Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
az a legjobb hogy olyan jó kódolást használtak a srácok a gsc-nél hogy kb annyi 1 pálya hozzácsatolása, hogy bedobod ahova kell oszt a akármipálya.hom filet megírod, és lesz spawn point is hozzá... na igen csak azt mivel lehet átírni :D

edit:

apropó, nemtom lehet-e ilyent kérdezni, de most így a megjelenés után, meg kéne kérni a dev-eket hogy adják már oda az alfákat meg bétákat, mert én szét akarom buherálni mind, mondjuk nemcsak én :D .... valakinek vannak ilyen cuccai? (caskmer láttam pl gamestar forumon olyan arcokat akiknek olyan verzió is volt amiről én csak álmodni merek) és ez a gsc oldalán is volt tárgyalva, és mondták hogy mostmár nem számít varez témának, szal remélem maradhat a hsz, ha nem akkor töröljétek nyugodtan :D

nekem ezek vannak:
1096 pre-alpha
1098 (1114) aztec city (a robotos)
1154
2215
2945

muhajj énmeg megnéztem véletlen a szkrinshot mappám... ejj 500 mega körül van :D

nézem hogy miafene, és igy van vagy 2-300 kép ami csak így ugyanaz kb... nemértettem, aztán rájöttem hogy villámlást akartam leszkrinshotolni, de mindig rosszkor nyomtam meg a gombot, nah azé lett annyi kép :DD áááá

Valaki segítsen már morzsolódok itt hogy hova irjam asszem itten jó lesz:
Aki oroszból rendelte az mondja már meg lécci hogy honnan és mennyibe került a szállítás? Onnan akarom a gyűjtői változatot megvenni...

ebayen van angol verzio és ugyanúgy collectors edition... elég zsír, és kb 40-50 dolcsié viheted is, plusz kb 15 dolcsi posta... de megéri mer megéri :D

de azz drága...(ugy értem orosz verzió 2000ft, tehát ha 3000-lenne monnyuk kiszállítás akkor nagyon olcsón megszerzem!)

Gatyamatyi, az kizárt hogy 2000ft-ért adják a játékot újonnan, még szntem ukránba se. A legolcsóbb amit láttam eddig az 6K körül volt, de az nem collectors hanem a sima.

Hali valaki tudna segíteni?

Felraktam a Stalkert, meg patch-eltem, megcrack-eltem, de nem megy.
Bejön egy olyan kép ami gondolom az elindítások jelentkezik, és utánna megáll és ezt írja ki:"Az eljárás belépési pontja (?g_dedicated_server@@3_NA) nem található a DLL-ben (XR_3DA.exe)."

Tudja valaki hogy mi lenne ilyenkor a teendőm?????

Kérlek válaszoljatok, mert megőrjít, hogy nem tudom működésre bírni.

Előre is köszi a segítséget mindenkinek.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul