Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
hát ha eredeti a játék mivel irtad letöltötted és azt hiszem már a Half Life általi STEAM-ről is lehet szedni akkor olyan nem hiszem hogy előfordulhatna hogy nem jo a cd kulcs.Ha pedig illegális verzio akkor nemtudok segiteni sajnos de mint más is irta NO VAREZ.Most lehet hogy ellenségnek tűnünk emiatt a szemedben pedig nem.Még én is megvettem a játékot holott semmilyen más drága játékot nem szokásom megvenni de ez megéri a pénzét.

egyébként ha steam-es a játék akkor más account névvel ha megint aktiválni akarod nem fogod tudni....csak azzal amivel eredetileg aktiváltad

NO WAREZ!!!!!!!!!! Ezért kapsz egy csodálatos 2 hetes warnt.- hispan1

meg szeretném venni, csak nézegetem a neten, és azt írják hogy 5-6 nap mulva póstáznák...ez azt hiszem pont a CDgalaxis...nem lehetne máshonnan megszerezni?

Vagy ha bemegyek egy boltba akkor ott még fent van ez a polcokon?

Hát hogyne volna fenn... 576Kbyte bolt minden plaza-ban van, vagy bemégy Cora, Tesco(! :wink: ) Media Markt, Saturn stb.

Ha meg nem városban laksz, akkor vagy szakítasz időt a felmenetelre, vagy mekrész valakit hogy vegyen egyet, ha olyan helyen jár, vagy rendelsz neten tényleg. Amúgy valamelyik topokban ha jól emlékszem egy srác árulta a sajátját valami 3-4 ezerért.

A crackelt téma nem rossz, hogy kipróbáld, tetszik-e, de ha tetszik, nem utolsó dolog, ha eredetit veszel ( :!: ) ("add meg a cézárnak ami az övé :roll: ") Mondjuk én könnyen beszélek, mert a S.T.A.L.K.E.R.-en kívül csak GTA-val játszom, így nem nehéz nagyon megvenni a dolgokat :D

Berci":2mo3vp1j mondta:
NO WAREZ!!!!!!!!!! Ezért kapsz egy csodálatos 2 hetes warnt.- hispan1

meg szeretném venni, csak nézegetem a neten, és azt írják hogy 5-6 nap mulva póstáznák...ez azt hiszem pont a CDgalaxis...nem lehetne máshonnan megszerezni?

Vagy ha bemegyek egy boltba akkor ott még fent van ez a polcokon?

a cd galaxisban multkor rendeltem vidékről (ásotthalom ez 1 kis település szeged melett délre a szerbiai határnál..... ) szal rendeltem másnap megvolt :wink:

Azigen....ez azért tényleg gyors szolgáltatás...hiába na, "a vevőért mindent".

(mellesleg ha kéred az "expresz" kiküldést, gondolom megteszik max pár forinttal több az ára, de hát ha gyorsan kell...)

1 nap :lol:

Az nagyon szép :wink:

nah megyek utánajárni

Miért kaptam Warnt??? #B

Egyszerre 1 HSZ - hispan1

én nemtudom ponstoan majd H1SPAN megmondja de szerintem azért mert illegális változatu Stalker-el kapcsolatban kérdeztél és ez WAREZ mivel nem eredeti a játék nekünk ellenben mindenkinek eredetiben van meg.Ugyhogy gondolom ezért.Nem kioktatni akartalak csak leirtam szerintem miért de majd a FŐNÖKtől ugyis választ kapsz rá:):):):):):):)

Berci: talán ha elolvasnád az indoklást az előző hozzászólásaidban itt a témában, számodra sem lenne ez kérdés.

Találtam 5 ezerért Stalkert :D
Most délután meg is veszem...remélem majd Multiban játszom veletek hamarosan :D

Jah és mégvalami...

Meséljetek már nekem légyszives a Multiplayer részéről...hogy működik ez?

:lol:

Értelek én titeket :lol:

De ez vicces :wink:

Nem baj...megnéztem a neten, és a CDgalaxis azonnal szállítja a STALKERt, és a PCdome az ami 5-6 napon belül fogja elküldeni...szóval...ma szerintem megyek a boltba és megveszem személyesen:)Aztán ujjra letöltöm a magyarítást (Remélem ebből nincsen illegális fordítás) és folytatom a mentésemet...épp most keresem az agymanipulátort:)

Ha még egyszer többszörös üzeneteket csinálsz, nem csak warn-t kapsz! - hispan1

Ha ujra leszeded hozzá a magyarositást akkor szerintem a korábbi mentés nem fog menni.Én is angolul tolom végig.Mert egyszer felraktam egy magyarositást hozzá de akkor a mentett játékok nem működtek szal előlről kell kezdeni ha felrakod a honositást hozzá.

úgy látom hogy csak a mai nap akciós.... de 6000 pézért is megéri az árát

collectors edition= gyűjtői változat ami tartalmaz extrákat
ez a stalker esetében térkép..... bonus disk a multihoz pár extra (ami melessleg asszem 2 kód és a megjelenés után már fentvolt a neten de nem ad sok extrát asszem cak 2 skin ami baromi hülyén néz ki (szerintem )

stalkerce.jpg

A képen nincs rajta a fémdoboz, ami az egészben a legjobb és megörzi az egésznek az "új" szagát :):)

Hát ilyen nincs..:DD

Elindultam hoyg megvegyem...azt miodnta a boltos fazon, hogy 50 es villamosra száljak fel, és a kossúthnál szálljak le...ott majd lesz OTP stb...

Ífgy is tettem...csak 52 es villamosra száltam, lévén hogy nem láttam 50 eset, illetve megnéztem a megállóit az 52 nek, és azt láttam hoyg van KOSSUTH...nos így jutottam el pesterzsébet városközpontba...és a francért se találtam a boltot:) aztán visszafordultam, és most látom hogy tényleg én bazilikáztam el...na mind1...

ha már ennyit szenvedek ezért a játékért, biztosan valami extra élményt fog nyujtani az originálsága:))

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul