RUSSIANBOY
New Member
Hm STALKER polon azelőtt én is gondolkoztam.Nemtudom csináltak e vagy hogy ha van akkor hol és mennyiért lehetne beszerezni. :roll:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
RUSSIANBOY":vk0358uc mondta:Hm STALKER polon azelőtt én is gondolkoztam.Nemtudom csináltak e vagy hogy ha van akkor hol és mennyiért lehetne beszerezni. :roll:
RUSSIANBOY":3ojsieac mondta:Hm STALKER polon azelőtt én is gondolkoztam.Nemtudom csináltak e vagy hogy ha van akkor hol és mennyiért lehetne beszerezni. :roll:
Crayon":cnqgrgh0 mondta:Ne is mondd. már rendeltem Valve store-ból fel is hívott az ipse telefonon h mégis hol a rákba' van az a"Hungary" meg hogy ők nem szállítanak oda. Mondtam neki, hogy kifizetném a FedExet is ha elküldené de aszonta nem lehet. Én meg mondtam neki h jó akkor majd horgoltatok öreganyámmal egyet... nevetett aztán letette...
FreedomF":37z7evuw mondta:halljátok nem karaok elkeseríteni semmit de egy fórum felmérése sezrint az egyik legnagyobb Warez-os oldalról a STALKER feltört verziót 16756-an töltötték le eddig ma ugy néz ki hogy esik a letöltők száma már csak 30210
![]()
RUSSIANBOY":h8juxoaw mondta:Sziasztok.Az egyik pc-s oldalon ki van téve a Stalker Multiplayer orosz nyelvű változata.Félreértés ne essék nem warezolni akarok vele.Szerintem ezt legálisan adtá ki ugyanis ha warez lenne nem hiszem hogy kirakta volna a pc-s oldal. www.pcdome.hu majd pedig bal oldalon a Letöltések menüpont. (nem reklámnak szánom a linket csak itt láttam kiirva)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.