Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
valamiféle modell lessz belőle már így is szép (ha nekem kellene csinálni akkor nem jutnánk nagyon előre mert nincs hozzá türelmem.. de csak így tovább )

jha és ha vallakinek lenne kedve akkor esetleg összehozhatnánk 1 ilyen modell-t googel-earth-ben aztán szépben ot lenne 3d-ben...... valahogy a játékból kellene kiszedni textúrákkat a xarkofághoz és úgy szebb lenne mint amilyenek már készen vannak (progi van hozzá sketchup nevezetű és a kezelése pofonegyszerű )

http://sketchup.google.com/3dwarehouse/ ... p=m&reps=1

Én nem tudom mi lenne belöle mondjuk jézuska hozott egy szarkofágot? De viszont jobban érdekelne mi van a moncsi mellet???

a cuccos most 1 picit talonba kerul mert osszetevo hianyban szenvedek.
mire gondolsz a moncsi mellett?
dolgok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nha nem lennétek benne hogy közösen készítsünk 1 modellt googel earth-be ?

Értem a gépház érdekesen néz ki vagy nincs lefényképezve az egész vagy csak kicsit szük az egész :D .
Én benne lennék de nem vágom mi az mert tudatlan fráter vagyok jim. :D

szpen letöltitek innen a progit aztán próbáltok valmit alkotni (de a kezelését szerintem 1 kisbaba is megtudná tanulni )

[mod]Használd a keresőt vagy a fejed, csak kérlek ne OFF-olj! - hispan[/mod]

Szeretném megkérdezni, hogy a Clear Sky-ba nekem az ég az szar amit éppen látok azt besatírozza ott a képernyő de a terep teljesen normális. Ez milyen hiba driver vagy gépigény miatt van??

Lusták illetve sürgős nekik a bajuk, ezért kinéznek egy általános helyet és oda írnak... Ő még a "jobbik" eset, nem az üzenőfalat szórta meg.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul