Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
ChupaCabra":11her9go mondta:hát...frissítettem..semmi változás...az viszont lehet...h a video kártyám kicsit régi... am rendszer: P4 3.06Ghz proci 1,5 Gb ram Nvidia GeForce 6200 SE Turbo Cache~256Mb sztem kevés... vagy nem tom...:S
Lajbi":2bww1s9m mondta:Sziasztok! Nagy az én bajom, de talán tud valaki segíteni......
![]()
A játék során eddig is előfordult, hogy minden előjel nélkül kidobott a vindózba, de most Jantarban járok, és gyakorlatilag percenként kihajigál. Egyszerűen nem jutok előre, és halálra idegelem magam fal1
A mentések mellett találtam egy "Logs" mappát, abban meg egy xray_xxxx.ltx fájlt, aminek a létrehozási dátuma mindig az utolsó kidobás időpontja. Ennek a fájlnak a végén van ez:
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\priquel\sources\engine\xrServerEntities\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ....t.a.l.k.e.r. - clear sky\gamedata\scripts\_g.script:973: bad argument #2 to 'format' (string expected, got nil)
Van ötlete valakinek, hogy miért csinálja ezt? Meg hogy mit jelenthet az üzenet?
Ja, a gép: Dual Core 2,6 húzva 3,2re és 1066 FSB-re, Gigabyte 9600GT 512MB, 2GB 1066-os Kingston HyperX, SB Audigy2
Egy hónapja raktam össze, a driverek frissek!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.