Technikai problémák

Tudnátok ajánlani a SoC 1.0006-osra patchelt verziójával jól működő, tűrhető minőségű magyarítást? Csak 1.0003-as verzióval működőt találtam.

próbáld ki aztán hátha működik, egyébként más magyarításról én még nem halottam , szal lehet hogy csak az az egy van

nos, nekem az miért van szerintetek és mit csinálhatnék ha közepes grafon egy pálya előtöltése kb 4-5 perc, és utána játék rendesen fut. csak néha akad de az eddig is volt. pedig nincs gyenge gépem: 512MB videokártya, 2,81 Core proci, 350GB HDD, 2GB RAM...ja és a Win is nemrég lett újrarakva

pl,: GTX285 asszem ez a legjobb de ebből asszem csak 768mb-és van
keresd meg a vezérlőpultban a "Rendszer"-t és menj rá

ott csak a processzorról vannak adatok meg a RAM-ról....összerakott gép amúgy...

hát elméletileg a procitol és a ramtol füg a gyors betöltés, a vidikari csak megjelenítés

aham, és van valami ötlet hogy mitől ilyen? májusig jóvolt, aztán a sim OL2.2-t sem töltötte be le is szedtem a játékot majd most az OL2009-et meg vagy 5 percig tölti, de csak az objektumokat...a többi pl textúrák meg szinkronizálás megy rendesen...

hááát nem tudom csak azért kérdeztem hogy milyen karid van mert szerintem a grafikát feljebb tolhatnád 512-es vidikarival semmi köze a betöltéshez :D

Nem tudom esetleg kiment 1 procid vagy másfajta windowsod van. Lehet nem fut valaemlyik procid.
BIOSban nézzd meg, de fentebb is állíthatod a teljesítményét. Ha 2-3 számmal többet írsz be attol még nem fog leégni:D

Barin,nekem sokkal lassabb a gépem és mégis hamarabb betölti.AMD procinál kell a Dual-core optimizer.Video-meghajtó a legújabb?Lapozó fájl mennyire van állítva?
A túlhajtást nem ajánlom.

aham, és ezeket hol nézhetem meg?
most reggel például 10-12 perc játék után (megöltem a katonákat a vasúti töltésnél 3 magámzó segítségével) cuccgyűjtés közben kidobott az asztalra...pedig annyira tetszik az OL2009... :?

Nézd meg magyarítás nélkül.
Ezzel kilőhetünk egy lehetséges problémát.
(Úgy,annyi problémával,amit mondasz,nem érdemes játszani,mert öröm helyett csak bosszankodsz,)
Nekem nincs problémám a játékkal.

EDIT:Mennyi a lapozófájlod,külön patríción van,vagy ugyanazon,mint a programok?
Ha ugyanazon a patríción van,töredezettség mentesíts! http://www.filehippo.com/download_defraggler/download/3f6edb5421c75ea19f02c500bdfbfe30/

Vissza
Top Alul