Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Rendőrségen: Na kérem, rendőr elvtársak, ha be tudnak lépni a Windows-omba jelszó nélkül, akkor megbüntethetnek. Különben meg kérem vissza a merevlemezeim! Továbbiakban ügyvédellem tárgyaljanak :)

a hírek offjaira reagálva:

h mmm, most hallottam először hogy a kocsikat azért vették ki mert idegesítő volt kerülgetni az anomáliákat/tereptárgyakat. Én anno azt hallottam hogy egyszerűen túl nehéz volt észrevenni egy anomáliát kocsiból, és ez veszélyes volt (persze ez nem volt elég magyarázat nekem, simán ki lehetett volna kerülni ezt a problémát).

valaki mondta hoyg lesz fizika. gondolom ez ilyen half-lifeos volna, hogy a vasrudak/sorompók/ládák/hordók/kordon-elemek elmozdíthatóak/felboríthatóak, stb... hát szerintem ezeket már sokkal hamarabb be kellett volna programozni a játékba, én attól félek, hogy ha ezek az új mp demok nem képesek erre, akkor a 2 hónapra rá megjelenő singleplayerben se lesz ilyen. és akkor valszeg ezért vették ki az autókat mert én pl falramásznék ha nemtom menekülnék a mutáns kutyák elől, és mondjuk egy rozsdás szemeteskuka megállítaná a kocsit (főleg úgy, hogy 40km/h-val megyek mondjuk neki).

És hogy miért gondolom hogy nem lesz fizika? Miért tesztelnének egy játékot úgy, hogy sokkal kevesebb számítást kell elvégezni a számítógépnek, mint amennyit a végleges MP-ben, meg SP-ben kell majd.

a videókban azért lehetett elég fizikát látni: pl belelősz a dobozba, leesik a másik dobozról, meghát nem maradhat el a rongybaba-effektus sem :wink:

Na igen, ez az egyik a másik meg hogy multiban is van fizika (rogybaba, gránát szabályosan pattog, lövedékek tulajdonságai..) más kérdés, hogy nincs olyan tárgy, amivel nem lehet inerakcióba kezdeni... szerintem csak a netkód miatt vették ki. SP-ben tuti lesz fizika.

Könyörgöm, közvetlen megelőzőt ne idézzünk...

FreedomF":2w5tkc03 mondta:
:D MSN egy hónap míg átmegy az Alpha

Ha megosztási mappába rakod, akkor nem. Én úgy már többször is küldtem át progikat meg eztazt másnak, és hát MSN-en általában gépezés közben fenntvan az ember. Ha meg lejön, amikor újra felmegy, megjegyzi az MSN (szerintem 8.0 vagy annál jobb), hogy hol hagyta abba és onnan folytatja. Ez nem csak Alfára vonatkozik, hanem amblokk mindenre

pYura":vxv7v43l mondta:

Olvastam. Nevetséges. De a jog általánosít, és ennek mindig vannak áldozatai. Vágső soron tényleg azokon a szerencsétleneke segítenek, mert lehet, hogy 20-30 év múlva, mikor azok a felvételek előkerülnek (mert az ilyenek elő szoktak kerülni), már nem örülnek neki ennyie.

vlk":vxv7v43l mondta:
én attól félek, hogy ha ezek az új mp demok nem képesek erre, akkor a 2 hónapra rá megjelenő singleplayerben se lesz ilyen.

Teljesen jogos. Viszont a videókban tényleg voltak szép fizikai dolgok, szóval nagy lebőgéstről ilyen téren nem tartok.

Amúgy mi az a sok server aminek (névnek) az IP-je van megadva és 2500 pingje van?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul