Technikai problémák

256 MB videómemória az nagyon kevés a stalkerhez. A többi dolog egyébként rendben lenne,,,

ChupaCabra":11her9go mondta:
hát...frissítettem..semmi változás...az viszont lehet...h a video kártyám kicsit régi... am rendszer: P4 3.06Ghz proci 1,5 Gb ram Nvidia GeForce 6200 SE Turbo Cache~256Mb sztem kevés... vagy nem tom...:S

igen a videókarid az cs-hez fos jobban járnál ha cserélnéd

hát...nem ugy müxik az a mai világba h csak..kell és ott van...:D:D:D
de sztem az lesz...most egyik haver el akar nekem adni egy Ati kártyát...512 es de én mindig is utálltam az Ati cuccokat..:S sztem inkáb késöbb...de akkor az Nvidia...

Sziasztok! Nagy az én bajom, de talán tud valaki segíteni......
:cry:
A játék során eddig is előfordult, hogy minden előjel nélkül kidobott a vindózba, de most Jantarban járok, és gyakorlatilag percenként kihajigál. Egyszerűen nem jutok előre, és halálra idegelem magam fal1
A mentések mellett találtam egy "Logs" mappát, abban meg egy xray_xxxx.ltx fájlt, aminek a létrehozási dátuma mindig az utolsó kidobás időpontja. Ennek a fájlnak a végén van ez:

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ....t.a.l.k.e.r. - clear sky\gamedata\scripts\_g.script:973: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil)

Van ötlete valakinek, hogy miért csinálja ezt? Meg hogy mit jelenthet az üzenet?

Ja, a gép: Dual Core 2,6 húzva 3,2re és 1066 FSB-re, Gigabyte 9600GT 512MB, 2GB 1066-os Kingston HyperX, SB Audigy2
Egy hónapja raktam össze, a driverek frissek!

Hmmmm....

Egy eredeti lemez biztonsági másolatotával tolom, bár az eredeti lemez tulajdonosa ismeretlen..... :wink:

Amúgy a 7-es peccs van feltéve, ha ez számít vmit.

Lajbi":2bww1s9m mondta:
Sziasztok! Nagy az én bajom, de talán tud valaki segíteni......
:cry:
A játék során eddig is előfordult, hogy minden előjel nélkül kidobott a vindózba, de most Jantarban járok, és gyakorlatilag percenként kihajigál. Egyszerűen nem jutok előre, és halálra idegelem magam fal1
A mentések mellett találtam egy "Logs" mappát, abban meg egy xray_xxxx.ltx fájlt, aminek a létrehozási dátuma mindig az utolsó kidobás időpontja. Ennek a fájlnak a végén van ez:

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ....t.a.l.k.e.r. - clear sky\gamedata\scripts\_g.script:973: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil)

Van ötlete valakinek, hogy miért csinálja ezt? Meg hogy mit jelenthet az üzenet?

Ja, a gép: Dual Core 2,6 húzva 3,2re és 1066 FSB-re, Gigabyte 9600GT 512MB, 2GB 1066-os Kingston HyperX, SB Audigy2
Egy hónapja raktam össze, a driverek frissek!

Na szóval:

A szerverrel van gond. Nálam is volt ez. A tesóm netezett és kezdődött a film és bement nézni. Persze azért ment húszezer programm, mert nem kapcsolta ki. Én beültem játszani, éppen Agropormban jártam a föld alatt. Egyszer csak hopp, kiugrott. Jólvan kicsit mérgelődtem, gyors töltés folytatom. Három másodperc, és megint kiugrott. Aztán megint, és megint. Valahogy sikerült kijutnom a pályából és kimentem, abban bizakodtam, hogy csak a pálya csesződött el. De nem, kiugrott megint. Baszdmegoltam mint az állat és kedhettem ujra az egészet. Aztán semmi gond nem volt.

Amikor először kiugrott ment más programm?

Probáld meg ujrakezdeni a játékot, ha kiugrik megint, akkor nem tudom mi a gond.

Lajbi,

melyik patch van fenn? mert azok javítottak rengeteg script bugot. asszem a legújabb az 1.5.07, de lehet van már 08 is. célszerű a legújabbat feltenni :)

Most a 7-es van feltéve, a 8-ast próbáltam, csak az meg nem megy fel, mert nem tetszik neki, hogy "biztonsági másolattal" játszom. Ezen kívül csak a magyar feliratozás van feltéve, semmi egyéb mod, vagy ilyesmi...
Alex95: A szerver-téma nem valószínű. Régen, amikor még csak gyengébb gépre futotta, megszoktam, hogy semmit nem futtatok együtt egy játékkal, hogy ne fogja az erőforrásaimat. Ez a szokásom azóta is megmaradt. Szóval a netkapcsolat, vagy bármi más játék közben kizárt...
Amúgy tegnap újratelepítettem, mindent újraraktam, ugyanúgy, mint az első alkalommal. Ezután visszamásolatm a mentett állásaimat, erre amikor be akarom tölteni vmelyiket, azt mondja, hogy a mentett állás verziója nem azonos a játékkal??!! :? :cry: lol2
Az eszem megáll!!! Most kezdhetem előlről! Ami végül is nem olyan nagy baj, mert a játék nagyon jó, csak pont most kezdett izgalmas lenni...

