Társalgó

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
pYura":12kq0huf mondta:
Quickdone: amikor valaki elmebeteg módon a legnehezebb fokozaton végigviszi a game-t a legrövidebb idő alatt és videót készít róla. (pl. Half-Life 40 perc / HL2 3óra stb) :lol: nagyon dúrva!! :twisted:

Érrtem. Nem tudom, mennyi lesz :)

A mostani GameStar meg azért "kelleszz" megvennem mert S.T.A.L.K.E.R. tesztről leírás minden mennyiségben új dolgok róla kb. annyi oldalon mint az előző számban a WoW Burning Crusade. (Remélem :roll: :wink: )

Olvastam a cikket, elég fellengzősen állnak a dolgohoz. A cikkben szó sincs arról, hogy a húrelmélet rossz lenne, de még csak arról sem, hogy a kísérlettől esetleg azt várják, hogy nem igazolja majd. Könyvekkel amúgy hogy állsz?

hispan1":3625j6ns mondta:
A cikkben szó sincs arról, hogy a húrelmélet rossz lenne, de még csak arról sem, hogy a kísérlettől esetleg azt várják, hogy nem igazolja majd. Könyvekkel amúgy hogy állsz?

De pont erről van szó, nem tudom mit olvastál. Szünetem elment rohangálással, most meg készülhetek a szigorlatokra, sajnos nincs rá időm nem1

kocka Nyilván több is lesz.

Bloody fox bácsinak az az msn-je ami ki van irva? mert ha igen akkor tessék visszaigazoli :)

kocka: egyszerre egy üzenet, egymás után 2 nem menő...

pYura: ha olvastad volna a könyveket, tudnád, hogy mennyire fellengzős az a cikk. Az említett kísérleten ugyan megbukhat a húrelmélet, de ez nem fog megtörténni. Amúgy sok sikert a szigorlatokhoz. eljen

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul