Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
hispan1":4b143sbm mondta:
Én látom és gratulálok hozzá! :)

Köszi H1SPAN.Remélem ha legközelebb lesz ilyen vagy hasonlo esemény ti is el tudtok majd jönni:):)Jo lett volna tényleg beülni vlaahova italozgatni a többi STALKER-el és ha nem is tábortűznél de eldumálgatni a Zónárol és mutáns barátainkról:):)meg hogy ki hol tart melyik a kedvenc MOD-ja stb.....:):)

erre való a fan találkozó majd ott szépen kibeszélhetjük ezeket a dolgokat (tábortűz melett) (jha grat az írásaidhoz... nem roszak )

azért tisztára mint valami blowout előtt :jajj:

pml48i99am5s2rz1.jpg

ez a kép most készült pár berce Debrecenben...állítólag éjjeli sötétség van... elérte a szupercella :|

Nálunnk nincs semmi különös vagyis azt írják hogy nincs szél.... a gyerek arra tipel hogy nemsokára itt is lessz 1 kis eső

én biztos ami biztos átálltam a kocsimmal ugyanis fa alatt álltam szerencsére pont akkor ment el egy másik autos mikor mentem le igy beálltam a helyére remélhetőleg nem lesz semmi viszont igyis elég ideges voltam mivel tele lett a kocsi ilyen apro levél szarokkal amik akkor estek rá mikor esett az eső....

Anomáliákrol a művem folytatásához hogy beleirjam de az van hogy Feltöltés alatt.......amugy azt nemtudom még hogy hogy hangzana jobban hogy a MŰben az eredeti néven lenne pl Bloodsucker vagy Vérszopó mert ugye ukrán emberke bőrébe bujva irom a történést és természetesen magyarul szal ezekután szerintem hülyén hangzana benne hogy Bloodsucker meg már különben is Vérszopó-ként irtam bele csak az anomáliákrol nem tudtam most infot szereni.Az melyik amelyikbe ha belemész felemel és széttrancsiroz?Bocs hogy most megkérdeztem stalker fan vagyok sokat játszok a game-el de sose tudom ezeket megjegyezni legalábbis az angol megfelelőjét de a magyart meg nemtudom.Előre köszike:):)

nincs kétszeres HSZ! - összevonta hispan1

pYura":18stzhf9 mondta:

Kössssz

most éppen néztem a Stalkerfansite-on kirakott fan-art képeket és éppen arra gondoltam hogy:hát igen.Ki rajzol ki ir inkább egy történetet mint én is mert elég szarul rajzolok szal van aki ebben jobb van aki abban van aki mindkettőben.Ja amugy egy darabig kész vagyok a MŰvem folytatásával.Még nincs kész de majd folytatom.Várom a véleményeket akár pozitiv akár negativ.Feltöltöttem a www.teirod.hu oldalra."A Zóna,mely nem ereszt" a címe.:):)Hali.

NINCS KÉTSZERES HSZ! - hispan1

Srácok! Felmerült bennem egy kérdés. Ki érzi úgy, hogy elmerne tőlteni egy-két napot a zónában, sátorral konzerveken élve, amolyan Stalker módra?

A következmény az csak egy dolog, én csak úgy általánosságban kérdeztem!
Őrség amúgyis csak a zónahatáron van(az út mellett), az úgynevezett zöldhatáron bármikor ki be lehet sétálgatni! Viszont ahogy olvasgattam, a legbelső 10km-es zónában is van mozgás rendesen. Nemrég egy radiátor tolvajbandát fülelt le egy turistacsoport Pripyat-ban. Na meg a roncstelepen is valahogy kibelezték a járműveket.

az a nemrég az kb 2 éve volt :wink: szerintem nem lenne érdemes bemeni aztá sátorozni mert kapnál 1 kis sugárdózist oszt csókolom :wink:
(legalábbis az mnt expediciója alapján... a betonozott úton nem volt nagy sugárzás viszont lelpve az útróll volt .

én biztos nem mernék mert szerintem előbb utobb bediliznék akik odamenek azok csal pár orát töltenek el ott és megnézik de két napot ott lenni egyedül én tuti bediliznék hisz én legalábbis a nagyvárosi élethez vagyok szokva oké persze jol esik néha mikor mondjuk lemegyünk vidékre rokonokhoz kertes ház meg kutyák de ott is ha nem is sok ember van de vannak de Pripjatban vagy a Zónán belül nincs senki.Már ugy értem hogy oké hogy vannak akik visszaköltöztek de akkor is.Én tuti bediliznék ott egyedül szal én nem mennék ki oda sátorozni.Én csak kiruccannék megnézném jo sok video rengeteg foto ahol én is rajta vagyok és elmonhatnám igen voltam ott és leszarom hogy nem elsőként vagy ezer akárhanyaddiként de a lényeg hogy ki tudtam oda jutni és láthattam....azért már megérte.Persze biztos van aki eltöltene ott egy két napot sátorban de én bevallom NEM:):)

jim: nem hiszem, hogy pár nap alatt akkora sugárdózis kapnál, hogy hűha! Ne feledd: volt, aki évekig dolgozott a felrobbant reaktor mellett biztonságosan...

radiátorlopás... gratulálok... bár állítólag jó üzlet a fém.

Pár nap alatt biztos nem kapsz számottevő sugárdózist, max annyit mintha elmentél volna 2 röntgenvizsgálatra, az meg nulla.

Persze, azért nem a vörös erdőben kell tábort vetni, meg a szarkofágot sem érdemes esőbeállónak használni :)

Utánaolvastam, tényleg 2 éve volt a radiátor lopás, valszeg ennek az az oka, hogy azóta már nincs mit elvinni! Viszont sztem az elég durva, hogy a súlyosan sugárszennyezett járműveket szétbontották és valahol most egy Uralban, vagy Zilben használják az onnan lopott alkatrészeket. Bár a kormány állítása szerint nagyrészük sugármentesítve lett, de aki kicsit ismeri a keleti blokk mükődését az tudja, hogy azt se lehet elhinni, amit kérdeznek.

Szal ennyit a védett zónáról! De mondjuk aki járt már Ukrajnában az tudja. hogy ezen nincs mit csodálkozni. Törvény vs. USD alapon működik minden. Ha eleget fizetsz, akkor azt csinálsz amit akarsz. A legdurvább, hogy a nálunk lopott luxusautók, ha nem bontják szét őket, akkor ott futnak tovább, mindeféle papírok és rendszám nélkül.

asszem a csernobili topik-ban linkeletem 1 olyan klépet hogy 1 helikopter roncsot visznek után futóval... érdekes hogy a katonák nem álítják meg a checkpoint-nál

A sugárzó részecskéket a szél vitte szét és hol több rekedt meg belőle, hol kevesebb. Ha csak vaktában lefeküdnél valahova aludni és neadjisten a fekhely egy rádioaktív góc felett lenne nem járnál jól.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul