december, 2010 január környékén próbáltam ki. Arra viszont már sajnos nem emlékszem, hogy akkor statikus beállításon futott-e. :? Ezt követően a tavasz folyamán volt NVIDIA driverfrissítés illetve Windows Élmény-Index frissítés (nem tudom befolyásol-e valamit). [A lényeg, hogy előtte 1,6 volt az index majd a driverfrissítés és indexfrissítés óta 4,4 - ennek nyomán például észrevehetően változott a tálcám árnyékolása/megjelenése.]
Szóval másfél éve fut a jelenlegi op. rendszer. :D

Mindegy, most elkezdtem statikus beállításokkal, 1024x768 felbontáson, high grafikai beállításon nyomni. Szorgalmi időszaktól úgy se nagyon lesz időm játszani.

Irigyellek ilyenkor titeket, hogy bintangjó erőműveken tudjátok tolni a játékokat. :oops:

gondolom azt te is tudod , hogy ez a gép nem játékra van , szal ne csodálkozz , hogy lassú meg szaggat , a vga-d dx 11-et nem támogat , csak dx 10-et ,dehát az a 9300 gt elég harmatos, nekem 9600gt-m van és azon sem ment maxon vagyis ment , de napfelkeltekor barokkosan lelassult a játék , én azt javaslom mindent vegyél le legalább közepesre... lehet nem lesz valami szép, de gyors(abb) lesz. AZ a vista meg 2gbram , meg az a 2ghz proci se a legjobb dolog , én nem akarom fikázni , de az a noti nem játékra termett...

Azért azt elvártam volna, hogy még a CS fut normálisan valami minőségibb beállítás esetén is.
(Mint ahogy a notik általában nem játékra termettek...) Azt hiszem akkor a CoP-ot meg se próbálom. :D
Vista amúgy is megzabál 1GB-ot, ezért agyalok rajta, hogy érdemesebb volna felrakni a 7-t.

nem értem nem tudom felrakni az 1.5.10-es patc-et és ezt írja:ezt a frissítést csak a digital distributation tud alkalmazni ezt nem értem most mi van

zolika 97":3i1h70og mondta:
nem értem nem tudom felrakni az 1.5.10-es patc-et és ezt írja:ezt a frissítést csak a digital distributation tud alkalmazni ezt nem értem most mi van

véletlenül nem steam-es a játékod , mer ha az akkor elméletileg automatikusan frissíti.Vagy rossz patchet tölöttél le , próbáld meg ezt -> http://stalker.filefront.com/file/Clear ... 5#Download

Nekem is volt ilyen problémém. A STALKER honlapján 2 féle van. Az egyik a retail version a másik a to download. Valószínűleg a to download féle verziót akartad felrakni (ami steam-es játékvásárlás esetén használható). Ha üzletben vásároltad a játékot, akkor neked a retail verziót lehet felrakni.

Innen töltsd le (ez működni fog):

http://www.gameswelt.de/downloads/p...sky/stkcs-for-pack-efigspcjh-patch-any-10.exe

Helló!

Lehet nem ide kéne írnom, de jobbat nem tudok.

Megvan a Clear sky eredetiben, és az a bajom hogy az intróhoz nincs felirat. Gondolom akkor egyik videót sem feliratozták?
Telepítéskor az angol hang magyar szöveget választottam. Magyar szinront semmiképp se szeretném használni, kivéve a videókhoz, ha már felirat nincs.
Ha magyar hang / magyar szöveget választanék akkor a videóknak is magyar lenne a hangja? Ha igen akkor lehet úgy csinálnám hogy felteszem a magyar szinkronos verziót is, és ha bejön egy videó, akkor a videó előtti i mentésemet átmásolom a magyar szinkronos verzióba. Már ha jó lesz a más nyelvű mentésem a játékhoz.
Szerintetek?

Ha magyar hang / szöveget választasz, akkor az intro-k is magyar nyelvűek lesznek. Eleinte elég furcsa lesz, főleg néhány karakter nagyon gyerekes hangja, de aztán megszokható és esetenként már-már szórakoztató a duma. :)

Viszont nem hiszem, hogy a másolásos dolog így ebben a formában működne... :roll:

Vissza
Top Alul