azért nagyon érdekes ez a "biztonsági másolat" duma elvileg játszani sem tudnál mert a starforce áttnézi a lemezt játék előtt , valószínű inkább hogy valami crack is lehet fent és azért nemtudod feltenni a patchet :wink:

A "biztonsági másolat" duma csak azért megy, mert egy másik topicban véletlenül megemlítettem azt a beszerzési forrást, aminek a neve t-vel kezdődik, és orrent-tel végződik, és máris kaptam egy finom célzást, hogy nem kéne. Biztos itt is jön mindjárt a fújjolás....
Natürlich törés is van a dologban, de akkor a 7-es miért ment fel gond nélkül? Igaz, hogy ott is volt egy exe, meg két dll, de azokat csak a peccselés után kellett felhasználni.
A nyócas meg el se indul, hanem vertyog, hogy nem eredeti a cókmók.
Arra van ötlet, hogy miért nem ismeri fel az újratelepített játék a korábbi mentéseket?

Patchal eggyütt raktad fel?

Nem fújjollak. Én is onnan töltök zenét játékot miegymást. :D

Alex, mire gondolsz? Az újratelepítésre, vagy a nyolcas peccsre?
A mentett állásokat úgy próbáltam, hogy feltelepítettem a játékot, feltettem a 7-est, a nyelvi csomagot, és felülírtam a savedgames mappát, és ennyi. Mondjuk lehet, hogy hüleség volt, de amikor lefutott az uninst az eredeti telepítésen, akkor töröltem a STALKER STCS mappát a megosztott dokumentumokból (persze előtte csináltam másolatot...) És amikor az új telepítés ismét létrehozta, akkor felülírtam.
A nyolcast peccset simán, a hetes után próbáltam, tehát nem egy alap telepítésre. Jut eszembe, ezt még talán kipróbálom, bár nincs rá nagy esély, hogy műxik....

Lajbi: magyarul nem eredeti a játékod.
Felejtsd el, azért sz@r, mert hamis.
Ha eddig nem olvastad volna a szabályzatot, akkor megemlíteném, hogy warez miatt vagy tört játék miatt azonnal BAN jár.

nermsokára úgyis megjelenik újra a Gyémánt kiadás berkin belül 5 ropiért annyiért tényleg nem sok

istenem xd :lol: :lol: :lol: xd :lol: meg minden.
ha már tört játékkal játszanak az emberek akkor legalább egy stabilabb verziót töltenének le ami nem olyan szar, és főleg ne sírjanak ha tré a lopott cucc.
istenem jjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjj xd xd xd xd xd xd xd

letöltött cuccok esetében nem érdemes arról beszélni hogy stabilabb verzió , haver leszedett valami razor911 szutykot és elindítás előtt jött egy üzi hogy ne várjon frissítést és terméktámogatást sem .

Oké, oké, gondoltam, hogy ez lesz a vége, csak kíváncsi voltam, bocs, hogy élek, meg ilyenek.

hispan: se magyarul, se más nyelven nem az. Azt hiszem, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy eddig hány eredeti játékom volt (csóró vagyok, nem nagyon futja), és a törtekkel sem volt több baj, mint azokkal. A szabályzatot nem olvastam, de ide a rozsdásat, hogy a fórumozók 75%-a tört játékkal játszik. A BAN-t meg minnyárt megnézem, hogy az miaz?

jim67: Annyit már tényleg megér, mikor adják ki? Egyébként Reloaded-ról van/volt szó, eddig még nem csalódtam bennük.

Hannibal King: ha befejezed a jajjgatást, akkor megköszönöm a "pozitív" hozzáállásodat a dologhoz, és csendben megjegyzem, hogy tanácsot kértem egy problémára. Lehet, hogy hiba volt...

Köszöntem!

Nekem meg egy eredeti játékom sincs. Miért költcsek rá 2000dinárt ( 7000 forint ) amikor megvehetem 200ért is.

A mai átlagkeresethez képest magasak a játékok árai.De van megoldás.Nem töltöd le,hanem megvárod,míg akciós lesz.Ha dolgozol,nem igaz ,hogy pár hónap alatt nem tudod összespórolni rajongásod tárgyára a pénzt.Ha tanulsz,szüleid általában segítenek.A cigire,piára,kedvenc újságra,mozira,dvd-re,zöld pardonra szánt pénzt félre rakod.Ha így szerzed meg,jobban is fogod becsülni.Kiélvezed a játék minden percét.

Vissza
Top Alul