Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Én is kibontottam a gamestar-os dvd-t de nekem nem volt fényeffekt....
Ha a dvdcsomagolók kitaláltak valami olyan ragasztót, ami kék hullámhosszon szór fotonokat, akkor meg fognak gazdagodni
Nézem a stalker gépigényét és rájöttem valamire:
a fejlesztők nem sokat sz@rakodtak az optimálással ha ilyen gigagép kell hozzá, a fear és az oblivion ilyen konfigon(az optimálisra gondolok itt) simán m1 maxon, ja és az oblivionban szinte nincs is töltési idő
Sájnállak benneteket én már kipróbáltam a S.T.A.L.K.E.R. mostani igazi SinglePlayer-es módját és überkirály és én azért tudtam kipróbálni mert nekem a keresztapám Oleg Yavorski. (remélem tudjátok hogy ki ő!)
T-Onlinehoz bementem és mondták, hogy a kábelnet sebességét is növelni fogják, csak kicsit később (tavasszal) 1MBit --> 2/4MBit. Automatikus és nem kerül semmibe
T-Onlinehoz bementem és mondták, hogy a kábelnet sebességét is növelni fogják, csak kicsit később (tavasszal) 1MBit --> 2/4MBit. Automatikus és nem kerül semmibe