Technikai problémák

Remélem nem OFF! De ,ha az volna,hát barnítom. Szóval én is megpróbáltam a notin futtatni,de a hőmérő program által kapott CPU hőmérsékleti értékektől megijedtem. (A gyermekem behódította a desktop gépet,ahhoz nincs hozzáférésem...)
A 83-84 fokos hőmérséklet-pedig van hűtő pad a gép alatt-nekem soknak tűnt,a levegő,amit meg kifújt oldalt,szóval.
Szerencsére nem állt le, azonban úgy tudom,tartósan 60 fok felett üzemeltetni nem szabad,a hosszú távon ilyen szintű disszipálás hazavágja a processzort.
Ahhoz meg drága volt a vétel,ráadásul valójában egy "igahúzó munkagépről" beszélek,amire még pár évig szűkségem van.

Sejtettem, hogy ez van a dologban, innentől játék off... de amúgy pl. a pripyat az sgmmel úgy diavetített mint az állat, rengeteget toltam, nem szarakodott a laptop, complete moddal a shoccal 10 perc után ledobott... más játékkal is sokat toltam ami szaggatott, most már nem merem elindítani. Meg régebben játszottam sokmindennel, kisebb gépigényű játékokkal is. Amúgy a laptop 4GB ram, nvidia GT555M, i3 2.20 Ghz, szóval mertem remélni, hogy majd stalkázhatok de így egy év után feladta.

venni kell a lapos alá ilyen hűtőt az majd lejeb húzza a hőmérsékletet :D

Be lesz szerezve, de most még nem erőltetem... remélem nem lett komolyabb baja a gépemnek.

A hűtési problémákon már én is agyalogtam..De miért nem lehet egy mai notit hűtő szempontjából tuningolni???

Sziasztok!Lenne egy kérdésem,nem találtam rá még választ.a Shadow of Csernobyl részről van szó(amiról a topik szól).A hadiraktáraknál szinte mindig lefagy a gépem,ha csak át akarok menni rajta akkor is.A gépem:2 Gb ram,legalább 20 Gb szabad tárhely a C meghajtón(ide van telepítve a game),500 mb asus videokari.Lehet, hogy kevés a gépem ahhoz a részhez?Ha igen van valami patch rá?Köszi a választ előre is!

Üdv!
Az a rész egy kicsit beteges, nálam a memória fogyott el hamar és ment át diavetítésbe vagy kresselt amíg a többi pályával nem volt ilyen gond... ezelőtt 6 éve amikor 512Mb ramom volt :) próbáld meg levenni a textúra minőséget mondjuk a minimumra, ha ez nem segít akkor írd ide le hogy mi van a crash logban, hanyas patcht van fent, pontosan milyen géped van, használsz-e modot stb :)

Szia!Nem hasznélok semmilyen modot,patch-et sem.Csak a natúr game van.a gépem:Asus 3456 videokártya 512 mb-os,Ram-2 Gb,(kingston)Processzor:2 magos azt hiszem 2,4 Ghz-es,P4-es gép.

Üdv mindenkinek....az lenne a kérdésem hogy a SOC win7 alatt nem fut????...ugyanis xp-alatt simán ment néhány napja átáltam a win7-ultimat-ra és inditás után x-ray ..pontosabban xr_3da.exe.hibával visszadobja...van erre valami megoldás???..a játék eredeti..nincsen mod-olva...az összes peatch fent van..csak a magyaritás van fent..a gépem konfigja nem változott..2.6-os p4 proci,,4gb ram,,nvidia-as 1024gb-os videokártya...most már win7-ultimat op rendszer.

Simán fut én is azon nyomom. Kompatibilis üzem módban próbáltad már futtatni? Vagy indítsd rendszergazdaként! Nálam úgy indul és semmi probléma nincs vele :)

Üdv mindenkinek...sajnos se redszergazdaként se ugy hogy átálitom a kombatibilitást xp-re nem hajlando müködni akkor lehet hogy mással van a gond..a COP is csak ugy volt hajlando elindulni hogy 2 dll fájlt le kellet szednem a netröl..még igy is lassan tölt be de legalább megy...de azért kössz az ötletet.

Nézd meg, mit ír ki a log, mi az oka, hogy kidob. Másik ötlet az, hogy a legújabb nvidia frissítést szedd le hozzá, vagy régebbit próbálj meg használni. Lehet, a legfrissebb nem jó, vagy a régebbi.

Üdv mindenkinek...már megint én vagyok..(most viszont jó hirel)...a SOC ujra müködik....a kovetkezö történt,ki akartam probálni a CS-t hogy müködik e de nem ment(unistal,kitörlés...ujra telepit,frisités fel az is müködik)..és itt jön a csavar a CS-ujratelepitéskor fölrakta a dx fájlokat és utána már a CS-xp mod-ban már megy is.De a SOC is hitrelen megjavult xp-s modban.Ugylátszik a d3dx9.dll-ek hiányoztak a gépemröl....ugyhogy ennyi lenne..de azért köszonök minden segitséget....(a biztoság kedvéért kimentettem minden d3dx9-es dllt egy külön mappába hátha kell még valamikor)(ha jol tudom a D3DX9-es dll fájlok XP-s fálok ).

Sziasztok!A Stalker SOC Oblivion lost 2010 moddal játszom, és egy olyan problémám volna, hogy amikor a szeméttelepről átmegyek a bár területére, a helyszín betöltése után néhány másodperc elteltével kidob a játék, és ezt írja ki: "XR_3DA működése leállt" Nem tudom mit tegyek...valaki tipp?

Csak tipp: próbálj meg egy korábbi mentést betölteni, azelőttről, mielőtt átemnetél a bár területére (tehát még a szeméttelepen voltál)!
Nálam is sokszor kidobált (főleg a játék vége felé), az Obli Lostok, meg annál inkább...
Gyakran mentettem és (és töltöttem vissza ha kidobott), így eldöcögött... :)

Értem, már megoldottam a dolgot :) Nem tudom mi volt a baja, de azt csináltam hogy a Szolgálat szeméttelepen lévő őrposztján lévő ládába bepakoltam a cuccaim, és üres kézzel mentem át a bárba...így engedett át..Aztán szépen apránként áthordtam a cuccaim is :) Sajnos a bár területén kezdődött el az a jelenség hogy a játék elég gyakran befagy néhány másodpercre, és már nem csak a bárban, hanem más helyszíneken is...Fura

Vissza
Top Alul