Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
[TMSMT mondta:
DeMoN":39q60s43]érdemes rákeresni az isohunton a stalkerre annak aki türelmetlen:P nekem már +van:D és kirrrrráááááááállllllllyyyyyyyyyy:P

Nincs torrent, nincs utalás sem. Aki lopott verzióval játszik, az csendben örül.

Nemtom, hova írjam, de ide fogom! :D Régebben olvastam olyasmiket, hogy a S.T.A.L.K.E.R.-ben annyira él a környezet, hjoghy olyanok is lehetnek, hogy egy az ellenség (mutánsok) ellenségre támadnak. Ez igaz? Találkozhatunk majd ilyen "életszagú" jelenetekkel?

Persze, A-Life folyamatosan háborúzni fog önmagával :wink:

pYura":3sf9j5m4 mondta:
Persze, A-Life folyamatosan háborúzni fog önmagával :wink:
Az kirraaa!! :D Végre láthatom, ahogy nem mindig én vok a célpont!!! -- mint más fps-ekben :? !!

Igen ez érdekes dolog lesz.
Ha ilyen magával háborúzó gépet akasz látni, akkor SanAndreas-ban csak ki kell állni az utcára és előbb-utóbb az egyik rendőr úgyis összeverekszik valakivel :)

Nem FPS ... TPS .. nem u az ? :D
(Jegyzem warezszagúan, h sok a torrent a neten és kulcsvadászat kell..)
Warez off lövés1

Hogy világos legyen: aki most beszél a stalkerről, az warezzel játszik, vagyis valójában nem is játszik... Ha értitek, mire gondolok. Ha valaki arra vetemedik, hogy letölti, rendben, de csendben örüljön. Ez nem warez fórum.

Akkor most torrentről se lehet beszélni mert PL ha én azt írom a Torrent topicba hogy most szedem a stalkert (torrentről) akkor az is wareznak minősül és ha igen akkor mit lehet oda írni?
Ja és bocs az érthetetlenségeskedésemért:) ez jó hosszú szó

A torrent topic (és általában a p2p topic) a fájlcserélő hálzatokról, módszerekről szól, nem pedig arról, ki hogyan cserél fájlokat. Vagyis ha van egy új magyar torrent tracker vagy egy új DC kliens, akkor arról lehet írogatni, nem pedig arról, hogy épp most mit töltesz le illegálisan, pláne ha az a stalker.

Mpytyu":34p6sqdd mondta:
Akkor most torrentről se lehet beszélni mert PL ha én azt írom a Torrent topicba hogy most szedem a stalkert (torrentről) akkor az is wareznak minősül és ha igen akkor mit lehet oda írni?
Ja és bocs az érthetetlenségeskedésemért:) ez jó hosszú szó

ez elég egyértelmű , hgy annak minősül :wink:

Sziasztok.Hát én is szomoruan olvastam hogy felkerült a netre idő előtt.Mondjuk én is terveztem hogy megiratom de tényleg sok munka van benne és nagyon szép valamint a történet és a fegyverek meg minden és az MI is király hogy minden állatnak megvan a kis élete....szal az egész ugy tetszik ahogy van.Végre egy játék ami "különleges".Nem csak azért mert Csernobilban játszodik mert ha nem ott játszodna beszélhetnénk rola ugy hogy ugyanolyan FPS mint a többi.De nem.A STALKER más.Ezt Ti is tudjátok.Én is gondoltam rá hogy megiratom de nekem megér 10 000ft-ot mert végre ez egy olyan játék hogy ugy érzem mintha direkt nekem/nekünk készült volna:):)Szerintem aki igazi STALKER fan és már jo 6 éve várja a GAME-et miota láthattuk az első képeket belőle az megveszi eredetiben.Persze mindenkiben ott bujkál a kisördög hogy jajj de drága, meg minek vegyem meg eredetiben?De szerintem MEGÉRI.Én is mondtam már haverjaimnak is hogy meglesz mert ELŐRENDELTEM és már kéregetik el de mondom:DEHOGY ADOM:):)Még arra is gondoltam hogyha néha átjön haverom és mondjuk éppen kimegyek a szobábol hogy hozzak neki valami itatl/ételt nem fogja megtalálni a STALKER-t mert eldugom.Másik haverom szerint ez már beteges.Nemtudom.Én nagyon vigyázok majd rá és senkinek oda nem adom:):)

rocky89 mondta:
Nemtom, hova írjam, de ide fogom! :D Régebben olvastam olyasmiket, hogy a S.T.A.L.K.E.R.-ben annyira él a környezet, hjoghy olyanok is lehetnek, hogy egy az ellenség (mutánsok) ellenségre támadnak. Ez igaz? Találkozhatunk majd ilyen "életszagú" jelenetekkel?

Igen az egy videoban(vagy többen is)lehet látni amint az emberszerű csápos eltűnő dög harcol a vak kutyákkal vagy azzal a vaddiszno félével.Sajnos a névmemoriám nem a legjobb:):)Szoval biztos találkozni fogunk ilyesmivel a GAME-ben.

elvileg igen leszenek ilyen npc vs npc harcok....amgy meg igazad van ez az első game amit érdemes lesz megvenni és hiába tölti le az ember egy igazi fannak valmi hiányozni fog és még hiányzik is mert nincs meg rendesen :cry:

lol... hallom hogy elmegy valami szirénázó kocsi az ablak előtt és fékez egy bazi nagyot. Redőny fel lámpa le kinézek erre mit találok ?
dscn1835.jpg

Tűűűzoltóókocsiit! :D

Begyulladt a kisvasúton a bozóót. Biztos magától :D :D .

Hihi, gondoltam hogy egyből rám fogja valaki :lol: . Szeretek gyújtogatni, de azért ennyire nem :D . A vasúton túl lakik pár ... (Doma te tudod... guszev :D ) nagy a valószínűsége hogy azok voltak tegnap lezavarta őket a biztonsági őr az egyik kocsiról, teledobálták cigicsikkel és most biztos bosszút álltak :D .

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul