Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Ez jó ... I'll make my mum sew me one .. Don't you think ? :D May cancer eat your heart .. Stupid Steam :D:D

RUSSIANBOY":vk0358uc mondta:
Hm STALKER polon azelőtt én is gondolkoztam.Nemtudom csináltak e vagy hogy ha van akkor hol és mennyiért lehetne beszerezni. :roll:

Crayon bácsi intézkedett... Majd lesz mikor lesz ...
Sasolj körbe!
http://tomcatpolo.hu Asszem .. Asszem ..

Crayon":cnqgrgh0 mondta:
Ne is mondd. már rendeltem Valve store-ból fel is hívott az ipse telefonon h mégis hol a rákba' van az a"Hungary" meg hogy ők nem szállítanak oda. Mondtam neki, hogy kifizetném a FedExet is ha elküldené de aszonta nem lehet. Én meg mondtam neki h jó akkor majd horgoltatok öreganyámmal egyet... nevetett aztán letette...

Azért kicsit elszomorító hogy még azt se tudják, hogy hol van magyarország :roll:

Szépjónapot.

Több éve követem nyomon a honlapot és fejlődését, de csak most vettem rá magam, hogy meg csináljam a regisztrációt.

Szeva mindenki.

Hoppá egy újabb bozóttűz ugyanott, mint ahol tegnapelőtt volt :? . Képet sajna nem sikerült most csinálnom, de ez kicsit nagyobb volt :( . Ez már szándékos szerintem. Jön a Guszev City és felgyújt minket :D :D .

:D halljátok nem karaok elkeseríteni semmit de egy fórum felmérése sezrint az egyik legnagyobb Warez-os oldalról a STALKER feltört verziót 16756-an töltötték le eddig ma ugy néz ki hogy esik a letöltők száma már csak 30210 :(

Sziasztok.Az egyik pc-s oldalon ki van téve a Stalker Multiplayer orosz nyelvű változata.Félreértés ne essék nem warezolni akarok vele.Szerintem ezt legálisan adtá ki ugyanis ha warez lenne nem hiszem hogy kirakta volna a pc-s oldal. www.pcdome.hu majd pedig bal oldalon a Letöltések menüpont. (nem reklámnak szánom a linket csak itt láttam kiirva)

FreedomF":37z7evuw mondta:
:D halljátok nem karaok elkeseríteni semmit de egy fórum felmérése sezrint az egyik legnagyobb Warez-os oldalról a STALKER feltört verziót 16756-an töltötték le eddig ma ugy néz ki hogy esik a letöltők száma már csak 30210 :(

16756 és esik 30210-re? Nem inkább nő? :D

szerintetek lesz képlopás a STALKER-ban mint a legtöbb játékban mondjuk F8-al?Csak azért kérdezem mert szerintem miközben játszunk tök jo képeket tudnánk elmenteni és mivel nagy fanok vagyunk a gépünkön is az lenne a háttér tulajdonképpen egy szabad percet nem hagyna nekünk a STALKER de gondolom nem bánnánk(én legalábbis nem) :):)

RUSSIANBOY":h8juxoaw mondta:
Sziasztok.Az egyik pc-s oldalon ki van téve a Stalker Multiplayer orosz nyelvű változata.Félreértés ne essék nem warezolni akarok vele.Szerintem ezt legálisan adtá ki ugyanis ha warez lenne nem hiszem hogy kirakta volna a pc-s oldal. www.pcdome.hu majd pedig bal oldalon a Letöltések menüpont. (nem reklámnak szánom a linket csak itt láttam kiirva)

Igen, ezt a verziót már ,,nyitott'' demo-ként adték ki szóval legális. De olyan is az :S .

Én már azon gondolkodtam hogy elmegyek egy pár alap stalkeres képpel képpel egy szabóhoz és csináltatok magamnak egy stalker öltözetet :D :D :D . Komoly! De amikor belegondoltam hogy ennek mennyi lenne az ára, akkor inkább elvetettem ezt az ötletet :? .

LOL: SG fórum 16340-es hozzászólása...
LOL: SG fórum fejlécében írták ki, hogyan kell kimenni az elenjén a dealertől...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul