Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Huh , de megszenvedtem Battlefield Vietnam motorjával... Nem mintha retrozene-párti lennék ,de ki akartam szedni 1-2 zenét a játékból ... kemény 3 óra után meglett a megoldás :lol: (ugye a játék . bik ben tárol minden médiát.. WinRaR nem eszi .. Bink viszont igen . RADTools eszköz, full ingyé, frankón ki lehet a BF és GTA szériából bármilyen képet, videót, zenét szedni vele ... )

hispan1":3mphpmlu mondta:
Hasznos infó, GTA-joz lehet én is alkalmazni fogom.

A "You Really Got Me" c számot (The Kinks - You Really Got Me) 1452 kbit minőségben , 40 megára szedte ki .wav ba. 160 kbit , 48 KHz en naon jól szól jó kis progi .

Hajrá RADTools taps1 eljen

Én láttam olyan 11 körül akkor majdnem a fele ki volt takarva, de nem néztem végig (nem volt kedvem fagyoskodni) amúgy nem nagy durranás. :D

hárskúton tiszta volt, úgyhogy láttam. félév múlva megnézhetitek.
végre láttam saját szememmel (és 1 newton féle látcső segítségével :P) a Szaturnuszt is. mostmár csak Mars és Vénusz maradt a könnyebb bolygók közül. :lol:

A Marsot azt nem is tudom, 4-5 éve volt? De azt biztos hogy láttam. Kábé akkor volt mint az est-hajnal csillag(vénusz :D ), csak kissé sárgább. A Vénuszt meg 3 éve volt kb. és azt is 8) .

azt nem mondtad, h a Vénusz átvonulásra gondolsz :D Mars utoljára ha jól tudom 2005 októberében volt földközelben

bocs tényleg nem mondtam :D mindenesetre jó volt. Meg az a hullócsillagos éjszaka is, ami tavalyelőtt volt augusztus-szeptember körül. Percenként legalább 1-et mindig láttam eljen .

meteorzáporokra gondolsz? azok (pl.:Perszeidák, Leonidák, Geminidák...) is vannak minden évben :lol: bár egyre kevesebben vannak

nem azért van. (mi köze lenne hozzá? :D ) azért van mert ahogy a neve is mutatja: zápor. ezért leesnek. :lol:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul