Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
most a STALKER készítői nagyon titkolnak valamit
nem vagyok angolos, de ugy olvastam, hogy egy kis vakáció után újabb játékot kezdenek el.

újabb game? hm na azt is megnézném..

Anyway, valami olyasmit hallottam, hogy a gárdából kivált emberkék magukkal vitték az engine-t és most épp a metro2033-on dolgoznak. Hogy ki a fejlesztője, azt most fejből nem tudom, de az is jónak ígérkezik a képek alapján :wink:

METRO 2033. Amit láttam az nagyon tetszett eljen . Csak azt nem tudom, hogyha már most ilyen jó videókat tudnak készíteni, mi fejleszteni való van még :D . Vagy azt az egy részt direkt megcsinálták gyorsan a videó kedvéért?

Gyerekek várunk még 5-6 évet és játszhatunk majd azzal is, de most a stalker fontosabb szerintem :D

milyen érdekes, én is pont 4-5 napja nézegettem még a 2003-04-es képeket. hm teljesen más volt. Végülis akkor még a sztori is más volt... Más játék volt ez még akkor

Az Oblivion lostban is volt bőven ötlet, van ami maradt van ami változott. Én azzali s toltam volna, de az újdonságok miatt nem siratom a régieket amik elmaradtak...

Elment a Doma bácsi a game boltba de csuhajja!
Vett magának egy S.T.A.L.K.E.R. CE-t de csuhajja!
Berakta a game-t batyúlyába aztán meg a jó kis gépébe de csuhajja!
Berakta a game-t batyúlyába aztán meg a jó kis gépébe de csuhajja!
Tartozott ő a pólóval de csuhajja! (S.T.A.L.K.E.R. póló :D)

érdemes rákeresni az isohunton a stalkerre annak aki türelmetlen:P nekem már +van:D és kirrrrráááááááállllllllyyyyyyyyyy:P

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul