Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
nos, nekem az miért van szerintetek és mit csinálhatnék ha közepes grafon egy pálya előtöltése kb 4-5 perc, és utána játék rendesen fut. csak néha akad de az eddig is volt. pedig nincs gyenge gépem: 512MB videokártya, 2,81 Core proci, 350GB HDD, 2GB RAM...ja és a Win is nemrég lett újrarakva
aham, és van valami ötlet hogy mitől ilyen? májusig jóvolt, aztán a sim OL2.2-t sem töltötte be le is szedtem a játékot majd most az OL2009-et meg vagy 5 percig tölti, de csak az objektumokat...a többi pl textúrák meg szinkronizálás megy rendesen...
Nem tudom esetleg kiment 1 procid vagy másfajta windowsod van. Lehet nem fut valaemlyik procid.
BIOSban nézzd meg, de fentebb is állíthatod a teljesítményét. Ha 2-3 számmal többet írsz be attol még nem fog leégni
Barin,nekem sokkal lassabb a gépem és mégis hamarabb betölti.AMD procinál kell a Dual-core optimizer.Video-meghajtó a legújabb?Lapozó fájl mennyire van állítva?
A túlhajtást nem ajánlom.
aham, és ezeket hol nézhetem meg?
most reggel például 10-12 perc játék után (megöltem a katonákat a vasúti töltésnél 3 magámzó segítségével) cuccgyűjtés közben kidobott az asztalra...pedig annyira tetszik az OL2009... :?
Nézd meg magyarítás nélkül.
Ezzel kilőhetünk egy lehetséges problémát.
(Úgy,annyi problémával,amit mondasz,nem érdemes játszani,mert öröm helyett csak bosszankodsz,) Nekem nincs problémám a játékkal.